Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

יש לי 2 סאבים: ROCKFORD P1

ו INFINITY CAPPA

האם אני יכול איך שהוא לחבר אותם למגבר על יציאת BRIDGE אחת

פורסם

ואפילו תיאורטית אי אפשר?

עם הוא יחבר את הפלוס מינוס של שתיהם ושם בברידג' אחד?

זה היה שורף תמגבר או מוריד את האום ל2?

כמו למשל בסאבים עם 2 הסלילים לא?

פורסם
לא אתה לא

למה לא?

אפשרי בהחלט.

כמובן שזה לא מומלץ.

אבל טכנית אפשרי.

הבעיה היא ההפרש בהספקים שלהם, וגם בסאונד.

עם סלילים מתאימים אולי אפשר לסדר משהו לגבי ההספקים (התנגדויות שונות וחלוקת הספק שונה) אבל לגבי הסאונד - כמו שסרגיי אמר, לא מומלץ.

פורסם

אין אפשרות כזאת, גם לא מבחינה טכנית וגם לא מבחינה מוסיקלית!

לגבי המוסיקלית - כמו שכבר הסבירו פה, הם פשוט ישמעו שונה לחלוטין! בייחוד שהKAPPA הוא סאב SQ, והרוקפורד הוא SPL!

לגבי הטכנית - אם תחבר את שני הסאבים במקביל אתה תוריד את ההתנגדות ל2 אוהם, ורוב המגברים (כולל גם איכותיים) הם לא יציבים בגישור בשני אוהם, ואם תחבר בשורה, אתה תעלה את ההתנגדות ל8 אוהם, ואז לא תצליח כמעט לנצל את העוצמה של המגבר... ואז זה גם יהיה מעפן...

בקיצור - רד מהרעיון... עדיף תמכור אחד מהם, ותשקיע במונובלוק רציני...

בברכה!

יונתן.

פורסם
אין אפשרות כזאת, גם לא מבחינה טכנית וגם לא מבחינה מוסיקלית!

לגבי הטכנית - אם תחבר את שני הסאבים במקביל אתה תוריד את ההתנגדות ל2 אוהם, ורוב המגברים (כולל גם איכותיים) הם לא יציבים בגישור בשני אוהם, ואם תחבר בשורה, אתה תעלה את ההתנגדות ל8 אוהם, ואז לא תצליח כמעט לנצל את העוצמה של המגבר... ואז זה גם יהיה מעפן...

עדיין אפשרי מבחינה טכנית.

חוץ מזה, מי אמר שהקאפפה שלו הוא סליל אחד ?

אולי הוא 2? של איזה התנגדות אנחנו גם לא יודעים

וגם לא איזה מגבר.

טכנית זה אפשרי (בהתאם למגבלות המערכת), מוסיקלית , כפי שאמרת ואני מסכים לחלוטין, לא כדאי.

פורסם
עדיין אפשרי מבחינה טכנית.

חוץ מזה, מי אמר שהקאפפה שלו הוא סליל אחד ?

אולי הוא 2? של איזה התנגדות אנחנו גם לא יודעים

וגם לא איזה מגבר.

טכנית זה אפשרי (בהתאם למגבלות המערכת), מוסיקלית , כפי שאמרת ואני מסכים לחלוטין, לא כדאי.

טכנית, ועם קצת יכולת, גם פיל יכול לז#$% תרנגולת... אבל אנחנו לא ממש מדברים על התוצאות של העניין... לכן, זה לא מומלץ בכל מצב, גם אם זה שני סלילים וגם אם זה 8 סלילים... (ד"א, אם כל סאב זה שני סלילים, אז זה עוד יותר בעייתי, כי אז אנחנו מדברים על התנגדויות שהן או: 1 אוהם, או 16 אוהם!!)

או בקיצור, כמו שאמרתי:

בקיצור - רד מהרעיון... עדיף תמכור אחד מהם, ותשקיע במונובלוק רציני...

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...