פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,394 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בשעה טובה קניתי סופסוף HU 6850 של פיוניר, מהתרשמות ראשונית נראה אחלה.. קצת מסובך לכיוונים. בכל מקרה עכשיו אני מחפש קומפוננט + מגבר 4 ער' עד 2500-3000 ש"ח אני יודע שיש את הדוטק,פוקאל... איזה עוד מומלצים ואיפה אפשר לשמוע? מגבר- זה משנה אם אני יקנה את הג'י בי אל 4 ער' מהדיוטי או מגבר של נגיד היי פוניקס,אוריון או חברות נחשבות יותר? זקוק להמלצה. התקנה- איזה קיט התקנה מומלץ? ומה כל העניין עם הבניות וההשתלות של הרמקולים- מה עדיף ועל מה אפשר לוותר? (שוקל לאטום את הדלתות הקדמיות) ובכלל, מי יכול לבצע התקנה מקצועית באיזור חדרה? מתן
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תראו... http://csexpo.stores.yahoo.net/s1ki12carsu5.html זה הגיוני בכלל דבר כזה?? זה לא יפוצץ את כל החלונות של האוטו!?!?!?
הודעה אחרונה מאת omrisu, -
- 2 תגובות
- 918 צפיות
אהלן חבר'ה. מישהו שמע ראה פעם את הקומפוננט של solid audio? אני לא יודע דגם ספציפי שואל בכללי עם יצא למישהו לשמוע. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת speedman, -
mt22 vs mt23
מאת avi-b-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חיפשי אבל לא מצאתי מה ההבדלים בניהם בדיוק חוץ מההתנגדות אני מאמין שחייב להיות הבדל שמיע כי הם גם 130 RMS לעומת 110 של הMT22,ויש גם עוד הבדלים קטנים במפרט מה ההבדל בפועל בשמיעה?חד יותר?חזק יותר?רך יותר?וכו'.
הודעה אחרונה מאת avi-b, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב. ברצוני להחליף את המערכת ברכב ממערכת פשוטה (אך עם שמיעה איכותית בהתחשב בציוד) למשהו יותר רציני (הן מבחינת עוצמה והן מבחינת איכות הסאונד) כרגע יש לי פאנל של VDO (לדעתי זו חברה מבית סימנס) - שאותו אני שומר בינתיים גם למערכת החדשה. יש לי רביעיית רמקולים-2 קדמיים+2 אחוריים - שקיבלת עם הרכב. אני רוצה להוציא את הרמקולים הנ"ל ובמקום להרכיב זוג קומפוננט קדמיים - איכותיים+ סאב נחמד (רצוי קטן עקב תא מטען קטן ..). את כל זה לחבר למגבר שיוכל "להזיז" את כל הסיפוק כמו שצריך. אני כרגע משקיע בג'נט 18" לרכב ככה שיש לי הוצאה מאוד גדולה ולכן התקציב למערכת "דל" - אני יכול להשקיע 2500 ש"ח - אולי קצת יותר. אילו הצעות יש לכם ? בתודה מראש ובהמון הערכה, …
הודעה אחרונה מאת Avinusha, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בע"ה אני מקבל אוטו חדש (פיז'ו 306) 5 דלתות והחלטתי גם לעשות לו מערכת חדשה =] סאב יש לי כבר של JBL אני עכשיו שומע בו עם מגבר לא משהו ואני מרוצה ממנו עד הגג אחלה של סאב קישור לסאב: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/CS_1200T/ את הסאב הנ"ל אני מעביר לאוטו החדש עכשיו מה שאני עוד רוצה שיהיה לי במערת זה מגבר איכותי וחזק 5 ערוצים (או 2 מגברים של 4 ערוצים ו2 ערוצים מה שיותר כדאי)... קומפננט טוב לקדימה (אם אני לא טועה זה 5.25 באוטו למרות שאפשר לקמבן גם 6.5 אבל לא יודע אם מומלץ) ועוד משהו שאני מתלבט זה האם לשים עוד קומפננט מאחורה או לשים רמקולים 6X9 כל זה אני רוצה שיהיה מחובר למערכת שתיהיה לי בה גם שליטה מלאה על הבאס....(חשבתי על הפיוניר דולפינים)..כמ…
הודעה אחרונה מאת dj sg, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יש לי פיוניר 7650, עכשיו הורדתי תמדריך של המכשיר מהאינטרנט וקראתי כמה עמ' ברפרוף והחלטתי ללכת לאוטו לבדוק פונק' שאני לא מכיר. אז יש איזשהי פונק' שאתה לוחץ הרבה זמן על הכפתור AUDIO ואז נדלק כזה משו של לכוון תדרים, אבל לא האקולייזר הרגיל של ה- low/mid/high, אלא 4 עמודות שכתוב F וQ כזה ואז אתה משחק עם משו כזה שנע בין 2W-2N, (4 אפשרויות - 2N/1N/1W/2W ש2W זה הכי נמוך כאילו, אני מניח שזה משו שכאילו מגדיר מה כל חלק באקולייזר שאני רואה בפשטות יסמל, איזה תחום תדרים, בקיצרר איך אני אמור להגדיר את זה? מי שיודע אני אודה לוו תודה!
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלשום פרצו לי לרכב וגנבו לי תמערכת ותמסך שלי:/ הכל כמובן מבטוח! עכשיו אני הולך לקבל תכסף של הביטוח ולהוסיף עוד קצת,לי לא משנה איך שהיא ניראת ועם יש דולפינים או אין דולפינים אני רוצה רק איכות נטו! שתתאים לרכיבים שיש לי ושלא תרד ברמתה מהמערכת שהייתה לי שהיא רשומה בחתימה שלי אני יכול להגיע עד 4000 ש"ח בלחץ עדיף פחות ! תודה לעוזרים ! אלעד
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי סט מורל קומפוננט שיוגבר ע"י מגבר הסט מורל פולס 5.25 ויש לי סאב PYLE שאני לא יודע את המפרט שלו האם אתם ממליצים על מגבר של לנזר ואם כן על איזה (הציע לי מוכר באוטודיפו מגבר60.4 JBL והוא מוציא 4*70 RMS האם זא לא בזבוז מכיוון שהרמקול שלי מוציא 110 RMS?)
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
MT-11 או MT-22 1 2
מאת ITVT-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לצערי הרב, נשרף לי טוויטר יש לי Morel Dotech MKII והמתקין שלי הציע לי לקחת עכשיו את הMT-22 במקום את הMT-11... מה עדיף? בהנחה שיש לי בצד שמאל את הMT-11..
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אז ככה על מנת להשלים את המערכת שלי באוטו, רציתי לשאול קודם מה גודל הרמקולים שלי מקדימה ומאחורה... (אני לא ממש יודע לבדוק) טוב אז ככה.. יש לי כרגע מגבר פלטינום אודיו וי 12. 4 ערוצים שלפי מה שכתבו על האריזה שלו המגבר נותן 100 אר אם אס ליציאה... דבר שני-מגבר גי בי אל -גי טי או (המגבר המוכר לכולם מהדיוטי פרי). על מנת להשלים את כל העסק ברצוני לקנות קומפוננטים ובמה אחורית שיוגברו על הגי בי אל, ובמגבר השני להגביר סאב בעל שני סלילים.. אני מבקש עזרה בבחירת רמקולים וסאב שיתאימו לי...התקציב הוא בערך 1400 פלוס מינוס לבמה קידמית 600-1000 במה אחורית סאב 800-1200 מה דעתכם? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לדעת איך אני אמור לחתוך את הקומפוננט של המורל והסאב?
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני לא מוצא פרטים על המגבר הזה חוץ מזה שאני יודע שהוא 1000W ו4 יציאות אם מישהו ימצא בחנות באינטרנט עליו שיכתוב פה בבקשה תודה
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש ברשותי אוריון 4004... אולי תקראו לזה פסיכולוגי אבל הצליל שהוא מוציא הוא פשוט נקי ביותר. לא שמעתי מגבר חוץ משלל האוריונים, בטווח המחירים שלהם.. שמגיעים לכזו רמה של צליל נקי. (חשוב לציין שהבמה הקדמית יושבת בשני גישורים על ה-4004) ברצוני להשתדרג, וחשבתי בשני כיוונים: אוריון 8002, שידוע שאני אוהב את הצליל שלו. או: פיניקס גולד מסדרת קסנון. 2X200 או: 4X200 האם הצליל שלו יהיה "צלול" כמו של האוריון, פחות, או אפילו יותר? מגברים נוספים יתקבלו בברכה. בברכה, שי.
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
- 3 תגובות
- 895 צפיות
כרגע יש לי סאב של הרץ 10 אינץ' סדרת אנרג'י ומוגבר משני ערוצים של jbl gto אני חייב משהו יותר עוצמתי - כלומר מונובלוק וסאב 12-15 אינץ' בתקציב עד 4000 הוא צריך להיות מהיר ולסחוב גם קטעי מטאל מהירים ועצבניים בווליום גבוה יש המלצות? תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
חשיפה לשמש
מאת sababaman0-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 933 צפיות
שאלה קטנה, אני צריך להגן על הטויטרים מפני השמש? הרכב חנה בשמש והטויטר נהיה ממש חם - יכול להיות שהוא ניזוק?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
שלום נתוני האוטו הם 6.5 ו 6x9, סגנון מוזיקה פופ R&B מוזיקה שקטה, אני רוצה להרכיב מערכת שתהיה כמה שיותר איכותית אבל ללא פגיעה בעוצמה, שיהיה SQL, או SQ. תקציב 5k-6k אלף, המערכת תכלול: קומפוננט: חד נקי ומדוייק, חשבתי על פוקל, אחוריים שישלימו את הקדמיים ואת הסאב, סאב לא מפוצץ אלא כמה שיותר נקי חד ומדויק, עם תיבה, מה עדיף סגורה או עם חור? מגבר איכותי שיגביר את כל המערכת, מחברה טובה וידועה, חוטים כמה שיותר עבים. HU: רק פיונייר מתלבט בין DEH-P8MP ו DEH-P8600, יהיה גם בידוד של כל האוטו עם Dynamat Xtreame לא לכלול בתקציב. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Falcon, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום. בשעה טובה הצטידתי במגבר B2.300.4 של ליטטנינג אודיו. בימים הקרובים אני רוצה להתקין כבר את המערכת. השאלה שעלתה בראשי היא איפה בפורד פוקוס כדאי למקם את המגבר? חשבתי על תא המטען, אבל איפה בתא המטען הכי כדאי? האם סתם לשים אותו על רצפת התא, או לחבר אותו למושבים האחוריים. ואם לחבר אז איך? אשמח לקבל עיצות למיקום המגבר בפוקוס שלי... תודה מראש. ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת stas12, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי 2 הצעות שקיבלתי למגבר 2 ערוצים (לקומפוננט PULSE, אמור להחליף את המאגנט הקשיש..) מה הייתם בוחרים משתי האופציות האלה בלבד (אני יודע שהם לא משהו ברמה...) BOSS c450 : http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=C450&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=388&aff=Zap או LOGIC PLX22: http://www.propertyroom.com/cgi-bin/ncommerce3/ProductDisplay?prrfnbr=68852574&prmenbr=31895249&aunbr=69199284#1 כתוב שהבוס נותן 110 לערוץ, הגיוני?? את שניהם אני מביא במחיר די טוב.. על מה כדי ללכת?
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
- 0 תגובות
- 805 צפיות
שלום יש לי 2000 ש"ח למערכת לא כולל הHU חשבתי על קומפונט מורל פולס סאב פיוניר 1000 ואט 400RMS שתיהם ביחד סביבות האלף ש"ח ומה שנשאר זה למגבר והתקנה כמה צריכה לעלות ההתקנה? ואיזה מגבר הכי מומלץ לקנות בכסף שנותר תודה מראש
הודעה אחרונה מאת raptor, -
קרוס אקטיבי
מאת 98civic- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק פשוט אם אני מוסיף לפני מגבר קרוס אקטיבי שיש בו חיתוכים נמוכים\גבוהים ,האם אני יכול להגיע לאותה תוצאה בערך אחרי כל הכיוונים הנדרשים כמו שאני אגיע עם רדיו דיסק מתקדם יותר שקיימים בו אופציות חיתוכים למיניהם? תודה
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
צריך המלצה למגבר עד סכום +- 1000 ש"ח שיגביר לי את הסט קומפוננט של מורל פולס 5.25 וגם סאב של PYLE שאני לא יודע מה ההספק שלו על מה אתם ממליצים
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
באיזור המרכז וכמה זה אמור לעלות בערך? תודה רז.
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הייתי רוצה לדעת איזה רמקולים מתאימים להונדה סיויק 98 SR ארבע דלתות ללא חיתוכים ללא שינויים. ידוע לי שהרמקול הוא 6 וחצי אינץ' אבל כמעט שום רמקול 6 וחצי אינץ' אינו מתאים... הייתי רוצה שתמליצו לי על קומפננטים מתאימים...
הודעה אחרונה מאת avi-b, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תדוה מראש חבר'ה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת aviv007788, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי התלבטות. האם לאטם גם את גב המושב האחורי, אחרי שכבר אטמתי את כל התא מטען
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
טוב אז שאלה ראשונה שלי היא... יש לי רדיו דיסק עם צ'נג'ר מאחורה עכשיו הבנתי שאם אני מחליף פאנל אני לא יוכל לחבר אותו לצ'נג'ר והפאנל שיש לי הוא יחסית דיי ישן... אז כדי להחליף פאנל או שהפאנל הוא לא החלק הקריטי במערכת?? ועכשיו למערכת עצמה אשמח לשמוע מה אתם חושבים על החלקים ואם לא אז המלצות לחלקים אחרים באותו מחיר... רמקולים אחוריים Kenwood KFCM6940IE http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12565 קומפננט קדמי Morel PULSE 6 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23401 מגבר שיחזיק את שתיהם Lanzar VIBE438 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38947 זה בינתיים התיכנון והתקציב אז אם יש הצעות לשיפור ותגובות על החלקים אני אשמח... ואחריי זה שיה…
הודעה אחרונה מאת vassily, -
POLK AUDIO
מאת amit20-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לאחר חרישה של זאפ וחנויות ברשת בתקופה האחרונה ,שמתי לב לחברה שאני לא מכיר . הרצתי חיפוש בפורם והבנתי שהחברה הזו היא חברה מקצועית . http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB25457=58867&DB141014=242467 אני מחפש לי רמקולים חדשים (קומפוננט ) ואני כבר דיי הרבה זמן מחפש משהו קצת שונה ופשוט אין חברות מעניינות בארץ הזו. למישהו יש ניסיון עם איזה סט של החברה? ,איך הסטים שלהם בתווח של 1500 שקל ?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
עזרה ממבינים... מישהו יכול לעזור ב נתונים או משהו איך ליבנות קרוס ל CDM54? הכוונה שלי זה לחתוך את האלמנט, פאסיבי בנקודה העיליונה של אזור ה 4KHZ! עוד דבר משהו מוזר נירא לי פה. באתר של מורל רשום: providing a low resonance point of below 350Hz and excellent acoustic loading without the need for a rear chamber http://www.morelhifi.com/products/mob_components_tweeters_cdm54.html האם זה נכון ו אפשר לחתוך אתם ב נגיד 400HZ מלמעתה? תודה!
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 850 צפיות
קנינו דייהטסו שרייד 5 דלתות 97, והיא הגיעה עם 2 רמקולים בדלתות בלבד ורדיו-טייפ המקורי עם לוגו טייהטסו שמשום מה הרדיו לא קולט (כנראה האנטנה לא מחוברת, היה צפוף מידי ולא הצלחתי למצוא את הכבל שלה...) למיטב הבנתי מקדימה יש רק מקום אחד לרמקול בצד הנהג, ויש 2 מקומות לרמקול מאחורה. הם די קטנים, לא זוכר במדויק (אולי מישהו יודע?) אבל אני מניח שמשהו באזור ה 10 ס"מ... רגילים כאלה בצידי הבגאז'. הרמקולים שבדלתות מספיקים לקדמת הרכב ודי חזקים. אז עכשיו מה שצריך זה רמקולים שיתאימו למקומות מאחורה - חיבורים כבר יש שם. ורדיו-דיסק שתומך ב MP3. אני לא אודיופיל ואין לי דרישות מיוחדות לגבי סאונד, לא צריך עוצמה מטורפת גם כן - אם אני יכול לשמוע את המוזיקה שלי בכיף גם בנסיעה בכביש…
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,453 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraelR
- itaimoto
- zaf
- SlowRide
- Itzik-b
- poune
- מלטבשי
- Mike Lowrey
- Or05230
- o.r
- היברידי
- Spongebob