פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
עזרה - רעשי רקע
מאת XperT-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי רעשי רקע מהיציאות RCA של ה-HU אני יודע שזה נושא שנפתח לכן ביצעתי חיפוש לפני שפירסמתי..אך לא הבנתי את ההוראות מצאתי באחד הנושאים "אפשרות להאריק את הסיכוך של ה RCA ישירות לגוף ה-HU" וזה אמור לפתור את הבעייה . יש לי פיוניר פרימייר דולפינים... מישהו יכול להסביר לי בבקשה במילים פשוטות יותר איך אני מעלים את הרעשים לפי ההצעה שנכתבה פה כבר... בבקשה כבר ניסיתי הכל , משתיקי קול מורידים איכות , ניסיתי לשחק עם החוטים..לנתק הכל ולחבר מחדש... באמת כבר הכל חוץ מלקנות מגבר ומערכת חדשה.... תודה לכל העוזרים . דניאל .
הודעה אחרונה מאת golf v6, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חברים מה קורה ? רציתי לשאול איך הסאב של חברת מאק אודיו דגם AUDIO Red Attack-30 ? אל תציעו לי בבקשה במקומו סאבים רגילים כי אני מעונין רק בסאב בזוקה התקציב שלי הוא גג עד 400 ש"ח ואת זה אני משיג ב 300 במקום 500 תודה כפיר
הודעה אחרונה מאת zame, -
-
השוואה של מגברים 1 2
מאת עומרון-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי 2 מגברים של בוס 600W כל אחד 2 יציאות אני מעוניין להחליף למגבר אחד של 4 יציאות הציעו לי מגבר של לייטינג אודיו סדרת בולט 900W מוציא 50W ב-4 OHMS ו75W ב-2 OHMS המגבר הזה יחזיק לי בעתיד רמקולים של מורל דוטק וקומפוננט של מורל פולס יותר טוב ממה שהמגברים של בוס מחזיקים? בקיצור שווה לי להחליף? תודה
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הרכב הוא BMW X5 ישנו מסך מובנה באוטו, שזה הקונסוליה המרכזית להלן תמונה: http://rotter.name/User_files/nor/4479a9a0585db4d1.jpg מעוניין להמלצה על DVD שייתחבר גם אליו ומאחורה בשני משענות ראש. (שני מסכים) תקציב לא מוגדר, יכול לנוע עד 20K , אשמח להמלצות. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת liron27, -
מגברי GENESIS 1 2
מאת <<MaZaFaKa>>-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום. איפה בארץ אפשר לקנות מגברים מהחברה הזאת? החברה נחשבת HI END? על איזה מחירים מדובר והאם הם שווים את המחיר? תודה
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
הודעתך נערכה, אנא קרא את כללי הפורום.
הודעה אחרונה מאת shlafirg, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
גבירותיי ורבותיי (למען האמת, אני חושב שיש רק בחורה אחת בפורום האודיו, ליטל, אז... גבירתי ורבותיי...) הרכב חזר מפחחות וצבע כללי! - כל האוטו (טויוטה קורולה 1996 ) פחחות וצבע ב2800 שקל... לא רע! האותו באמת נראה חדש. לפני הפחחות והצבע פירקתי לגמרי את המערכת (טוב, רק את המגברים השארתי במקומם) בגלל שהייתי מאוכזב מאוד מהסאונד ברכב אחרי שהייתי במפגש ונוכחתי לדעת שאני מפגר בשנות אור ממערכות נורמליות של חלק מהרכבים. א. השתדרגתי בHU - alpine cda-9853 - מדהים! מהרגע הראשון שהדלקתי את המערכת, מבלי לבצע כלשהם כוונים... כבר היה שיפור ענקי לעומת הפנסוניק הישן שלי. הטיים קורקשיין - מדהים! פשוט אפשר לשחק עם המיקום של הזמר. הקרוס אובר והשליטה בסאב וופר ובעוצמה שלו…
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
תודה לחברי הפורום שהגיעו אתמול למפגש. לפירוט על המוצרים לחץ כאן
הודעה אחרונה מאת RazorJunior, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 927 צפיות
מבקש חוות דעת על סאב מתוצרת Clif Desogns מדגם CD120W. יש לי אופציה לרכוש אותו, הבעיה היא שהוא בלי תיבה ולכן זה יהיה טיפה מסובך לשמוע לפני הקנייה כמו שהייתי רוצה. מישה התנסה עם הסאב הזה? שמע אותו? אם כן - אם אפשר לקבל קצת חוות דעת ראשונית, זה יכול לעזור לי מאוד.. תודה!
הודעה אחרונה מאת RazorJunior, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. חבר שלי מעוניין להרכיב ברכבו מגבר והוא שואל איזה כאבל יותר טוב: Gauge10 או Gauge 8? בתודה, איתמר ג'ורג'.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך הם? רמה?
הודעה אחרונה מאת JMG, -
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
קודם כל שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת קומפוננט מתאים למערכת הקיימת אז ככה הרדיו דיסק הוא פיוניר 7750 המגבר הוארוקפורד 400A4 והסאב הוא קיקר XPL 500 RMS למי שמכיר בעיקרון המערכת כולה יושבת על גולף ג'נריישן ובנויה על במה קדמית הקומפוננט הקדמי הקיים הוא אמ בי קוארט QM160 ברמה מאוד גבוהה לדעתי ,עקב עצלנות וחוסר בתחלופה החלטתי להשאיר אותו שם ולא לפרק . לדעתי אני הולך להשאר רק עם במה קדמית הקומפוננט אמור להשמע חד נקי ומדויק יחסית עם זאת גם חזק חשבתי על ללכת על ההיבריד הישן ,רצוי שההצעות יהיו במחיר נמוך ממנו (1400 ש"ח) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 71 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי סאאב 9000 שבא יש מערכת לא רעה הכוללת: 2 מגברים כל אחד2 ערוצים (אין לי מושג של איזה חברה) סאאב וופר של חברת EXPLOTION הידועה לשמצה 4 רמקולים של פיוניר מחליף 12 דיסקים פיוניר רדיו טייפ פיוניר שאלה חשובה: עם אני קונה מערכת חדשה שכוללת את כל הרכיבים הנ"ל ב2500 ש"ח תיתן לי הבדל משמעותי באיכות הסאונד או ששווה להשקיע את הכסף על דברים אחרים? אני מחפש מערכת עד 2500 ש"ח עם הפריטים הנ"ל, ושיכלול רדיו דיסק פיניר (שישלוט על המחליף) MP3. ראיתי את הסט הבא : http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=772&CatCode=104 + http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=638&CatCode=153 ס"ך הכל יוצא 2500 ש"ח או ש…
הודעה אחרונה מאת chevy-man, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי! ברשותי מגבר 4 ערוצים של אוריון (4004). אני מעוניין לקנות את הקומפוננט של מורל הייבריד אוביישן 6 . השאלה שלי: האם המגבר שלי ינצל בצורה טובה את הקומפוננט? האם המגבר לא יהיה "חלש מדיי" על ההיבריד? אם כן, אשמח מכם להמלצות על קומפוננט שיתאים למגבר שלי .....כי הבנתי שמאד מאד חשוב להתאים קומפוננט למגבר...... (התקציב בסביבות ה- 1500 ש"ח). תודה, שי.
- 3 תגובות
- 922 צפיות
יש לי פורד פוקוס יש לי קומפוננט של לייטיג אודיו מקדימה מגבר של סוליד אודיו f43למי שמכיר 75 *4 rms רציתי לדעת על אזה רמקולים או קומפוננטים אתם ממליצים עד1500 יש לי מאחור סאב כפול של פוניקס גולד עם מונו בלוק של jbl תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
איפה אפשר לתקן מגבר 1 2
מאת shark1-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ברשותי 2 מגברים אני רוצה לשפץ אותם ולהחזיר אותם למצב חדש או לפחות לבדוק ולראות שהם במצב תקין והכול בסדר איתם איפה יש מעבדה טובה שאני יכול לבדוק אותם ? איזור המרכז שחר
הודעה אחרונה מאת golf v6, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים. אני חדש בתחום האודיו אבל לא מתפשר על איכות הציוד שאני קונה (את זה למדתי אצל אחי, וגם פה בפורום, כמו למשל הP2 שרכשתי היום). בא לי טיפה להתקדם וללמוד לפחות על הציוד שעומד ברשותי. הייתי רוצה לשמוע קצת הסברים מהחברה שמבינים על האפשרויות כיוון שהאינפיניטי שלי מציע, מה כל דבר עושה ועל מה זה משפיע. מזה FREQ? מה הכוונה FLAT,LP,HP היתה לי בעיה של קליפינג, אמרו לי להוריד מהגיין. מזה גיין? איפה מורידים אותו? עוד שאלה לא לנושא,לפני שהרכבתי את הסאב החדש(P2) והייתי עוד עם הJBL הקודם שלי, תוך כדי נסיעה, הפעלתי טראק לבדיקת סאב וופרים, יחסית חזק. המגבר היה קר לחלוטין, הוא לא פעל לפני זה. כעבור כ15 שניות המגבר התנתק, התברר שהפיוז הראשי נשרף (ליד ה…
הודעה אחרונה מאת <<MaZaFaKa>>, -
אני עדיין מברר לגבי האפשרות של להגדיל את האלטרנטור של הראנקס. אבל. איך הפאביה של סקודה? מבחינה אקוסטית? מבחינה של פלסטיקה? מהעברת חיווט? מקום בדלתות מקדימה? גודל בג'ז? מול הראנקס?
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כמו בכותרת. אני תמיד שוכח את הנוסחא הסופית לחישוב התנגדות סופית של כמה רכיבים שמחוברים יחדיו. תודה, סימון.
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
אתמול שמעתי סאבים,ונדהמתי! 1 2 3 4
מאת Guest amirrr-
- אחראי פורום
- 47 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
תראו חבר'ה .. אני גר לי פה ברמלה על שקט בידעי שהמערכות פה ברמלה דיי חזקות... אז אתמול אני יצאתי עם הצופים למפגש דו קיום בנצרת .. קיצר עברה לידי בהתחלה Mitsubishi lancer והרגשתי כאילו אני יושב ליד סאב של פיוניר 306C בתוך הבגאז' וסגור עליי...והסאב מפורק בפנים זאת אומרת פירקו לו תצורה.(זה לא היה 306 C זה היה משהו אחר..) ואז עברה לידי FIESTA החדשות.. ושוב הרגשתי כאילו אני ליד דאבל קיקר CVR... מישהו יכול להסביר לי למה כל כך חזקים הסאבים אצלהם יש הבדל בינינו לבינהם? הם פשוט לא יאומנו בעוצמה שלהם.. ובהשוואה למה שאני שומע ברמלה ברמלה אני מרגיש לעומתם כאילו רק רמקול אחורי עבר לידי..
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום יש לי מונובלוק של קיקר 600.1 ואין לי תקבל של הטלפון הזה יש לי את הקופסא להנמיך ולהגביה את הסאב רק חסר קבל מאיפה אני יכול לקנות אותו ?? והבאסבוסט משפיע על משהו? או שזה סתם להגביה ולהנמיך תודה!!!!
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
-
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מדובר על הסאב+התיבה המקורית שלו. אבקש לקבל מחיר הכי טוב שאוכל למצוא את הפריטים הללו, כרגע קיבלתי הצעה על סך 10,0000 יש מצב שאמצא נמוך יותר? תודה
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מגבר בן שנה במצב מצויין שווה את המחיר? כי ראיתי שחדש 1600-1500 בערך..
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן חבר'ה יש בעיה ברכב שאני מנסה להתמודד איתה כבר לא מעט זמן וכיום אני בטוח שישנה בעייה כאשר אני מדליק את הרדיו ולא משנה באיזה תחנה יש רעשים מעצבנים שבאיזורים מסויימים עם ממש בלתי נסבלים (איזור פלמחים) ובאיזורים אחרים כמעט ואין את הרעשים. פעם לא משנה איפה הייתי לא היו רעשים של תחנה שלא בול על התחנה. ניסיתי להכניס את האנטנה של הרכב ולא עזר. הוצאתי, גם לא עזר. אני מתחיל לחשוב או שיש בעיה במתח, הארקה או שזה פשוט הרדיו דיסק שעובד כבר למעלה מ3 שנים? אני מבקש את עזרתכם מדובר במאזדה לאנטיס מודל 2000 1.8 133 אלף קילומטר הרדיו דיסק של חברת אייוה מדובר בדגם שמחליף אורות בין כחול לאדום לא זוכר את הדגם שלה תודה מראש, בן עמי
הודעה אחרונה מאת katlani, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מבקש הסבר לגבי קבצי MP3 שהKBPS שלהם רץ(מישתנה תוך כדי השיר) האם אלו קבצים איכותיים או שעדיף לחפש קבצים שהKBPS שלהם יציב?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני לומד את הנושאא את הRCA ה"איכותי" ומברר לגבי החברות הגבוהות בשוק. שמיצרות RCA איכותי "הי אנד" אופציות. *סטינגר. * מונסטר *NUKONCEPTZ * ויש עוד חברה ( דברתי איתה עם חבר בפורום מהצפון. חברת הי אנד רצינית. ) אני ישמח לשמה של החברה. הוא אמר שיש לו את הכבלים האלה ברכב. איך ווינקו. והשאלה היא כללית. לא ספציפית לרכב.
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא עונים בטלפון מיום רביעי! בכל שעה ניסיתי! זה הטלפון שאני מנסה ע"פ האתר והמלצתו של מישהו מהפורום! 5373960 מישהו משהו?
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הבנתי שבאפשרות המכשירים של אלפיין לבחור בין ZONE1 ל ZONE 2 ובכך לשנות את תווך התדרים של הרדיו שניתן לקלוט. מישום מה לא מצאתי על כך שום זכר במדריך של המכשיר. מה גם שהבנתי שלא ניתן לכייל את המכשיר. מישהו יכול להאיר את פני בנושא? תודה
הודעה אחרונה מאת dj-uri, -
-
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני חרמן על הרדיו דיסק הזה כבר מלא זמן: Alpine 9845 , הזמנתי בהתחלה רדיו דיסק אחר + סאב וופר מהאתר פומבה.. , http://www.pompa.e-shop.co. אז הבאתי להם את הויזה שלי, וקניתי את הסאב. היא אמרה שהרדיו דיסק אזל, אז אמרתי לה שאם היא יכולה להביא לי אלפיין 9845 , היא אמרה שלא כ"כ כדאי, בגלל שאם תהיה בעיה, אז ייקח מלא זמן עד שהאחריות תגיע, לפחות חודש וקיצור סרט מפה להודעה חדשה. אז מה אתם ממליצים? יש לי הכל בבית כבר, חסר רדיו דיסק, ויש כסף להביא.. יש מקום אחר אולי שאפשר להביא אותו ולא מהאינרטנט? או לקנות מהאינטרנט ו"להמר" שלא יהיו בעיות? אני משתגע כבר
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בשעה טובה קניתי סופסוף HU 6850 של פיוניר, מהתרשמות ראשונית נראה אחלה.. קצת מסובך לכיוונים. בכל מקרה עכשיו אני מחפש קומפוננט + מגבר 4 ער' עד 2500-3000 ש"ח אני יודע שיש את הדוטק,פוקאל... איזה עוד מומלצים ואיפה אפשר לשמוע? מגבר- זה משנה אם אני יקנה את הג'י בי אל 4 ער' מהדיוטי או מגבר של נגיד היי פוניקס,אוריון או חברות נחשבות יותר? זקוק להמלצה. התקנה- איזה קיט התקנה מומלץ? ומה כל העניין עם הבניות וההשתלות של הרמקולים- מה עדיף ועל מה אפשר לוותר? (שוקל לאטום את הדלתות הקדמיות) ובכלל, מי יכול לבצע התקנה מקצועית באיזור חדרה? מתן
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,393 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- רכוב כעומד
- נהג חדש תקציב קטן
- קורן בן אשר
- carmonle
- אוטו קטן
- ידית
- andor
- NickName1
- נירו72
- לירון .ה.
- FROGIE
- WideFocus