Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים,

קניתי לפני כשבוע Fiat Punto S75 '96 ועכשיו אני צריך רדיודיסק ורמקולים.

אני לא כל כך מבין בתחום האודיו, אבל יש לי כמה דרישות :

קודם כל - התקציב. אין לי הרבה כסף להשקיע במערכת הסאונד, ואני יודע שאין לצפות להרבה. התקציב הוא בסביבות ה-1000 שקל לרדיודיסק + רמקולים.

שנית - אני צריך רמקולים אחוריים בגודל 6x9, לא משהו מפוצץ, אבל שיהיו איכותיים (לא זבל חסר שם).

הרדיודיסק - מאוד רצוי שיהיה של חברה מוכרת, בעל איכות סבירה, יכולת קריאת MP3 וקליטת רדיו טובה.

שוב, אני יודע שהתקציב ממש נמוך בשביל מערכת סאונד לרכב, אבל זה מה שיש, וכאן אני צריך את עזרתכם כדי למצוא את המוצרים המתאימים ביותר.

אגב, אם אפשר גם לכוון אותי לחנויות זולות שמוכרות את מה שאתם תמליצו, וגם מספר תשלומים גבוה ככל הניתן הוא יתרון.

תודה רבה מראש על עזרתכם !

Fiat Punto S-75 '96

פורסם

נשמה, עצה מאח שלך אל תגע ברמקולים של פיוניר. היה לי ת350 W אני לא יכול להגיד שהם לא עבדו יפה אבל אני בכל זאת שמח במידה מסויימת שדפקו לי אותם!

הרמקול זה קרטון, הגומי זה קרטון, לסיכום - הרמקול זה לא רמקול זה חתכת ארגז.. אני לא מכיר את מה שההוא הציע לך ספציפית אבל JBL טובים לדעתי ממה ששמעתי מאנשים וזה. ועוד המלצה בשבילך זה רמקולים של חברת MAGNAT חפש בזאפ תמצא. ובקשר לHU תשאר בטווח של 700 שקל ככה זה סידרה 3 ככה של פיוניר. או שלדעתי שקול יד שניה וקנה סידרה 5 או 6 זה יהווה בסיס מכובד לעתיד אם תרצה לשדרג.

וד"א גם לי יש פונטו אבל S60 :( יענתו תיקח אותי בפתיחה ירשע.. חח

רותם

פורסם

ההודעה שלך היא כמו של האדם הקדמון כשהראו לו אינטרנט בפעם הראשונה. תתחיל לכתוב בצורה יותר תרבותית.

פיוניר כבר הרבה שנים לא משתמשת בקרטון ברמקולים שלה, ולמישהו שמחפש מערכת פשוטה - ה 6X9 שלהם (ולא חשוב איזה דגם) מהווה אופצייה לא רעה בכלל.

רדיו-דיסק MP3 של פיוניר + 6X9 שלהם ב 1000 שקלים זאת עסקה מצויינת.

לא להתפתות לרדיו-דיסקים שמוכרים ב 500 ש"ח של סופר-סאונד וכדומה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ההודעה שלך היא כמו של האדם הקדמון כשהראו לו אינטרנט בפעם הראשונה. תתחיל לכתוב בצורה יותר תרבותית.

פיוניר כבר הרבה שנים לא משתמשת בקרטון ברמקולים שלה, ולמישהו שמחפש מערכת פשוטה - ה 6X9 שלהם (ולא חשוב איזה דגם) מהווה אופצייה לא רעה בכלל.

איתמר.

לך לאוטו שלך תיגע ברמקול, אחרי זה לך תיגע ברמקול שעשוי מפוליקרבונט אמיתי ותגיד לי שזה לא קרטון. סבבה? חוץ מהסידרה הצהובה שלהם שגם יקרה בהתאם (כי עשויה מקבלר) אז לא הייתי נוגע בהם. (אני מדבר על רמקולי 6*9), בוודאי שיש להם מוצרים לא רעים בכלל.

רותם

פורסם

תתפלא, אבל בעברי היו לי כאלה ועד היום יש לחבר שלי רמקולים כאלה והם ממש ממש לא עשויים מקרטון. אתה יודע בכלל איך נראה ומרגיש רמקול שעשוי מקרטון?

הרמקולים של פיוניר לדעתי מתגלים כאמינים למדי רק בגלל החומר פלסטיק הזה (פוליאריתן \ קרבוננט \ וואטאבר).

ולא הבנתי, לא תיגע ברמקול מקוולר בגלל החומר שהוא עשוי או בגלל המחיר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא אמרתי שאני לא אגע בסידרה הצהובה שעשויה מקבלר אלא הם איכותיים מאוד, אבל הם יחסית יקרים, וזה לאו דווקא מוצדק תמיד אפילו שהם ממש טובים.

וזה הקטע אחי שהפיוניר הכחולים לא פולי קרבונט. היה לי אותם גם. והייתי מרוצה, אמרתי שכן, אני לא אשקר, אבל עדיין אני יודע שעכשיו אני לא אקנה פעם שניה פיוניר.

רותם

פורסם

לפותח השירשור:

אם אתה מסיג רמקולים של פיוניר במחיר שמתאים לך אז אל תחשוב פעמיים, פשוט תקנה אותם, אתה תהייה מרוצה. דרך אגב גם אני התחלתי מרמקולים של פיוניר ויש לי אותם כבר כמה שנים ואני ממש מרוצה.

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...