Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר הביא לי סאב 1000W LANZAR

הוא לא עובד לי לא יודע למה...

האם הוא זקוק ל מגבר מונובלוק או שזה לא קשור?

הסאב נראה ללא מכות וללא שריטות כך שאני לא מבין מה הבעיה...

יש לי מגבר אחד של WITEC V12 WPA-1275

אבל הסאב לא עבד....

יש לי עוד מגבר של CRUNCH USA

DS-1502 300W

DRIVE SERIES

האם הוא מונובלוק?

תעזרו בבקשה.....

user_online.gif

פורסם

כדי לדעת אם מה שיש לך מונובלוק אתה צריך לראות כמה ערוצים יש לך במידה ויש לך רק אחת זאת אומרת שיש לך מונו אם יש לך 2+ אז יש לך מגבר..

בקשר לאי עבודת הסאב.. תבדוק אם הכל מחובר בתקינות ברכב ה:

1.RCA.

2.פלוס מינוס ...

תבדוק אם הפלוס והמינוס מהסאב מגיעים לתיבה בתקינות ומהתיבה למגבר בתקינות..

3.תבדוק גם RCA ברדיו דיסק אם עובד..

עכשיו אם ניסית הכל אז מה שנשאר לך לעשות זה לבדוק אם המגברים עצמם פועלים או האם הסאב שרוף... תכוון ברדיו דיסק באקולייזר שישמיע רק תסאב ותראה מה קורה ...אם הסאב לא מוציא שום צליל בכלל זאת אומרת שהוא תקין (שכחתי לציין תבדוק אם הממברנה זזה בכלל..) אם אתה שומע סאונד חלש מאוד של טוויטר אז הסאב נשרף או שהממברנה יצאה מהמקום(הסליל...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...