Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1) מה אתה אומר על הפוקל פוליגלס 2?

2) האם הפוקל והרוקפורד ישתלבו טוב ביניהם?

3) נגיד אני אקח את הרודפורד P2 איזה מגבר מונובלוק אתה ממליץ לי שיתאים לסאב?

3) איזה מגבר 2 ערוצים אתה ממליץ שיתאים לקומפוננט?

4) מה עדיף תיבה אטומה או פתוחה?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1.תאמת לא מכיר .. אם הייתי מכיר הייתי נותן לך תשובה..SORRy...

2.מאיך שאני מכיר את הפוקל ואיך תיארו אותם בפורום יש לרוקפורד ולפוקל את אותו האופי.זאת אומרת שישתלבו!.

3.lightning audio B.250.1 הוא מוציא 250 RMS ב2OHM ואני חושב שלרוקפורד P2 יש שני סלילים אז אם תשים את הגיין במונובלוק על 70% המונובלוק יתאים פרפקט לסאב. וגם כדאי לך לקנות את המונו הזה משום שבמקרה וקנית סאב יותר חזק בעתיד תוכל להשתמש בזה.

4.JBL GTO4000 הוא ישתלב טוב מאוד עם הקומפוננט של פוקל.

5.אם אתה רוצה צליל איכותי ודיוק ובעיטות פנציות אתה תלך על תיבה אטומה אם אתה רוצה הרבה בומים ברכב לך על פתוחה.

בברכה,

אמיר

פורסם
1) מה אתה אומר על הפוקל פוליגלס 2?

2) האם הפוקל והרוקפורד ישתלבו טוב ביניהם?

3) נגיד אני אקח את הרודפורד P2 איזה מגבר מונובלוק אתה ממליץ לי שיתאים לסאב?

3) איזה מגבר 2 ערוצים אתה ממליץ שיתאים לקומפוננט?

4) מה עדיף תיבה אטומה או פתוחה?

1. תשמע אותו ותחליט.

2. תקנה את הסאב בסוף ,ככה שהכל יהיה מורכב וישאר לך רק סאב לחבר ולבדוק.

3.אם זה הסאב שאתה מתכוון לקנות לא חייב בשבילו מונובלוק, בוא יכול להסתפק בגידור של שני ערוצים.

4.תקנה 4 ערוצים ככה שתחבר אותם לשתי יציאות ואת הסאב בגישור.

4.תשמע בשתי התיבות ותראה מה מתאים לך יותר(אם אני לא טועה מתאימה לו יותר/מגיע איתו תיבה אטומה)

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

לדעתי הסאב יהיה קצת חלש

הייתי הולך על ה-CVR ומביא לו מונבלוק של מגנט יש מונו בלוקים שלהם במחירים לא רעים דווקא

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

אתה ציינת שאתה רוצה רק ו"חד" בגלל זה הוצע לך הרוקפורד .

ובדקתי לך לגבי הפוקל.. לפוקל ולרוקפורד יש צליל ובעיטות דומות...

בברכה,

אמיר

פורסם

אוקיי אני סגור לגבי הקומפוננט ולגבי הסאב, אכשיו אני לא סגור על מגבר ועל תיבה, איך אני יודע איזה גודל תיבה לקנות ואיפה אפשר לקנות כזאת תיבה שתתאים בדיוק לסאב,

אני יודע שבאתר של רוקפורד יש הרבה נתונים שעוזרים לבחור את גודל התיבה אבל אני לא יודע מאיפה אפשר להשיג תיבה שתתאים לו בדיוק!

תודה רבה לעונים.

פורסם

הנפח המומלץ הוא תיבה אטומה של 24 ליטר או תיבה עם פורט בנפח 49.5 ל'.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...