Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעולם לא השתמשתי בקרוסים של קלריון.

הסיבה שאני יכול בלב שלם להמליץ על הקרוסים של אודיו קונטרול היא שהם עובדים על נגדם - ניתן לקבוע כל תדר חיתוך שאתה רוצה ללא תלות בפוטנציומטרים שיש בקרוס.

יש מודולים של נגדים בתדרים מוכנים מראש וניתן גם להרכיב לפי רצונך.

ניתן להשתמש בקרוס של קלריון שהצגת לפצל אחד או יותר מהערוצים אחרי קרוס ה3WAY אבל לפי דעתי אם אתה רוצה לפעול ארטיבית על 4WAY (טוויטר, מיד, מידבאס וסאב) עדיף שיהיה לך קרוס יעודי למטרה זו.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

מה זאת אומרת קרוס יעודי?

ארי אני מיתכוון לחתוך הכל ב HU חוץ מרכיב אחד שזה לא משנה איזה כי ב HU יש לי 3 WAY ו אני צריך 4WAY!

דרך אגב ההבדל במחירים של 2X או 4X ב חול הם 30 דולר!

עוד מאת קרובים שלי נוסעים לארצות הברית... יש המלצות על חנויות? מצאתי את זה

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=page.display&page_id=14&mfg_account_ID=15

פורסם

בקרוס יעודי אני מתכוון לשימוש בקרוס 4WAY ולא ב"קומבינה" שיתכן שתעבוד (ויתכן גם שלא).

הכל תלוי בתקציב. כרגע נמכר פרוססור H700 ביד שניה - מוצר זה יכול לעזור לך מאוד.

החנות היחידה שאני מכיר בה אתה יכול להזמין ברשת ולבוא לאסוף את המוצרים שרכשת היא ETRONICS ב-NYC

הקרוסים החיצוניים שהיה לי ניסיון איתם עד היום היו של אודיו קונטרול ושל PG. שניהם היו טובים אך הקרוסים של אודיו קונטרול היו עדיפים לפי דעתי כתוצאה מהגמישות הרבה שלהם. אם יש לך קרוס טוב אתה לא תליף אותו גם עוד 10 שנים ולכן זה מוצר שאתה יכול להתייחס אליו כסוג של "השקעה".

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

לפצל ערוץ מה-H/U זה בסדר אבל עדיף לפי דעתי להשתמש בפיתרון 4WAY, הכל כתלות בתקציב שלך.

הPXA-H700 מעבר לכל היכולות שלו משמש גם כקרוס 4WAY. אם אתה עובד כרגע ומתכנן גם בעתיד להמשיך לעבוד עם סטאפ 4WAY אקטיבי אז פרוססור שכזה יקל עליך את כל הכיוונים ויאפשר לך שליטה טובה בפאזות, תדרי חיתוך, אקולייזר, תיאומי זמן ועוד וכל זאת ממרכז שליטה אחד. אם הפורססור נגיש מבחינת תקציב עבורך אז מדובר ביחידה רבת עוצה ומומלצת. המקביל של SAP ERP רק לשוק האודיו לרכב.

• תוכן חדש...