פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,394 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 855 צפיות
לא ראיתי טופיק שעוסק בזה בפורום הזה, אבל בפורומים בחו"ל אני שומע רבות את המושג... מקווה שפירשתי אותו טוב, והייתי מעוניין להסבר לגבי מה זה, כיצד זה עוזר וכיצד מבצעים את זה? תודה, עידן.
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.cardomain.com/item/STISWCKH42 חברה מה אתם אומרים על הקיט הזה שווה לבזבז עליו 1000 ש"ח? סידרת HPM, מה אתם אומרים על איכות הRCA שלה? בכללי שווה או לא, או כל מידע אחר שתוכלו להביא לי על קיט זה.... תודה מראש דני
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם חברים, קניתי לפני כשבוע Fiat Punto S75 '96 ועכשיו אני צריך רדיודיסק ורמקולים. אני לא כל כך מבין בתחום האודיו, אבל יש לי כמה דרישות : קודם כל - התקציב. אין לי הרבה כסף להשקיע במערכת הסאונד, ואני יודע שאין לצפות להרבה. התקציב הוא בסביבות ה-1000 שקל לרדיודיסק + רמקולים. שנית - אני צריך רמקולים אחוריים בגודל 6x9, לא משהו מפוצץ, אבל שיהיו איכותיים (לא זבל חסר שם). הרדיודיסק - מאוד רצוי שיהיה של חברה מוכרת, בעל איכות סבירה, יכולת קריאת MP3 וקליטת רדיו טובה. שוב, אני יודע שהתקציב ממש נמוך בשביל מערכת סאונד לרכב, אבל זה מה שיש, וכאן אני צריך את עזרתכם כדי למצוא את המוצרים המתאימים ביותר. אגב, אם אפשר גם לכוון אותי לחנויות זולות שמוכרות את מה…
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
-
כיוון מגבר
מאת Dome- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אם רמקולים מכוונים על איי פס ומשחקים עם הכפתור כיוון (חיתוך תדר) של הלאו פס זה משפיע ?
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 849 צפיות
קניתי רמקול של מורל פולס 5.25 והשמיעה לא טובה יש לי רמקול פנסוניק מקדימה של 200 ש"ח ושומעים הרבה יותר כשאני מגביע את המערכת ולא בצורה מוגזמת השמיעה לא טובה בכלל אין קשר למערכת כי יש לי מערכת חדשה של פנסוניק (הרמקולים מורל חדשים) אין לי מגבר האם יש מצב שההשפעה כל כך גדולה כי אם זה המגבר זאת אומרת שאם אני מגביהה את העוצמה במערכת צריך לשמוע טוב מכיוון שאין מגבר ולכן כשיהיה מגבר לא ישמעו בכלל טוב מה לדעתכם הבעיה?
הודעה אחרונה מאת ITVT, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה דעתכם על המגברים שלהם? יש למישהו נסיון איתם?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 813 צפיות
כרגע יש לי פיוניר 7750 שהוא באמת תותח אבל אני מחפש משהו יותר רציני דגם של אלפיין שיהיה טוב לגביי הכסף עד 2500 -+ אני גם שוקל להוסיף קומפוננט פוקאל K2 POWER שיוגבר על ידי הייפוניקס 6400 ההתלבטות היא האם להפעיל את הקומפוננט בגישור או לא עם יש לי נגבר 4 ערוצים ואני מחבר עליו סט קומפוננט בגישור אני יכול לשים בכול ערוץ אחד של גישור רמקול נוסף? עם כן מה ההשלכות?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש אפשריות להתקין רדיודיסק וזוג רמקולים ואחר כך להתקין עוד סאב ומגבר קטנים ?
הודעה אחרונה מאת dj-niv, -
שאלה בקשר למערכת שלי 1 2
מאת עומרון- 28 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי מאחורה רמקולים מורל פולס 6*9 שמגביר אותם מגבר של בוס 2 יציאות 600W מקדימה יש לי קומפוננטים של מורל פולס 6.5 שגם אותם מגביר מגבר של בוס 2 יציאות 600W השאלה שלי היא האם המגברים האלה מוציאים מהרמקולים והקומפוננטים "את הכל" (לא יודע כל כך איך לשאול את זה ) ואם יש כזה דבר בכלל. והאם המגבר הזה יהיה טוב גם לרמקולים MOREL DOTECH? תודה
הודעה אחרונה מאת עומרון, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עם תצוגה דיגיטלית איפה יש? קישורים יהיה נחמד ועוד משהו איך מתקינים אותם?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בקיצור הדגם החדש מול הדגם הישן... סתם התסתכלתי באתרים וראייתי שהדגם החדש עולה בסביבות ה2000 שקל עכשיו את הדגם הישן אפשר להשיג במחיר של 1300. הבנתי שההבדלים הם רק בקרוס. מה הבדלי הרמות בין שתיהם והאם שווה להשקיע יותר או שעדיף לקנות את הדגם הישן אם מתחשבים במחיר תודה לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת down2u, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 34 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
אז נתחיל מההתחלה.
הודעה אחרונה מאת Niv A_Renamed, -
-
חיבור 2 סאבים
מאת Zaki- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 899 צפיות
שלום ! יש לי 2 סאבים: ROCKFORD P1 ו INFINITY CAPPA האם אני יכול איך שהוא לחבר אותם למגבר על יציאת BRIDGE אחת
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 3 תגובות
- 664 צפיות
יש לי ברכב רמקולים קנווד 200 ,וקדמיים קנווד 6.5",אני רוצה להוסיף מגבר פשוט שירים לי אותם קצת יותר אבל לשמוע עדיין באיכות,אשמח לקבל המלצות למגבר זול,כמו כן הרדיו דסק פיונר MP3
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
סגורה בנפח של 60.5 ליטר(כולל הסאב) כמה ליטר תיבה אני יצטרך אם אני ישים את הסאב מחוץ לתיבה?
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
- 0 תגובות
- 751 צפיות
אני מחפש טכנאי שיודע להתעסק עם רדיוטייפ של פיוניר, פאנל נשלף, לצורך יצירת כפתור כיבוי חיצוני של המכשיר, עקב היותו של המכשיר שתול בתחתית מושב הקטנוע... לא יהיה לי נוח לפתוח את המושב כל כיבוי, יצירת כפתור על הפלוס שהולך למכשיר תגרום לאובדן זכרונות, אם אני יעשה כפתור כזה מהפלוס זיכרונות (צהוב), הזכרונות ישמרו והמכשיר יכבה ? תודה. אגב, רצוי שהטכנאי יהיה מהמרכז.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
שלם לכם לא יודע איך לחבר את זה למגבר ולהוציא את התוצאה הזאת: 1 2
מאת Guest amirrr-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למנהלים מצטער על ההודעה הקודמת ללא הכותרת העניינית.. מקווה שזאת בסדר.. תשמעו חבר'ה אני ממש צריך לדעת איך עושים את הדבר הזה במגבר 270wX1 @ 4 ohm (Rear) בבקשה עזרה האפשרות הזאת ניתנת במכשיר הבא: LIGHTNING AUDIO S4.300 הנה המפרט שלו ותגידו איך המגבר הזה האם כדאי לקנות כמוהו ב500 שקל ? 30wx2 @ 4ohms (Front) 90wx2 @ 4ohms (Rear) 45wx2 @ 2ohms (Front) 135wx2 @ 2ohms (Rear) 90wx1 @ 4ohms (Front) 270wx1 @ 4ohms (Rear) Imput Sensitivity: 150mV Minimum High Level Imput: 1V-8V Signal to Noise Ratio: 90dB Channel Separation: 55dB Crossover: High/Low/All Pass Switch (Front & Rear) Crossover Slope: 12dB/Octave Equalization: Switchable Ju…
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
מהיכן ניתן להשיג גריל 15' אוניברסלי?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום ברשותי רדיו דיסק של סוני CDX-5000 ובזמן האחרון יש לו בעיה שהוא לא קולט רדיו. כשמפעילים את הרדיו אז יש רעש סטטי לכ 2 שניות ואחרי זה קולטים מצויין (כך זה עבד ב 3 חודשים האחרונים). הבעיה היא שעכשיו אחרי דקה ששומעים רדיו נעלמת הקליטה (כאילו האנטנה מנותקת), וכשמכבים אותו לכמה דקות ומדליקים שוב הוא חוזר לעבוד שוב לדקה ומאבד קליטה. יש למישהו רעיונות מה זה יכול להיות? תודה ויום טוב.
-
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
שלום יש לי קיקר L7 ואני מעונין להחליף קצת לגוון מה אתם אומרים על 2 סרווין ווגה V-MAX? 15 אינץ כמה RMS וכמה צריך לעלות כזה? יש לי מונובלוק קיקר 600.1 הוא יעשה עבודה טובה לשתי הסאבים או שלא?
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 2 תגובות
- 808 צפיות
שלום לכולם. חברה קיבלתי מחבר את המגבר הזה, מגבר יחסית ישן . מישהו מכיר אותו ויכול לתת חוות דעת עליו?? .הספק וכל שאר הנתונים.
הודעה אחרונה מאת yoniko, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שמעתי הרבה מילים טובות על הסאב רוקפורד P2.. לי יש כרגע P1, ושקלתי לעבוד לCVR אבל בגלל תקציב קטן יחסית למונו רציני אני שוקל אולי להחליף לP2 ומונו של לייטניג.. 1)מה אתם אומרים על הP2 ביחס לP1? 2) ואיך נראה לכם יהיה השילוב עם המונו של לייטניג?: http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=52bdf6eee19800f99c8280160d9fbca3&productid=198
-
איך להתקין קבל?
מאת dt50r- 11 תגובות
- 3 אלף צפיות
איך אני מתקין קבל לבד? אם אפשר שיהיה מפורט כי אין לי שמץץץ...
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 0 תגובות
- 682 צפיות
שלום. קניתי לרמקולים הקדמיים שתי "בניות" של SCOSCHE SA68. הבניות מתאמות ממידה 5X7 ל 6.5". השאלה שלי היא מה עומק הרמקול המקסימלי שניתן להתקין בדלתות הקדמיות? האם ניתן להתקין שם פולס 6 בלי בעיה? (כי קניתי אותו כבר ואני רוצה להיות בטוח, כי אם לא אז אני אחליף לשמהו אחר...). אם אתם מכירים מישהו שהתקין פולס 6 בלי בעיה בפוקוס אשמח לדעת.... תודה.
הודעה אחרונה מאת stas12, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התייאשתי מהנסיון למכור את הלייטניג אודיו 6.5 שלי אז חשבתי להפתיע את אבא שלי בלייטניג ששירתו אותי נאמנה חצי שנה ולהחליף לו את הרמקולי שוק שכל דיסק ששמים נשמע כאילו קולטים איזה רדיו ערבי.. מה המידות מאחורה?? הייתי בודק את הרמקולים הקיימים אבל אני יודע שהם 4 אינץ..
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכם. יש לי מערכת די רצינית באוטו.תמיד שאני נכנס לקניון יש לי את הסרט + הריב היומי. השומר פותח ועומד ומתחיל לצעוק : "אוווו אוווו בואו תראו מה יש לנו פה.." ברגע זה אני נותן גז עוצר אחרי כמה מטרים ואז מתחיל לצעוק על השומר למה הוא צריך להראות לכול העולם מה יש לי באוטו.לאחר מכן אני לוקח את שמו הולך לקב'ט הראשי של אותו קניון ומתלונן על הבחור ומבקש שיגידו לשומרים שלא יעשו את זה שוב. הגעתי למצב שאני לא רוצה כבר את המערכת זה מוריד את כול החשק. שלא תבינו אותי לא נכון כאשר אני מגיע לקניון אני בלי מוזיקה , מחכה בתור לקניון כמו כולם ולא עושה בעיות מיוחדות בהמתנה. מה אתם עושים?האם זה קורה גם לכם? יש לכם איזה פתרון? תודה
הודעה אחרונה מאת ford 95, -
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
מבקש לדכת מה אתם חושבים על רמקולים של dregstar אם מישהו שמע עליהם פעם?
הודעה אחרונה מאת lantis, -
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בתקופה האחרונה מצאתי בפורום המון המלצות לסרויגן וגה V-max (האם תם עידן ה CVR? להה, אבל עוד לא מצאתי השוואות בין ה V-max השונים)... מישהו יכול לתת לי סקירה מהירה על ההבדלים בין הסרוין וגה מסדרת V-max השונים... ובבקשה לא להגיד לי זה סליל אחד זה שניים או זה בעל התנגדות של 4 אום וזה 2 או זה 200 RMS וזה 600, כי גם אני יודע לקרוא, אלא הבדלי הייעוד.. ואם אתם רוצים שאלות מכוונות.. האם ה 12" עוצמתי יותר על חשבון הדיוק? האם ה- 10" מיועד למערכת SQ/L וה 12" למערכת SPL ? מקווה שהשאלה הובנה.. http://www.citysound.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=38&catId=20 [/url] http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=10svc&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177&aff=Zap …
הודעה אחרונה מאת Niv A_Renamed, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים אני חדש פה וזקוק לעזרתכם קניתי קורולה 98 ואני רוצה להתקין בה רדיו דיסק ו 4 רמקולים . הבנתי שגם הקידמיים וגם האחוריים הם בגדול 6.5 אינצ' אני צודק? בנוסף אילו רמקולים מתאימים לרדיו דיסק של פיוניר 4*50 אין לי כוונה להוסיף מגבר .האם רמקול של 130W יתן את אותה איכות ועומצמה של רמקול 220W חשבתי על החלקים הבאים מה עדיף? http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1544&CategoryID=160&Page=1 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1543&CategoryID=159&Page=1 או http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=259&CategoryID=159&Page=1
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אז ככה הציוד שעומד לרשותי: HU:אלפיין 9855 מידים:פוקאל K2P\מורל הייבריד (מה שעדיף אני ישתמש-חלק מהייעוץ) טוויטרים:מורל MT22 מגברים:שתי מגברים רוקפורד 301X רכב:סיויק 99. זה הפרטים החשובים הפרטים הפחות חשובים לשדרוג הם שיש מונו רוקפורד 301M ושתי סאבים רוקפורד P2 בתיבה אטומה. אז ככה אני מתכנן לעבור לבי אמפינג במערכת- 1.מגבר לטוויטרים ומגבר למידים,לא אמור להיות בעיה עם זה שכל מגבר יחובר בגישור נכון? 2.איך אני הופך את האלפיין לקרוס 3 WAY? 3.עדיף לחבר את הקבל\נגד שקיבלתי עם הטוויטרים רק לצורך בטחון? 4.באיזה תחום תדרים עדיף לחתוך את המיד\טויטר?ובאיזה שיפוע? 5.איפה כדאי למקם את הטויטרים?אני חשבתי על הקורה. 6.הכיס של הדלת ישמש נפח מספיק לפוקאל? האמ…
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,453 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraelR
- itaimoto
- zaf
- SlowRide
- Itzik-b
- poune
- מלטבשי
- Mike Lowrey
- Or05230
- o.r
- היברידי
- Spongebob