Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בשעה טובה הצטידתי במגבר B2.300.4 של ליטטנינג אודיו.

בימים הקרובים אני רוצה להתקין כבר את המערכת. השאלה שעלתה בראשי היא איפה בפורד פוקוס כדאי למקם את המגבר?

חשבתי על תא המטען, אבל איפה בתא המטען הכי כדאי? האם סתם לשים אותו על רצפת התא, או לחבר אותו למושבים האחוריים. ואם לחבר אז איך?

אשמח לקבל עיצות למיקום המגבר בפוקוס שלי...

תודה מראש.

ושבת שלום.

פורסם

רוב ההתקנות מתבצעות כאשר המגבר מחובר לגב המושבים האחוריים. המיקום הזה טוב מבחינת המקום שהמגבר תופס, האיוורור, ונוחות הגישה אליו לצורך כיוונים.

ההתקנה מתבצעת ע"י קדיחה בגב המושבים האחוריים וקיבוע המגבר באמצעות ברגים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מתקינים מגבר על פלטה בגלל שתי סיבות:

1. אסטתיקה.

2. יש רכבים מסויימים שבגלל הברגים שמחברים בין המגבר לגב המושבים האחוריים נוצרה בעיית רעשים, מה שנקרא ground loop. עם פלטה המגבר בעצם לא יושב ואין לו מגע עם המתכת שבג המושב, הברגים מחוברים לפלטה (העץ מבודד) והפלטה מחוברת לגב המושב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי פלטת MDF של 10מ"מ בבית. האם העומק של הפלטה בסדר או שגדול מדי? ואיזה גודל אני צריך למגבר הזה? (אני רוצה לחתוך אותה לגודל הדרוש)

תודה.

פורסם

שאלה אחרונה ואני עוזב אתכם להיום (חחחח..), בציור זה לא אמור להיות הפוך? כאילו ה MDF בא כלפי המושב והמגבר לכיוון הבאגז'....

ותודה על הציור (יש עתיד:wink: )

פורסם

אבל אם שמים את זה ככה אין ממש גישה למגבר, וגם יהיה לו חם.. הלא כן? או שאני מניח זה תלוי גם בסוג אוטו..

רותם

פורסם

הפתרון שהצעת טוב אך ורק לשם הסתרה. למגבר זה לא בריא בכלל.

פלטה שמים בגלל אחת משתי הסיבות שפירטתי מעלה.

כל עוד אין לך בעיית רעשים ואסטתיקה לא בראש מעיינך - מיותר לחלוטין.

איתמר.

פורסם

כן, אבל כל עוד שאתה לא מצפה את הפלטה בלבד או עושה משהו יצירתי אחר - היא מיותרת.

בפוקוס אין מגע ישיר בין גב המושבים לשלדת הרכב.

איתמר.

• תוכן חדש...