Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel Pulse XO שידרוג גרסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אתמול בזמן ההתקנה של מורל פולס שמתי לב שהדגם קצת שונה מבחינת השם שלו(Morel Pulse XO )

ומבחינת הטוויטר עצמו(טוויטר נראה אחרת וגם כל הדברים הנלווים של הטוויטר דומים לסט של MT22).

מבחינת הצליל לא הרגשתי בשום הבדל אבל מבחינת רמת הגימור הורגשה ירידה מכל הבחינות כגון: הגימור של הפלסטיקה ממש ממש מגושם ויש שאריות פלסטיקים בקצוות(גרדים) בכל חלקי פלסטיקה בסט,הבית של הטוויטר בגימור נוראי אם מסתכלים עליו שמים לב שכשסגרו את הסליל בתוך הפלסטיק(החלק החיצוני,הבית שלו) אז על הדרך הסליל נתפס ויש חלק של סליל בחוץ(ראיתי את התופעה בכמה סטים),הסופיות כנ"ל על הפנים עם גרדים עליהם שנתקעים לך לתוך האצבעות בזמן ההתקנה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני חושב רק על שלושת הדברים הבאים:

1.שאתה קנית את המורל USA ולא של ישראל שאנחנו כולנו מכירים.

2.הסט שנתנו לך מזויף

3.כנראה זה שומש ותוקן ואז שוחזר למכירה דרך החברה.

מקווה שעזרתי..

פורסם

יכול להיות! אני אומר אני לא יודע אני רק משער!

פורסם
אני חושב רק על שלושת הדברים הבאים:

1.שאתה קנית את המורל USA ולא של ישראל שאנחנו כולנו מכירים.

ואני חושב שעדיין אין לך מושג על מה אתה מדבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ואני חושב שעדיין אין לך מושג על מה אתה מדבר.

איתמר.

למה :S ?

בבקשה אם אני טועה תתקן אותי כדי שאלמד..

חוץ מזה אני רק משער כמו שציינתי קודם וכתבתי את זה כי פה דיברו פעם על המורל שלא של ישראל משהו כזה..

פורסם

אם אתה לא יודע,משער,מנחש או משחק משחקים אל תגיב!

אם אתה רוצה ללמוד תספיק לך רק קריאה של החומר,לא חובה להגיב אם לא יודעים.

ברוב טיפשותך אתה ממשיך להגיב(לנחש)לגבי דברים שאתה לא מבין בהם,

אני רוצה לראות אותך מבצע איזה רכישה כזו או אחרת על סמך המלצה של "מומחה"

כמוך ואח"כ מתבאס עליה.

אין פה מקום לניחושים,אתה רוצה ללמוד?תקרא,יש פה מספיק חומר בפורום ובכלל על גבי האינטרנט.

לא צריך לרשום הודעות סתם,כמות ההודעות של משתמש נתון בפורום לאו דווקא מעידה

על רמת הידע שלו ולכן לא צריך לכתוב הודעות סתם אם לא בטוחים כדי לנפח את מונה ההודעות.

פורסם

אם אני זוכר נכון, קראתי פעם ש morel שלנו ו morel usa פתחו קווי יצור משותפים, מטרתם העיקרית היתה שיווק מוצרי מורל בעולם תחת הסתרת מוצאם הישראלי.

בת'רד שקראתי פעם בפורום בריטי, מישהו שהזדהה כדובר של מורל טען שמורל ישראל ומורל USA הן לא אותה חברה או שהשותפות התפרקה, והם נידרשו להחליף את שמם בכדי למנוע את הטעיית הציבור. הם שינו את שמם עכשיו ל Renaissance Audio Group כך שלמעשה מורל USA כבר לא ממש קיימת.

בכל מקרה, מורל USA לא ייצרה אותם ליינים כמו מורל הישראלית ולא מיתגה אותם תחת אותם שמות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תראו מי מדבר!:S

תשמע איך שאני רואה שכל המשתמשים פה ולא משנה מי גם ה"מומחים" פה וגם אתה הבאתם 50 % מההודעות שלכם מירידה על אנשים אחרים ...

אז במקום לשבת שעה ולכתוב לי כתבה על זה שאני צריך לקרוא תגיב לכותב התר'ד ותסתום.

פורסם

אנשים המורל נקנה מ יבואן רשמי UZEB ואפילו תשימו לב ניתן לראות בתמונות באתר ששינו לפולס את הטוויטרים,אפילו בתמונות ניתן לשים לב שנוספו אותיות XO על הכיתוב שבקרוס אובר.

http://www.morelhifi.com/products/mob_2way_pulse.html

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אם אני זוכר נכון, קראתי פעם ש morel שלנו ו morel usa פתחו קווי יצור משותפים, מטרתם העיקרית היתה שיווק מוצרי מורל בעולם תחת הסתרת מוצאם הישראלי.

בת'רד שקראתי פעם בפורום בריטי, מישהו שהזדהה כדובר של מורל טען שמורל ישראל ומורל USA הן לא אותה חברה או שהשותפות התפרקה, והם נידרשו להחליף את שמם בכדי למנוע את הטעיית הציבור. הם שינו את שמם עכשיו ל Renaissance Audio Group כך שלמעשה מורל USA כבר לא ממש קיימת.

בכל מקרה, מורל USA לא ייצרה אותם ליינים כמו מורל הישראלית ולא מיתגה אותם תחת אותם שמות.

איתמר.

מילה במילה.

אם אתה לא יודע,משער,מנחש או משחק משחקים אל תגיב!

אם אתה רוצה ללמוד תספיק לך רק קריאה של החומר,לא חובה להגיב אם לא יודעים.

ברוב טיפשותך אתה ממשיך להגיב(לנחש)לגבי דברים שאתה לא מבין בהם,

אני רוצה לראות אותך מבצע איזה רכישה כזו או אחרת על סמך המלצה של "מומחה"

כמוך ואח"כ מתבאס עליה.

אין פה מקום לניחושים,אתה רוצה ללמוד?תקרא,יש פה מספיק חומר בפורום ובכלל על גבי האינטרנט.

לא צריך לרשום הודעות סתם,כמות ההודעות של משתמש נתון בפורום לאו דווקא מעידה

על רמת הידע שלו ולכן לא צריך לכתוב הודעות סתם אם לא בטוחים כדי לנפח את מונה ההודעות.

קצת נסחפת, הבחור סך הכול הביע את דעתו וגם הביע עמדה שהוא לא בטוח בדבריו,

וחוץ מזה שנכון, טעה הבחור, תקן אותו והמשך הלאה, באמת יש לך זמן להגיב על כל אחד פה שישים דעה כזו או אחרת?

ולאמיר, אתה באמת נוטה לתת דעות ומהר מידיי והן (לרוב) מטעות, אנא שקול דברים כי בכל זאת מדובר על זמן וכסף של אנשים, ואין פה מקום לטעיות, תודה.

שימי

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם
תן לי לנחש קניתה בבאסטה של ציון? ב 400 שקל?

הוא ציין שהפריט נקנה מהיבואן הרשמי UZEB.

בברכה,

אמיר

פורסם

בתרד הקודם הוא סיפר על הכוונה לקנות משם וניסו לשכנעה את עצמם שהוא היבואן לבאסטה שלו דרך אגב חבר שלי קנה בבאסטה שני סתטים של פולס

הם לא החזיקה לאחר 70 RMS פשוט נישרפו ומורל מקוריים מחזיקים 120

הדבר נוסה מול העיניים שלי

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם
תן לי לנחש קניתה בבאסטה של ציון? ב 400 שקל?
לא נראה לי שהייתי אי פעם מתקרב לאיזושהי באסטה,הכמות שנקנתה (3 קרטונים,כל קרטון 8 זוגות) זו כמות למלאי של חנות ולא לבן אדם פרטי.

והסט נראה בידיוק כמו באתר של מורל עם טוויטר חדש שנראה שונה חיצונית לגמרי מסטים ישנים של פולס.

• תוכן חדש...