Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי 2 מגברים אני רוצה לשפץ אותם ולהחזיר אותם למצב חדש

או לפחות לבדוק ולראות שהם במצב תקין והכול בסדר איתם

איפה יש מעבדה טובה שאני יכול לבדוק אותם ? איזור המרכז

שחר

פורסם

אם אתה באזור רמלה/לוד /יפו... שווה לך לבוא לבדיקה ברמלה יש אחד מקצועי מאוד שמתקן לכל רמלה ולוד מגברים וסאבים ואם תיכנס למעבדה שלו אתה תראה מגברים גם מעל לראש שלו חח... בוא לרמלה ויש גם חנות ששם אתה יכול לבדוק בחינם הם אחלה חבר'ה כנס לעיר ..

פורסם

זול-לא כל כך ..

שירות-מדהים... פשוט מדהים מייעצים לך תמיד מה לקנות מה לא לקנות פתוחים בשבתות...

בוא לאמצע העיר באיזור חסונה(המכולת.. הוא ידוע מאוד ברמלה בגלל זה..)

פורסם

אם אתה מתכוון למישהו בשם עודד(בנוגע לתיקונים) אז שווה לך לבדוק.(מניסיון של כמה מכשרים אצלו.)

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
ברשותי 2 מגברים אני רוצה לשפץ אותם ולהחזיר אותם למצב חדש

או לפחות לבדוק ולראות שהם במצב תקין והכול בסדר איתם

איפה יש מעבדה טובה שאני יכול לבדוק אותם ? איזור המרכז

שחר

למזלנו מגבר הוא רכיב אמין למדי, ובמרבית המקרים זה או שהוא עובד או שהוא לא עובד.

למה נראה לך שהמגברים לא בסדר? איזה חברה\ות המגברים?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

j.b.l לא יודע בזמן האחרון הוא כמה לשנייה לפעמים וחוזר לעצמו מה זה אני לא יודע אולי ההגנה אבל לא נראה למה גם בווליום נמוך זה קורה

פורסם

אתה בטוח שהוא נכנס למצב הגנה?

יכול להיות שמדובר סה"כ במגע רופף של הפלוס או המינוס, אפילו רימוט שלא יושב במקום.

גש למתקין שיבדוק קודם ואולי יעלה על הסיבה תוך 2 דקות ויחסוך לך מאות שקלים.

אם באמת התקלה במגבר - תתקשר למחלקת שירות הלקוחות של ניופאן ותשאל אותם מי מתקן מגברים לרכב \ היכן נמצאת המעבדה שלהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...