Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי אח שגר בארה"ב ואני נוסע אליו עוד איזה חודש.

חשבתי להזמין דרך איזושהוא אתר מארה"ב אליו הביתה ולקחת כשאני אגיע...

אני מעוניין בסט קומפוננט קדמי שיחובר למגבר אוריון 4004.

כמה שאלות ברשותכם:

האם באמת המחירים בארה"ב הרבה יותר זולים מהארץ? האם הדרך הזאת לקניה כדאית?

האם אני אצטרך לשלם מכס כשאני חוזר (אם הסט כמובן לא יעלה על 200$)?

ואם כל זה נכון - אז אשמח על המלצות לסט איכותי שיתאים למגבר שלי ועל אתר טוב שממנו אפשר להזמין.

(התקציב שלי בארץ הוא בסביבות עד 1500 ש"ח).

תודה, שי.

פורסם

גם אני מתחבט בסוגייה הזו במשך מספר שבועות.

בעבר הזמנתי Head-Unit מחברת ONLINECARSTERO.COM - אכן שירות מעולה ביצעתי את העסקה ועוד באותו יום המשלוח יצא, באמת שירות טוב. שילמתי דרך PAYPAL והכל היה בסדר גמור.

בהזדמנות אחרת הזמנתי מגבר מחנות ב - eBay בשם IndoAudio. גם במקרה הזה הקנייה הייתה דיי חלקה, משלוח בזמן והכל טוב.

בתחילת החודש רציתי להזמין קומפוננט, בדקתי ב - eBay ואכן אותה החברה, IndoAudio מכרה את הקומפוננט שרציתי לקנות. ביצעתי הזמנה.

אני לא יודע אם אתה מכיר את הפרוצדורה, אבל שאתה רוכש אז בשלב מסוים אתה מקבל בדוא"ל Tracking# שבעזרתו אתה יכול לראות היכן החבילה שלך, דרך האתר של חברת המשלוח (היינו UPS FEDEX וכו').

אכן קיבלתי למחרת את אותו Tracking# והנחתי שהכל תקין. במשך שבוע שלם הסטטוס של החבילה שלי נשאר אותו דבר - החבילה עדיין הייתה ברשות החנות, ולא נאספה על ידי חברת המשלוח.

התחלתי לבצע התכתבות עם החנות בדוא"ל, שנדמה ולקחה נצח - ענו לי למייל אחד ביממה... שמדובר בכסף שלך, (והרבה כסף) זה לא נעים... בכל אופן - לאחר שהם משכו אותי שבוע, הם הודיעו לי שאין את הקומפוננט במלאי. זה היה הקש ששבר את גב הגמל - כאן הגשתי תלונה בכל דרך אפשרית: תלונה ב- PayPal, שאומרים לך שאתה צריך להגיע להסכם עם החנות תוך חודש, ודוא"ל זועם לחנות בדרישה להחזיר את כספי לאלתר.

במקביל יצרתי קשר עם חברת כרטיס האשראי וסיפרתי להם על העסקה והחנות המפוקפקת, הם אמרו לי שאם תוך חודש לא נפתרת הבעייה, אז הם יכולים להתחיל לפעול ע"פ איזו שהיא פרוצדורה משפטית, בהסתמך על העובדה שאו שהם מספקים את הסחורה או שמחזירים את הכסף בצורה מיידית.

סוף טוב הכל טוב, שלשום הכסף נכנס לחשבון.

בדיעבד, הכתובת פשוט הייתה על הקיר. לא עשיתי מחקר מספיק מעמיק על ההיסטוריה של החנות הזאת (היות ופעם אחרונה הייתי מרוצה), מסתבר שאני לא הלקוח היחיד שהם מושכים כך.

יש הרבה חברות טובות ב - eBay עם מחירים מאוד טובים. חשוב מאוד לבצע סקר שוק ולא להחפז עם הקניה כמו שאני עשיתי. לפי דעתי קניה טובה היא מחברה בשם SonicElectronix ב - eBay, מציעה מגוון רחב של מוצרים במחירים טובים מאוד. (למען הסר ספק אין לי קשר אליהם :-) )

בברכה, וקנייה טובה ובטוחה,

מתן.

פורסם

דווקא לי יש נסיון טוב עם INDOAUDIO והזמנתי מהם הרבה פריטים שונים.

מעולם לא נתקלתי בבעיה ואפילו קיבלתי הנחה בתור לקוח מתמיד:).

בכל אופן, בפעם הבאה תעשה מה שאני עושה, שיחת טלפון אחת לארה"ב פותרת לך את כל הבעיות ובמחירי השיחות לחו"ל היום אין ממש בעיה גם לשוחח שעה, זה יעלה יותר זול מאשר להתקשר לפלאפון בארץ...

under construction..

פורסם

אתה צודק, בהחלט היה שווה לבצע שיחת טלפון בשלב מוקדם יותר של ההזמנה, אולי הייתי נהנה מהקומפוננט שרכשתי.

אגב - חבל שלא היית באירוע, רציתי סוף סוף לפגוש אותך.

מתן.

פורסם

שלום שי,

אני הייתי ממליץ לך לחפש באי ביי את המוצר שאתה רוצה, תיקח את שם החנות והכתובת מהאתר, וקח את כל החנויות שבאזור מגורים של הדוד שלך, לאחר מכן תילך לחנות אישית ותקנה בעצמך, כך עשיתי, ושלחתי את אחותי ל2-3 חנויות, ו2 חנויות היו סגורות ואף סגורות כשנתיים ! ועדיין מפורסמות באיי ביי ככה שאם אתה לא מכיר את החנות ויודע בוודאות שהיא אמינה ממליץ ללכת בכוחות עצמך ולקנות.

בהצלחה,

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

• תוכן חדש...