Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
80HZ במערכת את שניהם, אבל זה מורכב יותר אם אתה שואל על הפאנל עצמו , אז האפשרויות חיתוך הם 80 50 125 HZ.

אם אני לא טועה.

כל-כך נמוך?את הקומפוננט הקידמי?

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

בעיקרון אתה יכול לחתוך תדרים בכמה מקומות אצלך במערכת, והייתי מציע שתריץ חיפוש בפורום על זה כי אני זוכר שראיתי פה פעם ת'רד על זה.

בקיצר אתה יכול לחתוך דבר ראשון בHU יש לך HPF וLPF, הHPF יחתוך לך בשביל הקומפוננט את הגבוהים והLPF את הנמוכים בשביל הסאב.

דרך שניה שבעיקרון תשמש להגנה או לעוד סינון (לדעתי תמיד טוב שיש כמה ככה אני אוהב את זה) אמצעי ביטחון, אז אתה יכול לחתוך בקרוסים של הקומפ', ודרך שלישית במגבר, יש כפתורים של חיתוך תדרים.

מקווה שעזרתי ולא הטעתי או משו. (=

אני אישית פשוט חותך רק בקרוסים ובHU, אין לי מגבר עדיין. =\

ובקשר לזה שאמרו לך לחתוך ב80 אל תעשה על עיוור, אני גם ישבתי באוטו ושיחקתי עם זה, אל תתבייש, אצלי אני חותך על 80 כמו שאמרתם, אבל בעיקרון לפעמים אני מוריד ל50 זה נותן יותר באסים ויותר כיפי בסוגים מסויימים של מוזיקה שאין הגזמה בבאס.

רותם

• תוכן חדש...