Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול, המגבר הפסיק לעבוד,

פתחתי את הבגאז'(איפה שהמגבר נמצא),

ראיתי בדקתי פיוז הפיוז בסדר,

ואז ראיתי שחוט שיוצא מה RMT, לא מחובר לכלום כנראה מנותק, ראיתי עוד חוט שדומה לו שהיה מנותק, חיברתי אותו אליו, והופה המגבר חזר לעבוד,

אבל, נהיו רעשים של המנוע שלי מהרמקולים האחוריים(איפה שהמגבר מחובר אליהם),

אני נותן גז על ניוטרל שומעים מין רעש כזה וויייוו כזה של המנוע,

אני בטוח שאתם יודעים על מה אני מדבר.. :) כי אתם הטובים ביותר :)

מישהו מוכן להאיר את פניי מה לעשות עם העניין?

פורסם

היו עשרות שרשורים בפורום האודיו על רעשי מנוע ברמקולים, עוד מהזמנים שאני הייתי חדש כאן. חיפוש ממוקד יניב תוצאות נהדרות ועוזרות.

פורסם
היו עשרות שרשורים בפורום האודיו על רעשי מנוע ברמקולים, עוד מהזמנים שאני הייתי חדש כאן. חיפוש ממוקד יניב תוצאות נהדרות ועוזרות.

כן עשיתי חיפוש וראיתי ולא הבנתי מילה :|

מה כאילו להרחיק את ה + מה RCA?,

ה RCA מועבר בצד אחד של האוטו ואילו ה + בצד אחר.

אבל הם נפגשים ליד המגבר, מוצמדים עם אזיקונים אחד לשני, זה יכול להיות קשור?

אבל זה קרה רק עכשיו, עד עכשיו המערכת פעלה מצויין !..... אפילו שזה היה ככה

ממה זה יכול להיות?

פורסם

אמרת שהתנתק

תבדוק, יכול להיות שחיברת והם עכשיו צמודים מתמיד באיזה חלק

יכול להיות גם שהמינוס שלך לא מספיק מוליך

ואל תצמיד בחיים את הRCA לשום כבל מתח

זה לא בריא לSQ שלך.

פורסם

Yaakov,

שלב ראשון, כאשר מבקשים עזרה בפיתרון רעשי מנוע יש לציין את רכיביי המערכת (HU, מגבר/ים) יצרנים ודגמים ובאיזה רכב מורכבת המערכת.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
Yaakov,

שלב ראשון, כאשר מבקשים עזרה בפיתרון רעשי מנוע יש לציין את רכיביי המערכת (HU, מגבר/ים) יצרנים ודגמים ובאיזה רכב מורכבת המערכת.

שלו.

תסביר לנו מה זה קשור לבעיה כרגע?
פורסם

יש ציודים של יצרנים מסויימים שרגישים יותר לרעשים.

שלו.

פורסם
אתמול, המגבר הפסיק לעבוד,

פתחתי את הבגאז'(איפה שהמגבר נמצא),

ראיתי בדקתי פיוז הפיוז בסדר,

ואז ראיתי שחוט שיוצא מה RMT, לא מחובר לכלום כנראה מנותק, ראיתי עוד חוט שדומה לו שהיה מנותק, חיברתי אותו אליו, והופה המגבר חזר לעבוד,

אבל, נהיו רעשים של המנוע שלי מהרמקולים האחוריים(איפה שהמגבר מחובר אליהם),

אני נותן גז על ניוטרל שומעים מין רעש כזה וויייוו כזה של המנוע,

אני בטוח שאתם יודעים על מה אני מדבר.. :) כי אתם הטובים ביותר :)

מישהו מוכן להאיר את פניי מה לעשות עם העניין?

חחחח.... אהבתי את התיאור לתקלה

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

פורסם

בלי שתגיד איזה HU יש לך אני ינחש שזה פיוניר,והוא עבד באותו רגע שחיברתי את הרימוט מחדש.

יש להם מינוס רגיש שנשרף בקלות.

בקיצור אם תרצה על זה פרטים תחפש. אני ייגש לעניין ויסביר לך איך את פותר את הבעיה.

תחבר חוט בין גוף המכשיר (למשל מהבורג של האנטנה) למינוס של הRCA (החלק החיצוני),של שמאל וימין וזה ייסתדר.

פורסם
בלי שתגיד איזה HU יש לך אני ינחש שזה פיוניר,והוא עבד באותו רגע שחיברתי את הרימוט מחדש.

יש להם מינוס רגיש שנשרף בקלות.

בקיצור אם תרצה על זה פרטים תחפש. אני ייגש לעניין ויסביר לך איך את פותר את הבעיה.

תחבר חוט בין גוף המכשיר (למשל מהבורג של האנטנה) למינוס של הRCA (החלק החיצוני),של שמאל וימין וזה ייסתדר.

אכן, יש לי HU של פיוניר,

עכשיו לחבר חוט בין הבורג של האנטנה מהמכשיר, למינוס של ה RCA, מזה המינוס של הRCA(החלק החיצוני של שמאל וימין) על מה אתה מדבר?

יש RCA

זה 2 בננות, אחת לבנה, אחת אדומה.

יש ב 2 הבננות האלה פין בתוכם, ואת החיצוני, החיצוני הבנתי שזה מינוס,

עכשיו לחבר חוט מהאנטנה ל2 המינוסים של ה RCA?, איך אני עושה כזה דבר? אתה יכול לצייר או משהו? :)

פורסם
יש RCA זה 2 בננות, אחת לבנה, אחת אדומה. יש ב 2 הבננות האלה פין בתוכם, ואת החיצוני, החיצוני הבנתי שזה מינוס,

עכשיו לחבר חוט מהאנטנה ל2 המינוסים של ה RCA?, איך אני עושה כזה דבר? אתה יכול לצייר או משהו? :)

אתה צריך לחבר גישור, שצד אחד שלו יהיה מחובר לגוף המתכת של ה - HU, והצד השני של הגישור יהיה מחובר למעטפת החיצונית של חיבור ה - RCA שהוא משמש כמינוס של ה - RCA.

שלו.

פורסם
אתה צריך לחבר גישור, שצד אחד שלו יהיה מחובר לגוף המתכת של ה - HU, והצד השני של הגישור יהיה מחובר למעטפת החיצונית של חיבור ה - RCA שהוא משמש כמינוס של ה - RCA.

שלו.

אז מה שאמרתי זה נכון?

או שבמקום לחבר לאנטנה אני צריך לחבר לגוף הברזל הזה?

וה RCA זה 2 חוטים, לחבר לשתיהם? או רק לאדום או רק ללבן?

• תוכן חדש...