פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי ברכב את בעית האורות המהבהבים ואני כמעט בטוח שזה נובע בגלל אלטרנטור חלש. חשבתי לבצע בדיקה שבאמצעותה אני יוכל להיות בטוח שהבעיה נובעת מהאלטרנטור: הרעיון שלי הוא לחבר ביו שני מצברים של רכבים שונים(שלי ושל חבר)כאשר שני המנועים פועלים וליראות אם עדיין התופעה של האורות נשארת. למי שלא כל כך הבין אני רוצה לחבר את המצברים כמו כשמחברים מצבר למצבר כאשר אחד מהם נפרק על מנט להטעין אותו... מה אתם אומרים על הבדיקה? האם יכול להיגרם נזק לרכבים או כל דבר אחר שיכול להתרחש...?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחר שבוע עם שעה ביום סיימתי סופ סוף את הבניה ( מה לעשות בנאדם עסוק + פעם ראשונה ) לדעתי יצא ממש יפה ונקי עדיין לא הותקן עקב סטאפ חדש לחלוטין ביקורות יתקבלו בברכה תודה מיוחדת לסלבה על המדריך שנתן פה לא מזמן !! תמונות על הפנים בגלל החברה שגנבה את המצלמה סורי
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי המגבר שלי הוא פלטיניום אודיו 4 יציאות ... יש לי HU של פיוניר שהרמקולים הקדמיים מחוברים עליו וממנו יוצא RCA אחד למגבר, שעליו אני רוצה להפעיל את הרמקולים האחוריים והסאב... אז ככה חיברתי מפצלים לכבל (כמו שרואים בתמונה) רק אני לא יודע מה הצורה האידיאלית לחבר אותם במגבר.. חיברתי אדום ושחור לכל יציאה ואז 2 הרמקולים היו LEFT והסאב RIGHT חיברתי באלכסון ואז LEFT היה רמקול שמאל וסאב ו RIGHT רמקול ימין... יש תמונה של המגבר והיציאות CH1-CH4 תגידו לי בבקשה איך לחבר אותו כך ששמאל ישלוט בשמאל + סאב וימין ישלוט בימין + סאב... ועוד שאלה קטנה את הסאב אני שם בכיוון של המגבר על LPH את הרמקולים כדי לשים על HPH או על FULL ?... אגב הנתונים הם: סאב 800 פיוני…
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 855 צפיות
רציתי חוות דעת על רדיו דיסק של רוקפורד דגם 9220 בנוסף רציתי לדעת את החוקים לגבי DVD מקדימה . . מה קורה אם ה DVD מכובה האם יכולים להעיר לי ודברים כאלה . . .? תודה רבה לעזורים .
הודעה אחרונה מאת dan22, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך אני יודע אם המערכת שלי היא spl או sq??? עוז
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מבחינת איכות, לא מבחינת עוצמה - על איזה מהשניים הייתם הולכים? צאו מנקודת הנחה ששניי הסאבים עובדים בתנאים אופטימליים (ז"א, הגברה ראוייה, תיבה אטומה בנפח מתאים, בידוד כמו שצריך, וכו')... בברכה, אריה.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום! אתמול בזמן ההתקנה של מורל פולס שמתי לב שהדגם קצת שונה מבחינת השם שלו(Morel Pulse XO ) ומבחינת הטוויטר עצמו(טוויטר נראה אחרת וגם כל הדברים הנלווים של הטוויטר דומים לסט של MT22). מבחינת הצליל לא הרגשתי בשום הבדל אבל מבחינת רמת הגימור הורגשה ירידה מכל הבחינות כגון: הגימור של הפלסטיקה ממש ממש מגושם ויש שאריות פלסטיקים בקצוות(גרדים) בכל חלקי פלסטיקה בסט,הבית של הטוויטר בגימור נוראי אם מסתכלים עליו שמים לב שכשסגרו את הסליל בתוך הפלסטיק(החלק החיצוני,הבית שלו) אז על הדרך הסליל נתפס ויש חלק של סליל בחוץ(ראיתי את התופעה בכמה סטים),הסופיות כנ"ל על הפנים עם גרדים עליהם שנתקעים לך לתוך האצבעות בזמן ההתקנה.
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם לאחר כמעט שנה של ייסורים, הותקנה אתמול המערכת סוף סוף.. האמת היא שהציפיות לא היו בשמיים בגלל האוטו שברשותי (מזדה 626) שידוע ב"אקוסטיקתו" הזוועתית אך צפו פגיעה הסטאפ שברשותי היה: HU PIONEER 5650 AMPLIFIER KICKER 350.4 SUB MAGNAT EXPRESS 180 RMS COMPONENT MB-QUART DSE 216 לאחר דילמות רבות, הוחלט בסופו של דבר להחליף את הקומפוננט לסט של JL AUDIO מסדרת XR במידה 5*7 שמתאימה אחד לאחד למזדה. התוצאה מ-ד-ה-י-מ-ה. הסט מנגן פשוט נהדר, עוצמתי מאוד ויורד נמוך מאוד. כלי מיתר בעיקר נשמעים פשוט מדויק להפליא ואין מרוצה ממני. מבחינת האוטו, להפתעתי הרבה הדלתות שאמנם סופגות 60-70 RMS אינן מקרקשות בכלל, הרמקול כפי שצויין יושב באופן מושלם בדלת ותודות להתקנה …
הודעה אחרונה מאת ford 95, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה ביררתי לגבי שני הדמגים אלה. pioneer DEH3800MP http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=DEH3800MP&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap clarion DB356MP http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=DB356&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172 לשניהם יש 2 יציאות RCA שניהם במחיר טוב , רק שאני לא יודע איזה מהם עדיף לקחת מה אתם אומרים?.. תודה.
הודעה אחרונה מאת ford 95, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 760 צפיות
חברה בשם JAM Technologies, Inc פיתחה טכנולוגיית הגברה חדשה שהיא אבולוציה של CLASS D. הטכנולוגיה החדשה נקראת REVA אך מכונה CLASS J על שם החברה (בדומה ל-CLASS T על שם TRIPATH). הטענה של החברה היא שניתן להגיע ליעילות הגברה של 95% וכן איכות הצליל וטווח התדרים טובים יותר מ CLASS D. מתוך אתר החברה: http://www.jam-tech.com Class J is different in that it accepts a digital signal, uses a patented technique called Variable Impedance Transformation� which allows it to greatly exceed the available voltage limits, produces an unprecedented high resolution output signal and is inexpensive to manufacture. Using Class J technology reduces component count, PCB space, w…
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לפייז אוולושין. לסדרת אליינט ( ALIANTE SI) סאב קטן יותר מה 12" יש נגיד 6.5 או 8 "
הודעה אחרונה מאת oogee, -
שלום לכולם, יש לי את המערכת הזו: http://www.audionet.co.il/details.asp?id=474&lead_id=&look קיבלתי היום סאב ואני רוצה לחבר אותו, כרגע ללא מגבר.. האם אני צריך לחבר 2 בננות מהמערכת היכן שכתוב Rear לסאב? או שיש חיבור אחר..?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר שלי רוצה לקנות מגבר לסאב פיוניר 400 אר אם אס ... והוא רוצה מגבר בסביבות ה600 שקל .. ועדיף לא זבל סיני .. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- 29 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
עקב סגירת השרשור הקודם פתחתי חדש עם כותרת יותר עניינית- מנהלי הפורום מצטער. אז ככה אני מחפש מערכת בתקציב של 12 אלף ש"ח המערכת צריכה\אמורה להיות עם דגש של SQL אני שומע הרבה ראפ היפ הופ, גם פסיכודלי דאנס קלאב והאוס די הרבה וקצת ישראלי. אני צריך ממכם שתתנו לי דגמים ששמעתם אותם שהם שווים אין לי HU אז ה-12 אלף הם גם ל-HU נ.ב. רציתי ללכת על דגמי אלפיין החדשים אבל ראיתי בנתונים שלהם שרובם מוציאים 2 וולט פרי אאוט זה די חלש והביקורות עליהם לא משו. אם יש לכם דגמים אחרים של אלפיים ששוים יותר או קלריון פנסוניק אשמח אם תכתבו לי תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת dj sg, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום! החלטתי להעלות קצת תמונות ממה שיש לי באוטו: נתחיל מהראש, קניתי אותו לפני חודש בערך ואני מרוצה ממנו עד הגג הסאב (הקרוע שלי) והתיבה שבניתי וציפיתי בלבד: הבניה שעשיתי למגבר על מנת להסתיר את כל הכבלים וסתם כי לא היה לי מה לעשות (:
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם !!!! אז ככה, כרגע יש לי : קדימה - שני Fullrange 60W rockford 2 way + 2 JBL Twiters אחורה - שני 6x9 Kicker 90W 2 way (מדהימים!!) סאבים - שני 12" Kicker CompVR Dual 2Ohm Coils + תיבה כפולה מגברים - 1 Rockford 301x מחובר לרוקפורד מקדימה וה6X9 קיקר מאחורה 1 Kicker 600.1 מונובלוק - מחובר לשני הסאבים קבל - 1 פארד של Rockford אני רוצה להחליף את הרמקולים מקדימה לאיזה קומפוננט ולהחליף את המגבר שכרגע מחובר לארבעת הרמקולים (ROCKFORD 301X) אני מאוד אבל מאוד מרוצה מהאיכות אבל נראה לי שהוא קצת חלש בואו נצא מנקודת הנחה שלא משנה המחיר איזה מגבר וקומפוננט 6.5 הייתם ממליצים לי ? תודה, חולה
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב ברצוני להתקין מערכת לרכב ליסינג (רנו מאגן 4 דלתות) בעלות של עד 3000 ש"ח דרישות מהמערכת: נגן MP3 צליל אקוסטי טוב ובאסים סבירים (אני שומע רוק + פופ ) האם ניתן לכלול מגבר + 4 רמקולים סבירים במחיר זה? תודה על העזרה ZOE
הודעה אחרונה מאת dj sg, -
מה אתם אומרים על המגבר הבא:
מאת Guest amirrr-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תשמעו אני מחפש מגבר בסביבות ה600-800 ש"ח אני רוצה 4 ערוצים כי אני רוצה לחבר אליו מורל פולס + רמקולים אחוריים של KENWOOD בגלל זה צריך 4 ערוצים ואם אפשר 2 ערוצים בשביל 4 רמקולים למה לא ? אז תשמעו חשבתי על המגבר הזה למרות שנראה לי שההספק שלו קצת חשוד והאם מישהו יכול לתת לי כמה RMS הוא מוציא? http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=pla4200&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap תודה .. זה דחוף מאוד לחבר שלי אהה ושכחתי מישהו יודע כמה גודל הרמקולים בפג'ו 306??
הודעה אחרונה מאת lantis, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 729 צפיות
האם יש הבדל בשיטת השידור האמריקאית והישראלית (רדיו)? האם צריך לקחת את זה בחשבון כשקונים שם cd לרכב?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 965 צפיות
לפני כמה חודשים קניתי את המגבר של XETEC מדגם GRAVITY G5-900... וכשהתחלתי להתעמק בו, גיליתי פתאום שהקרוס המובנה שלו, נע רק בין 20/40-200HZ... כלומר, בHP החיתוך שלו נע בין 15 ל200 הרץ ובLP החיתוך שלו נע בין 40 ל200 הרץ... העניין נראה לי מופרך לחלוטין, כי לא הגיוני שחיתוך תדרים גבוה, יתחיל או אפילו יסתיים ב200 הרץ שלא לדבר על התדרים הנמוכים יותר... בהוראות של המגבר, לא מצויין מילה על הכפלת הערכים, או כל דבר דומה לזה... השאלה היא, איך להתייחס לזה? האם אוכל לחבר בחיבור ישיר את האלמנטים ולחתוך אותם כמו שצריך? או שאאלץ לרכוש קרוס אקטיבי חיצוני או להחליף מגבר? (אני מתכנן בעתיד הקרוב לרכוש K2P...). אבקש להגיב - רק לאנשים שמכירים את המגבר (כן, אני יודע, …
הודעה אחרונה מאת JMG, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לפני מספר ימים פתחתי שרשור לגבי זרימת מי גשמים לתוך הרמקולים הקדמיים ברכב. ונענתי - שאמורים להכנס מים לתוך הדלת, אז עכשיו אני חושב, כיצד אני יכול להגן על הרמקולים מפני הנוזלים המסוכנים? תודה, תמיר.
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני כמה חודשיים נגנב האוטו עם המערכת,ונשאר רק הפנל האם יש מה לעשות איתו? הוא מתאים למערכות אחרות או רק לקנווד או רק לדגם הזה. עשיתי חיפוש והדעות היו חלוקות ורציתי לדעת על הדגם שלי. הדגם:KENWOOD KDC-MP4029 ?(תמונה מצורפת) תודה לעונים עומר
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
לא חשבתי שהיום הזה יקרה, אבל גם אני קיבלתי את המכה שלי. אני מאמין שאפשר להגיד שתמיד יש פעם ראשונה - מקווה שזו גם האחרונה. זה קרה אתמול, שבת, ה20/5. חזרתי לרכב ביער בן שמן ומצאתי את המשולש האחורי של החלון מנופץ, אבן בתוך הרכב, וחוטים חשופים באיזור הרדיודיסק. שום חלק נוסף מהמערכת לא נגנב - כולל הנגן אםפי3 שהיה הדבר הכי קל לקחת והיה פשוט מונח שם מחובר למשדר FM. הרדיודיסק עצמו לא שווה כלום (הוא שווה הרבה פחות מהMP3) אבל יש לו ערך סנטימנטלי בשבילי עד שאחסוך מספיק בשביל הבלאופנקט ברמן החלומי. בכל אופן - לאחר חיפושים רבים ברשת הגעתי למסקנה שהדגם היה CDX-3250 של סוני - אף פעם זה לא כלכך עניין אותי כי הוא גם ככה מעפן.. אם מישהו רוצה למכור את הקופסה שלו/את כל המכ…
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום. מחר כנראה אני יקנה מגבר(יד שניה) יש לי רדיו דיסק פיוניר P6300R הבעיה שאני קונה את המגבר בלי שום כבל.. ואני לא מבין כלום בנושא המגברים אבל בחיבורים כן אני יעשה את ההתקנה אם אני ילך למתקין הוא ישחט אותי..ואין לי תקציב כרגע השאלה איזה כבלים אני צריך בשביל לחבר את המגבר ל-P6300R.. תודה שי. נ.ב אם אפשר ככה מחירים בערך הכי זול..
הודעה אחרונה מאת S1406, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם הרכבתי מערכת חדשה: פיוניר 6850 קומפוננט JBL אחוריים פיוניר 260 סאב קיקר C12 מגבר לאנזר 420 4 ערוצים שמחזיק את הקומפוננט והסאב ברשותכם מספר שאלות: על כמה לחתוך את הרמקולים במכשיר? על כמה לחתוך את הסאב במכשיר?(אני אוהב באס רך ומדויק) על כמה לחתוך את הסאב במגבר? מהי הנורה האדומה במגבר שרשום לידה PROT? האם האקולייזר במכשיר משפיע גם על הסאב? לעת עתה אלו השאלות אנא עזרו לי כי לא שומעים טוב הסאב לא דופק מדוייק תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת liron27, -
חום של מגברים 1 2 3
מאת sergey_k- 33 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
המגבר שיש לי בחתימה אחרי עבודה ממושכת הוא יחסית חם, אפשר לגעת בו. לפי מה שהבנתי רוב המגברים שהם עובדים הם חמים נכון? המגבר שלי עוד לא ניכנס אף פעם לפרוטקשן למרות שהוא די חם עכשיו בישביל הביטחון האישי שלי וכדי לקרר את המגבר אני יקנה את המאוורר המקורי שלו לליטינג יש אופציה מיוחדת כזאת שאפשר להתקין לו מאוור יש לו הכנה לזה זה יעלה לי משהו כמו 100 שקים לא יותר מדי אפשר להסתדר השאלה היא אם רוב המגברים שהם עובדים הם חמים וזה בסדר?
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132205 מה אתם אומרים עליו? והסאב הוא CVR ככל הנראה דגם 03... יש מצב שהוא יסתדר איתו?
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
שלום רב לכם חברים! רציתי לדעת מה הסט הכי מוצלח וטוב של רוקפורד, ואני מתכוון לקומפוננט אני צריך לקנות לרכב שלי, שמעתי משהו שה-FNQ משהו כזה אני לא בדיוק זוכר את הדגם אבל שהם הכי טובים, הודה לכם מאוד אם תגידו לי את הדגם הנכון ותכוונו אותי .
הודעה אחרונה מאת Yaki0, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הולכים להיות לי 2 מגברים האחד מונובלוק 800RMS והשני 6*75RMS עכשיו האם לחבר קבל אחד לפני שתי המגברים או האם לחבר קבל רק למגבר של ה 800RMS או לחבר 2 קבלים אחד לפני כל מגבר??(הקבלים לא מאותה חברה אבל 1 פראד שניהם). תודה אסף.
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
- 2 תגובות
- 748 צפיות
התקנתי לפני שבוע מערכת וסאב עכשיו יש לי יותר מידי באסים באוטו ואני רוצה קומפוננטים מאחר שגמרתי את הכסף על המערכת אין לי כסף לעוד מגבר וקומפוננטים אז חשבתי על הטויטרים האלה: http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=4714 השאלה שלי אם זה יעזר והאם הם שווים את המאה שקל או לחסוך לקומפוננטים? תודה לירן
הודעה אחרונה מאת chevy-man,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 2,062 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- נולד לליסינג
- SurfHigh
- nimo
- itaysamurai
- oyway
- Ghost93
- blackpolo
- discoTD5
- שביט
- אריה שאג
- yahaga
- o.r