Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רמקול של מורל פולס 5.25 והשמיעה לא טובה יש לי רמקול פנסוניק מקדימה של 200 ש"ח

ושומעים הרבה יותר כשאני מגביע את המערכת ולא בצורה מוגזמת השמיעה לא טובה בכלל

אין קשר למערכת כי יש לי מערכת חדשה של פנסוניק (הרמקולים מורל חדשים)

אין לי מגבר האם יש מצב שההשפעה כל כך גדולה כי אם זה המגבר זאת אומרת שאם אני מגביהה את העוצמה במערכת צריך לשמוע טוב מכיוון שאין מגבר ולכן כשיהיה מגבר לא ישמעו בכלל טוב

מה לדעתכם הבעיה?

פורסם

גם לי קרתה אותה התופעה. רכשתי בזמנו אילנטרה מהסוכנות והיא מגיעה עם רמקולים פשוטים ו- HU פשוט של פנסוניק. החלפתי למורל ופשוט שמעו פחות טוב.

מכיוון שהיה לי מגבר התקנתי אותו ואז השמיעה השתפרה פלאים (לא ניסיתי את המגבר על הרמקולים המקוריים).

אני מניח שהרמקולים הללו (ואני מניח שכל סט ברמה) פשוט זקוקים להגברה ע"מ להגיע לתחום פעולה יעיל שלהם שהרי ההגברה של הרדיו דיסק חלשה מאד.

פורסם
קניתי רמקול של מורל פולס 5.25 והשמיעה לא טובה יש לי רמקול פנסוניק מקדימה של 200 ש"ח

ושומעים הרבה יותר כשאני מגביע את המערכת ולא בצורה מוגזמת השמיעה לא טובה בכלל

אין קשר למערכת כי יש לי מערכת חדשה של פנסוניק (הרמקולים מורל חדשים)

אין לי מגבר האם יש מצב שההשפעה כל כך גדולה כי אם זה המגבר זאת אומרת שאם אני מגביהה את העוצמה במערכת צריך לשמוע טוב מכיוון שאין מגבר ולכן כשיהיה מגבר לא ישמעו בכלל טוב

מה לדעתכם הבעיה?

דבר ראשון, לא יזיק שתשתמש קצת בסימני פיסוק כדי שהסיפור שלך יהיה מובן יותר.

סביר להניח שהסיבה שאתה שומע יותר טוב עם הרמקולים הפשוטים, מכיוון שהם לא זקוקים למגבר, ולכן עובדים טוב בחיבור ישיר לHU שלך. כפי שאמר הקודם, כל סט קומפוננט נורמלי ובפרט המורל פולס ( יש לי גם כאלה) זקוקים להגברה ע"י מגבר על מנת להפיק מהם את המיטב.

מלבד המגבר, הדבר היחיד שעולה לי בראש שתבדוק בנוסף אם הקרוסים מחוברים נכון, קוטביות וחיבור נכון - טוויטר / מיד וופר.

איציק.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם
יש לכם איזה ציור שמסביר על החיבור כי נראה לי שהחיבור טוב אין יותר מידי מקום לטעות
באמת אין יותר מידי מקום לטעות... אמרתי רק שתוודא ליתר ביטחון שהטוויטר והמיד מחוברים ליציאות הנכונות וגם בקוטביות נכונה.

13802_Decor-D.Com_1184029479_pulse.JPG

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

• תוכן חדש...