Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז שאלה ראשונה שלי היא... יש לי רדיו דיסק עם צ'נג'ר מאחורה עכשיו הבנתי שאם אני מחליף פאנל אני לא יוכל לחבר אותו לצ'נג'ר והפאנל שיש לי הוא יחסית דיי ישן... אז כדי להחליף פאנל או שהפאנל הוא לא החלק הקריטי במערכת??

ועכשיו למערכת עצמה אשמח לשמוע מה אתם חושבים על החלקים ואם לא אז המלצות לחלקים אחרים באותו מחיר...

רמקולים אחוריים Kenwood KFCM6940IE

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12565

קומפננט קדמי Morel PULSE 6

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23401

מגבר שיחזיק את שתיהם Lanzar VIBE438

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38947

זה בינתיים התיכנון והתקציב אז אם יש הצעות לשיפור ותגובות על החלקים אני אשמח...

ואחריי זה שיהיה עוד כסף אני רוצה להוסיף עוד סאב ומגבר

סאב CERWIN VEGA V-MAX 12.2

http://www.citysound.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=38&catId=36

הוא דיי יקר אז אם יש משהו איכותי וזול יותר אשמח להמלצה ובנוסף אשמח להמלצה למגבר שיחזיק את הסאב גם שלא יהיה יקר מידיי כסף זה קצת בעייה עכשיו...

פורסם

אני במקומך הייתי מוותר על האחוריים וקונה בכסף שלהם במקום הקומפננט שהצעת קונה את הדוטק .

ואפילו ישאר לך כסף

ובנוגע לסאב המגבר שלך לא יחזיק אותו טוב לא תנצל אותו כמעט

פורסם

רק הוספה קטנה שחכתי להגיד...

האוטו שלי זה שברולט קווליר 99 והוא עושה לפעמים קצת בעיות עם החשמל

אם זה משפיע איכשהו על החלטת המערכת....

פורסם

לחבר שלי יש מערכת רצינית בקאווליר שלו.

האקוסטיקה בתוך הרכב על הפנים.

כדאי אולי שתשאיר קצת כסף לאיטום טוב יותר.

פורסם

יש לי שני דברים להגיד לך:

1) אל תתקרב למגבר הזה, לאנזר אחלה של מגברים אך סדרת VIBERANT סדרת נפולה עם שלל כשלונות.

2) חבל לך לשלם 620 ש"ח על רמקולים אחוריים כאשר רק מי שישב מאחורה יהנה מהם ולא אתה.

אם כבר אתה רוצה ללכת על רמקולים אחורים, לך על משהו זול לדוגמאת זה:

1) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129701

2) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23009

3) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12564

תשקיע על במה קדמית, אתה הנהג וזה שרוצה להנות מהצליל ולא החב'רה שיושבים מאחורה.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

תתרחק מהמגבר הזה. ומכל הסדרה. (ויברנט)

עם לאנזר. רק את סדרת הVIBE. או אופטי

קומפוננט קדימה טוב עם איטום. בסיסי.

ובלי רמקולים אחוריים. (אין צורך בהם)

איזה רדיו יש לך? מקסימום תחפש רדיו דיסק שיש לו חיבור לצ'נג'ר ותחבר אותו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

פשוט לא מבין את התשובה של כל האלה שמוותרים על רמקול אחורי! במיוד שמדובר ב6*9!

מאיפה בדיוק יגיעו הבאסים? מהסאב שאין לו!??!?!

הבחור חוסך עכשיו כסף ורוצה להתחיל לאט לאט...הוא צריך להרגיש קצת באסים להתחלה....אל תגזלו ממנו הכל!

בכל אופן לדעתי את צריך לקנות רמקולים אחוריים בשביל לקבל את הבאסים. אני בכל אופן מאמין גם שהבמה האחורית חשובה ...אין ספק שהבמה הקידמית היא 90% מהצליל...אבל לפעמים יש צלילים שאתה לא מקבל מהקידמי והאחוריים נותנים תחושה של השלמה....אולי זה פסיכולוגי אבל בכל אופן הוא לא יהנה לשמוע מוזיקה בלי באסים!אלא אם הוא שומע אופרה כל היום!

מתי תבוא הVTS?

פורסם
פשוט לא מבין את התשובה של כל האלה שמוותרים על רמקול אחורי! במיוד שמדובר ב6*9!

מאיפה בדיוק יגיעו הבאסים? מהסאב שאין לו!??!?!

הבחור חוסך עכשיו כסף ורוצה להתחיל לאט לאט...הוא צריך להרגיש קצת באסים להתחלה....אל תגזלו ממנו הכל!

בכל אופן לדעתי את צריך לקנות רמקולים אחוריים בשביל לקבל את הבאסים. אני בכל אופן מאמין גם שהבמה האחורית חשובה ...אין ספק שהבמה הקידמית היא 90% מהצליל...אבל לפעמים יש צלילים שאתה לא מקבל מהקידמי והאחוריים נותנים תחושה של השלמה....אולי זה פסיכולוגי אבל בכל אופן הוא לא יהנה לשמוע מוזיקה בלי באסים!אלא אם הוא שומע אופרה כל היום!

Just Shoot Them..

בוא נתחיל מזה שאני תומך בלשים 6\9, אומנם לא כאלה יקרים

(לפי דעתי תקנה משהו בסביבות ה250- 350 מקסימום וייצא אותו הדבר), שלא נדבר שאני בכלל ממליץ 6\9 יד שניה ולחסוך את הכסף לקומפ' טוב יותר,

ואם אתה כל כך דואג לבאס (Rst) אז הבחור שלנו דאג לציין שהוא מתכנן להשקיע בסאב בעתיד אז מן הסתם שעדיף להמליץ לו כרגע אפילו לרכוש רק קומפ' איכותי לקדימה וכשיהיה לו את התקציב ישים את הסאב שהוא מתכנן וכך הוא ייקבל מערכת בלי פשרות !

מקווה שעזרתי,בהצלחה.

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

התקנה טובה. וכיוונים טובים. וסט טוב. חתנו לך את כל מה שאתה צריך!! בלי במה אחורית

ואז עם כמה אז החישוב הוא 20% סט + 10% איטום + 50% התקנה +20% כיוונים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

אז SOUNDMAN יקירי בוא תגיד לי בבקשה למה יש לך סאב באוטו?!

לגבי AUDIORIDER אני מסכים עם הגישה שלך לגבי איזה רמקול לקנות. אבל לגבי התגובה שהוא מתכנן לקנות סאב אני יודע והתייחסתי לזה. תהליך הרכבת מערכת לא קורה ביום אחד...מי כמונו יודע שזה הליך ארוך שכל הזמן משתדרג ...מטעמים כספיים בעיקר...

עכשיו, לפי דעתי, פותח השרשור לא יקנה בחודשים הקרובים את הסאב והמונו הנוסף...כי אם הוא היה יודע שזה היה בזמן הקרוב הוא כבר היה עושה הכל ביחד כי אז זה הכי טוב...במקום לפתוח תעלות להעביר חוטים כמה פעמים עושים הכל בפעם אחד. לכן , הוא צריך להנות בינתיים קצת מבאסים! ממליץ בחום על 6על 9. אולי זה בכלל יספק אותו והוא לא יצרה סאב אם הוא יקנה אחוריים איכותיים שיתנו לו סאב מספק?

אני לדוגמא הייתי 3 חודשים בלי סאב....ולא סבלתי...כי היה ברשותי PULSE 6*9

שדרך אגב מומלץ בחום....עוד המלצה באותו מחיר בערך זה דראגסטאר שאני שמעתי והיו ממש דומים(פשוט אמרתי מורל מקדימה אז יאללה גם מאחורה...אני לא חושב שיש כל כך הבדל בינהם) וסאונדסטרים שהם נורא חזקים! בהצלחה.

בקשה מפותח השרשור: תן תגובה מתי אתה מתכוון להשקיע בסאב...האם חשוב לך להנות בינתיים מבאסים או שאתה יכול לסבול את זה?

מתי תבוא הVTS?

פורסם

טוב אז ככה... באסים זה הדבר אולי הכי חשוב בכל המערכת כי בשביל זה אני קונה אותה אני שומע כמעט ורק טראנסים באוטו... עכשיו עוד כמה דברים שלא הבנתי ואני צריך קצת הסבר:

1) אמרתם להתרחק מסידרת הויברנט ושרק סידרת ה VIBE טובה מה שהראתי זה לא סידרת הVIBE??

ובכל מקרה אם לא אז תמליצו לי על מגבר אחר... איכותי ובעוצמות המתאימות

2) אמרתם לי להשקיע עוד כסף בשביל לקנות מורל מסידרת דוקט ולא מהסידרה שאני הצעתי בדקתי את ההבדלים וזה כולה 10-20 RMS הבדל האם זה באמת שווה עוד 600 שקלים??

3) לסאונדמן... 20% סט + 10% איטום + 50% התקנה +20% כיוונים מה?!?!?! הסט רק עולה איזה 1500 לפחות כמה אתה אומר שיעלה לי איטום התקנה וכיוונים אם כך???

4) ועוד שאלה בינתיים יש לי רק רמקולים אחוריים בלי מגבר בלי כלום והם מפציצים יחסית למה שהם אז אולי עדיף רק רמקולים אחוריים שיתגבורו בהתאם וישמעו בן זונה מאשר שיהיה סט קידמי??

פורסם

אהההה ועוד דבר קטן לזה שיש לו חבר עם שברולט קווליר תשאל אותו אם אתה יכול בערך כמה יעלה איטום והתקנה ואם האוטו עושה לו בעיות חשמל? וגם אם המידות שנתתי נכונות 9*6 אחוריים זה נכון אבל 6.5 קומפננט קדמי אני לא בטוח אם זה המידה...

פורסם

האחוזים זה מה שנותן לתוצאה של 100%.

כי עם ההתקנה היה על הפנים זה יוריד את התוצאה בהתאם.

ולRST.

למה יש לי סאב.

כי אני חולה על באסים חזקים. (ועם אתה יודע איזה סאב יש לי. וכמה השקעתי וחסכתי להגיע אליו. ולמגבר שמרים אותו. היית מבין.

• תוכן חדש...