פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
חבר הביא לי סאב 1000W LANZAR הוא לא עובד לי לא יודע למה... האם הוא זקוק ל מגבר מונובלוק או שזה לא קשור? הסאב נראה ללא מכות וללא שריטות כך שאני לא מבין מה הבעיה... יש לי מגבר אחד של WITEC V12 WPA-1275 אבל הסאב לא עבד.... יש לי עוד מגבר של CRUNCH USA DS-1502 300W DRIVE SERIES האם הוא מונובלוק? תעזרו בבקשה.....
הודעה אחרונה מאת gengen, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
להתקנה בקורולה עם 4 רמקולים 6.5" ללא הגברה זה http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1543&CategoryID=159 או זה http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=259&CategoryID=159&Page=1
-
-
-
- אחראי פורום
- 43 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
אז ככה חברים יקרים מכיוון שיש חברים שלא נמצאים כאן רוב הזמן אז יצאנו בהודעה הזאת יחסית מוקדם. צעד נוסף ביוזמתנו לקראת קידום הסאונד בארץ מביא אותנו למפגש SQ מרכז לאיסוף החומר לכתבה הטלויזיונית , אבל הפעם לעומת הקודמת שעסק בSPL , יילקח חומר לחלקה השני של הכתבה הלא הוא הSQ. אז מה זה אומר? חבר'ה שמעוניינים להתראיין לכתבה בנושא SQ , בנוגע לרכבם בנוגע לתחום בנוגע לכל מה שקשור למערכות וSQ בפרט אותכם אנחנו מחפשים! ובכך נוכל ליצור את הכתבה שעוסקת בתחום האודיו בארץ בין אם זה SQ או SPL. כמו כן בעלי רכבי SPL מוזמנים גם כן עדיין אנו זקוקים לעוד ידע עוד אנשים עוד עוד עוד ועוד. ובכך נוכל להשלים הכול מכל פינה. בעלי עסקים שמעוניינים לתרום מהידע שלהם מוזמנים גם כן (אך ל…
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קיבלתי מחבר סאב של LANZAR 1000W הוא נראה כמו חדש, אין עליו אפילו סריטה אבל משום מה הוא לא פועל... יכול להיות שהוא זקוק למגבר מונובלוק או שזה לא קשור? ואם זה לא קשור איך אני יכול לתקן אותו? כי אחרת חבל לזרוק לפח... הוא 15 אינצ' ונראה פצצה....
הודעה אחרונה מאת gengen, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר צרור חיפושים, הסתכלות בFAQ, הבנתי אולי 60 % על בניית קיק פאנל (מפיבר). אני בקרוב מאוד הולך לרכוש סט של דוטק, 6 אינץ ומתכוון לעשות להם בנייה של מן כונוס ושיכוונו על ידי האוזן שלי .. ועכשיו לעיקר, החומרים שאני אמור לקנות (זה לפחות מה שהבנתי), בד של פיברגלאס, דבק - פוליאסטר או אפוקסי. (זהו?) ותהליך הבנייה: (אני מסביר ומפשט את זה לשפה שלי את התהליכים המדוייקים של הבנייה לפי מה שהבנתי). מכין את השבלונה של העץ שאני רוצה, באיזה זווית שאני יירצה, מניח את הבד של הפיבר גלאס עליו, מותח אותו טוב, לוקח מברשת ומורח מהדבק ופשוט סופג אותו בצורה רצינית... אם יש בועות אויר אני מן הסתם מעלים אותם.. ומחכה שיתייבש... וזהו? הצורה התקבלה (לפחות ממה שהבנתי)…
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי סאב די ישן אבל נשמע פיצוץ MAGNAT xtc1200 עם ROCKFORD P3001 אני רוצה לבנות לו תיבה. מצאתי את המידות אבל הם לא מובנות לי: FS 34Hz Qes 0.29 Qms 5.4 Qts 0.28 Vas 70 litres Re 3.0 SPL 93db Xmax 15mm משהו יכול להסביר לי מה הם? תודה
הודעה אחרונה מאת elian, -
- 1 תגובות
- 795 צפיות
שלום לכולם, אני מנסה כמה שיותר להתאים את התיבה ולרכב על מנת לחסוך במקום ובמהלך התכנון עלתה השאלה- האם המבנה של התיבה בתמונה המצורפת ישפיע על איכות הסאונד לעומת תיבה מלבנית רגילה (כמובן ששתי התיבות באותו נפח ועם פורט) או שלא יהיה שום הבדל ? שאלה נוספת ברשותכם, לאיזה תדר בדרך כלל אתם מכוונים את התיבה שלכם ? בתודה מראש והמשך סופשבוע נעים !!
הודעה אחרונה מאת gal75, -
בעיות עם ההארקה
מאת elian- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברה יש לי בעיה במערכת יש לי רעשי אלטרנטור בזמן שהרכב מונע ניסיתי לבדוק את ההארקה אבל כשניתקתי אותה המגבר המשיך לעבוד כרגיל ועדיין היו רעשים במערכת.
ראיתי הנושא אכן עלה לאוויר - למרות זאת, אבקש להתייעץ אתכם. נשים את שיקולי העלות בצד. האם ומהם החסרונות / יתרונות של בניית תיבה למידים על הדלת, במקום התקנה קונבנציונלית עם איטום. הרי לא ניתן יהיה לעולם להשיג איטום מלא לחלל הדלת, ובעצם נוצר מצב עבודה כמעט זהה לFREE AIR. האם החברות (במקרה הזה - Xtant של מורל מתכננות את המיד לעבודה במצב של איטום, ולכן התקנה קונבנציונלית מורידה את איכות השמע ובמצב הזה התקנה בתיבה אטומה אמורה לשפר פלאים את איכות הסאונד של המיד - או שמא מתאימים ומתכננים את המיד לעבודה במצב FREE AIR ואז הוא לא יעבוד טוב ב"תיבה" אטומה? מה אתם אומרים? בנוסף ללא שיקולי עלות, מה לגבי מצבר נוסף בתא מטען. האם הקרבה שלו למגברים אכן תשפיע לטובה על מערכת החשמל או…
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני ממש צריך את כל החלקים הדרושים ושלב אחר שלב... (רצוי עם תמונות) וחיפשתי בחיפוש ולא מצאתי משהו כזה..
- 29 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום ברכבי מותקנים על המגבר 3 מאוררים אם ממסר שמפעיל אותם והוא מחובר כמובן + ו- קבוע ולרימוט, עכשיו לפני כשבוע התחיל כל הבלאגן כאשר שהיתי מוציא את הפאנל הי נישמע קול(תסס תססס) כזה מהרמקולים בדקתי את כל החוטים וגיליתי שהבעיה היא בקבל של הרימוט בדקתי אותו וגילית שהבעיה היא בממסר עצמו(שאני עוקף אותו אין צלילים), עכשיו החלפתי ממסר לאחד קצת יותר מורכב וגדול ממה שהיה לי(הקטנים האלה אם החיבורי הלחמות) ויש לו גם חיבורים נוחים יותר מהפשוטים, אבל מה שהיה לי היה 12A והחדש שקניתי הוא 5A. עכשיו הרעשים הפסיקו אבל מה שקורה זה שכאשר כל המאוריים מחוברים לממסר הכול פועל לכמה שניות ואזכאילו נחלש כזה ומתכבה אבל שמחובר רק מאורר אחד זה עובד כמו שצריך... אז מה הבעיה שנוצרה לי? האם זה בג…
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חבר שלי מעוניין לקנות רמקולים אחוריים לרכב שלו ,עכשיו זה רכב מסוג אוקטביה 2003 ללא מגבר רק מערכת של קנווד ישנה , והוא רצה למצוא לה רמקולים אחוריים כי קדמיים יש לו והם סבבה (במיוחד בשבילו) חשבתי אולי אל רמקולים 9*6 או אולי אפשרי גם 5.25 או 6.5 לדוגמא:http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=GTX693&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408 תגידו לי מה אתם חושבים , ומה הכי עדיף . אשמח לקבל תגובות והסברים תודה רבה וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי פורד פוקוס שנת 2004 ויש לי בארבע הדלתות רמקולים שבאו עם האוטו מקוריים כלומר אני רוצה להחליף אותם בסט קומפננט טוב אבל אין לי מושג איזה גודל אני יודע ששאלו פה בעבר אבל לפי מה שמצאתי בחיפוש הבנתי שצריך לשנות או לחתוך להוסיף טבעות עץ ואני לא רוצה את כל זה אני מעוניין שהדלת תישאר איך שהיא בלי שיראו בכלל שהחלפתי. אני יגביר אותם או ע"י: http://thebassbin.co.uk/shop/product/products_id/760.html או ע"י הJBL המפורסם מהדיוטי פרי עוד לא החלטתי אז יזה אתם מציעים לקדימה ואיזה לאחורה אני מוכן להשקיע על כל סט משהו כמו 800 שקל פחות או יותר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה אופיר.
הודעה אחרונה מאת ofir_b, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז ככה, אבא שלי השיג לי פלטת MDF בעובי 35 מ"מ, וכבר חתך לי אותה לפי המידות הנחוצות, והכל טוב ויפה... אבל יש רק בעיה אחת - הפלטה מכוסה בפורמייקה משני הצדדים (יענו הציפוי כמו של הרהיטים)... והשאלה שלי היא: האם זה יפגע איכשהו באיכות הסאונד? או שזה בעצם לא משנה בכלל? דעה אחת ששמעתי הייתה: שהפורמייקה מחזירה רק תדרים גבוהים, ומכיוון שהסאב עובד רק עם נמוכים, אז זה לא משנה לו... מה דעתכם?? למישהו יש התנסות/ידע בנושא??
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
מחפש בד אלקנטרה... 1 2
מאת fastgt-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 10 אלף צפיות
כמו בכותרת, ע"מ לרפד בניה אני מחפש את הבד הנ"ל... כל מי שיודע היכן ניתן להשיגו וסדר גודל של מחיר אשמח לדעת. (בבקשה בלי תשובות כגון "בכל חנות בדים" כי אחרי 60 טלפונים בערך לחנויות (בדים) מבינים שלא... )
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
התקנתי את הדוטק לא מזמן אצלי במאזדה 323 GL לא לאנטיס או F הייתה לי בעיה לשים אותם מכמה סיבות א. היו גרילים מובנים על הדלת שבאו מהחברה ב. המידה 6 וחצי, אבל נראה כאילו שזה 5.25, הייתי חייב לחתוך ג. בעיה שעוד לא נפתרה - החלונות לא חשמליים, הידית מפריעה בינתיים אין גרילים לרמקולים טוב אז "קצת" חתכתי את המקום לרמקול, הוספתי הגבהה קטנה שהכנתי בגלל שהחלון הפריע לרמקול להיכנס, והעפתי לעזאזאל את הגריל המובנה שגם לא היה נראה משהו. בינתיים הטוויטרים על הדש בורד, בעתיד על הקורה. אם יש לכם עצות או רעיונות מה אני יכול לעשות בעניין שהרמקול חשוף אני אשמח לשמוע חלונות חשמל זאת אופציה אחרונה, אני לא ידוע כמה זמן הרכב ישאר אצלי. תמונות: http://img428.i…
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יהיה חלש בשבילו?
הודעה אחרונה מאת avi-b, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צריך שתעזרו לי איזה רמקולים (9*6) כידי לשים למגבר של Lightning Audio 2*150 RMS
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי מגבר 4 ערוצים של רוקפורד מדגם 400X4 , עליו כרגע מחוברים ב-2 יציאות קומפוננטים, וב-2 יציאות סאב של רוקפורד XLC בגישור. נפלה בידי הזדמנות להחליף את הסאב באחד של קיקר מדגם CVR12 העובד בתצורת DVC, שלכל סליל התנגדות של 4 אוהם (ז"א שהעבודה תהיה ב-2 או ב-8 אוהם בלבד). לפי מה שהבנתי מהמפרט הטכני של המגבר - לא ניתן לעבוד עם מגבר זה בברידג' מתחת ל-4 אוהם. האם צודק אנוכי? האם מישהו ניסה לעבוד בברידג' ב-2 אוהם עם המגבר הזה ? עבד? לא עבד? התחמם יתר על המידה? עיוותים בסאונד? תודה לכל מי שיכול לעזור מנסיונו עם המגבר הנ"ל. שאולי
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- 1 תגובות
- 934 צפיות
מישהו מכיר תחברה Visonik ? איך המוצרים שלה איכותיים? ועכשיו לנושא אני יכול להביא מחו"ל את המונובלוק הזה: http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14978 בסביבות ה 1300 ש"ח השאלה עם הוא שווה את זה ? הוא יגביר Kicker 04S12L7-4 והוא ינצל טוב תסאב? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
המלצה לקומפוננט וסאב 1 2
מאת Vibe- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום יש לי מגבר לנזאר 1200d והוא מוצהר כ 400 רמס ב4 אוהם האם למישהו יש ניסיון עם המגבר הזה עם הסאב קומפ וי אר 400 ארמס( אני רוצה לחבר אותו ב4 אוהם) ומה דעתכם על השילוב הזה בקשר לקומפוננט אני שומע בדרך כלל רוק ההגברה שלי היא 75 ארמס והתקרה היא פלוס מינוס 1000 תודה מראש אדם
הודעה אחרונה מאת gal75, -
מגברIMPEDANCE
מאת Stav132- 5 תגובות
- 954 צפיות
IMPEDANCE IMP 75.4 מישהו מכיר? שמע על החברה? זה המגבר: http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=23&products_id=268
הודעה אחרונה מאת משה007, -
היתי אתמול בחנות למערכות והיתענינתי עם המוכר על רמקולים ומגבר של לנזר זה הרמקול http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24061 זה המגבר http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=21706 הוא הציעה לי לרדת מהם והציעה לקחת מגבר של Lightning Audio 150*2 ורמקולי 6*9 של בזוקה 150 אר אמס,אמר לי יעשה לי את שתיהם 1100 עם אני משלם לו במזומן,רציתי לדעת איך הבזוקה עם הם טובים או מצ'וקמקים יחסית למחיר ועם בכלל הלייטינג והבוזקה עדיפים על הלנזר שרשמתי פה..
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
בעיית חשמל מהמערכת???עזרה דחוף:S
מאת Guest amirrr- 0 תגובות
- 792 צפיות
אנא למד לתת כותרת תקנית, זו כבר פעם שלישית שמעירים לך.
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חבר שלי לקראת הרכבת מערכת ברכב (מערכת ראשונה) יש לו תקציב של 3500 הוא רוצה להתחיל במגבר וקומפוננט ולצרף סאב יותר מאוחר רדיו דיסק יש לו של VDO אחלה מכשיר... התקציב הזה אמור לכלול גם התקנה פשוטה בלי אטימה בלי כלום... יש לו שתי אופציות...מגבר JBL jto 75*4 וקומפוננט מוראל דוטק עם התקנה וחיווטים ברמה גבוהה או מגבר JL AUDIO e3400 וקומפוננט פוקאל פוליגלס V2 גם פה עם אותה התקנה וחיווטים כמובן הכל חדשש עם אחריות והכל אצל המתקין... עוד קצת פרטים האוטו זה יונדאי קופה החדשות הוא שומע את כל סוגי המוזיקה. הוא מחפש איכות טובה אבל שתהיה עוצמה סבבה לא צלילים בקונצרט על חשבון העוצמה. ברור לי שהוא לא יוכל לבחון את זה בלי סאב אבל זה המצב הנתון. זה ממש דחוף...תודה רבה מראש…
הודעה אחרונה מאת צחור11, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה אתם אומרים על המגבר Precision Power DCX1500.1 ? מישהו מכיר או נתקל בו ? תודה רבה וחג שמח לכל בית ישראל .
הודעה אחרונה מאת XperT8, -
-
שאלה לגבי Bi Amping 1 2 3
מאת Falcon-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום אני רוצה לקנות סט קומפוננטים של פוקל פוליגלס 2, ורציתי לעשות בי אמפינג עם HU של פיונייר מהדגמים החדשים עם קורס אקטיבי. איזה הספק אני צריך לתת לכל אלמנט? הרמקולים הם 75 וואט. איזה מגבר יתאים לי וינצל את הסט הכי טוב?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
MB Quart
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 884 צפיות
טוב, שאלה קצרה: יש לי רמקולים פיוניר, לרמקולים יש שני קונקטורים: אחד דק שני עבה... מה משניהם אמור לקבל +...? אשמח לתשובה זריזה אני עם אוטו מפורק... תודה!
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 1 תגובות
- 878 צפיות
שלום חברים, אני לא מבקר קבוע כאן אלא באספנות, אשמח אם תוכלו להשכיל אותי- ראיתישמדברים על מכרז לרדיו הדיגיטלי. אני מעריך שתהיה לזה השפעה על כל מי שחושב לקנות רדיו לרכב. האם מישהו יודע מה קורה? איזה טכנולוגיה תיבחר (שמעתי שDAB די נכשל ולא מתרחב) ומתי זה יקרה תודה.
הודעה אחרונה מאת dj-uri,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.