Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח שתרגיש שינוי בעוצמה,

עם אתה עכשיו שומע ברדיו דיסק עד 35 (לדוגמא)בווליום במצב גיין מקסימום

שתוריד לחצי בגיין , אתה תגביר ל45- 50 בווליום של המכשיר כדי לשמוע כמו תמיד,

הגיין זה העוצמה של המגבר לרכיבים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בטח שתרגיש שינוי בעוצמה,

עם אתה עכשיו שומע ברדיו דיסק עד 35 (לדוגמא)בווליום במצב גיין מקסימום

שתוריד לחצי בגיין , אתה תגביר ל45- 50 בווליום של המכשיר כדי לשמוע כמו תמיד,

הגיין זה העוצמה של המגבר לרכיבים

GAIN זה לא פוטנציומטר עוצמה, והוא לא קובע את ההספק של המגבר.

GAIN נועד לדבר אחד בלבד---> השוואת מתח הסיגנל ביציאה של הקדם מגבר למתח הסיגנל בכניסה של המגבר.

כלומר במקרה שלנו, השוואת מתח הסיגנל של הHU(רדיו-דיסק) לבין מתח הסיגנל של המגבר.

פרט לכך, ישנם מגברים שמתחממים יותר בעבודתם והם מגברי CLASS A, A/B.

ישנם מגברים שתמיד חמים, כמו האוריון לדוגמא שזו צורת פיזור החום שלהם.

under construction..

פורסם

אם אתה מוריד את הגיין אתה משנה את העוצמה שאתה מוציא מהסאבים /רמקולים..

אם יש לך סאב 200 RMS והמגבר מוציא רק 200 RMS אז זה מה קורה לפי דעתי:

ב0% זאת אומרת כשהגיין על המינימיום אתה לא מוציא דבר מהסאב /רמקול

ב30 % אתה מוציא 30 % מהסאב והרמקולים

ב70 % אתה מוציא 70%...

והלאה והלאה מקווה שעזרתי .. אם טעיתי תתקנו אותי בבקשה..

פורסם

טעות. זה לא נכון.

במקום להגיד דברים לא נכונים.

תקרא פשוט מה כתבו לפניך. אני שכן מבינים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חבר'ה אני כבר שנה ומשהו בפורום הזה, וכל יום אני מדפדף וכל פעם יש ויכוח שהגיין זה לא עוצמה, בעצם זה כן כמו volume.

פורסם

לפי דעתי זה כן העוצמה!

אני בא מתחום האולטראסואנד וזה בדיוק מה שקורה בתחום הסאונד שהאוזן האנושית יכולה לקלוט.

במכשיר UT (אולטראסאונד טסט) כפתור ה GAIN משמש להגברת הDB דציבל דהיינו עוצמה וגודל הפולס שאתה רוצה לקבל, ככל הגיין יותר גבוה כך גם הפולס יותר גבוה על צג המכשיר ז"א עוצמה גבוהה יותר של גל אל קולי עובר בנ"ק זמן.

בברכה.

פורסם

הסאב שיש לך בבית הוא סאב אקטיבי כלומר סאב בעל מגבר פנימי, כאשר אתה מגביר אותו אתה מגביר לו את העוצמה כמו כל מערכת רגילה.

מגבר ברכב הוא שונה בתכלית מכיוון שהוא מותאם לעבוד ברגישויות כניסה משתנות בתוך גבול שנקבע מראש לכל מגבר. השוני קיים מכיוון שישנם HU שונים בעלי עוצמת יציאה שונה, מגבר צריך להתנהג אחרת בHU בעל 2V עוצמת יציאה לאחד בעל 5V לכן עלינו לכוון את הרגישות של המגבר לעוצמת היציאה של הHU. נשאלת השאלה מה קורה כאשר אנו מגבירים יותר את המגבר מעבר לרגישות הHU? אנו בעצם נכנסים לאזור של "גל קטום" כלומר האות יוצאת במצב של קליפינג, מה שלבסוף גורם לעיוות ברמקול ולבסוף להרס בו.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

מי שכיוון בחייו מספר מגברים וסטים שונים ידע בוודאות לזהות את העיוות, בכל מקרה ההמלצה למי שלא בטוח ללכת למתקין רציני שיכוון לך כמו שצריך...

אריק.

בשיפוצים

פורסם

זה עניין של נצילות והספק.... בכל מקרה אם זה מתקין מוכח וידוע אז אתה יכול לסמוך עליו, הרי בשביל זה שילמת לו...

בכל מקרה, יכולים להיות הבדלים בכיוונונים בתוך "התחום המותר" לדוגמא, אתה אוהב יותר באס או פחות באס וכמובן השתלבות הרכיבים השונים, אבל עוד פעם מתקין טוב יודע מה הוא עושה ובסוף הוא מושיב אותך בכסא הנהג ואתה מחליט אם זה נשמע לך טוב (אתה זה שהולך לשמוע את המערכת כל יום)...

אריק.

בשיפוצים

• תוכן חדש...