Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכם חברים!

רציתי לדעת מה הסט הכי מוצלח וטוב של רוקפורד, ואני מתכוון לקומפוננט אני צריך לקנות לרכב שלי, שמעתי משהו שה-FNQ משהו כזה אני לא בדיוק זוכר את הדגם אבל שהם הכי טובים,

הודה לכם מאוד אם תגידו לי את הדגם הנכון ותכוונו אותי .

יקי!!!

פורסם

למה דווקה רוקפורד??

יש עוד כמיליון חברות שברמה ומעל רוקפורד. ובמחיר שפוי יותר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

FNQ-3614

זה אחד הדגמים הטובים של רוקפורד שנימכרים בארץ....

אני מאמין שאולי בחו"ל יש דגמים שפה לא שמענו עליהם, ולא מביאים אותם, אלא פשוט אפשר לייבא..

סם.

פורסם

תודה רבה לך!

ודרך אגב אם למישהו יש הצעה אחרת אני מוכן לקבל בנתיים אני נעול על רוקפורד .

תמיד מוכן לשמוע את הדעות של אנשים אחרים והמלצות . תודה!

יקי!!!

פורסם

תלוי מה התקציב שלך לזה.... יש אין סוף קומפוננטים טובים יותר ופחות...

אני בטוח שיש פה לא מעט אנשים שיגיד שקומפוננט X מעולים, לעומת הרבה אנשים שימליצו לך Y...

זה עיניין של טעם...

לדוגמא יש לך את המורל אלייט שהם מעולים... יש לך גם את הפוקל אחלה קומפוננטים... זה עיניין של טעם...

סם.

פורסם

בקשר לתקציב משהו כמו 2000-3000 משהו כזה ובקשר לרמקולים אני רוצה לשמוע איכותי טוב בלי כל מיני צריבות כאלו, למשל אם אני מגביר ממש גבוה שישמעו באותה איכות ושלא יהיה צריבה כזאת .

מה שיש לי עכשיו מאחורה זה רמקולים של גי בי אל 6/9 ושומעים בהם ממש טוב גם כשמגבירים ממש ממש גבוה אןי צריבות, אני רוצה להחליף אותם כי קניתי רכב חדש ונכנס שם קומפוננטים ושזה יהיה באותו רמה של הגי בי אל הם למשל מיוצרים באנגליה ולא בסין וכל שאר הארצות הזולות.

בגלל זה חשוב לי איכות וגם משהו שישמר לי ולא כל שנה להחליף. כמובן הם יושבים על מגבבר טוב של רוקפורד פאנץ אז בגלל זה אני מברר כדי שאני ימצא משהו טוב!

ובקשר לאינפינטי אני רוצה לדעת גם אם זה רמקול טוב?

יקי!!!

• תוכן חדש...