פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
ניקוי רמקול 1 2
מאת aa220788-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
רציתי לדעת אם ניתן לחדש יחסית רמקול שנראה קצת מלוכלך...כלומר חבר שלי נתן לי זוג רמקולים שעמדו קצת בשמש אבל הם מעולים והממברנה {ככה זה נקרא?} שלהם נראית מלוכלכת זה לא יורד עם סמרטוט לח. ישנה דרך אחרת להסתיר או לנקות את הלכלוך ולהחזיר את הברק ?
הודעה אחרונה מאת aa220788, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום יש לי רדיו דיסק פשוט של BLUPUNKT ואין לו יציאה למגבר. אני יכול לעשות איזושהי קומבינה? לחבר לו בלי בננות אלה רק את הקבל RCA עצמו .??? אני יודע שאפשר כי ראיתי שמישהו הרכיב ככה. אבל לאיזה כבלים זה הולך?
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה זה מספר הערוצים במגבר?? מה זה אומר שיש יותר או פחות? ומגבר שלא רשום עליו שהוא בעל גישור לסאב זה אומר שאי אפשר לחבר אותו לסאב?
הודעה אחרונה מאת aviv007788, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
12 טוויטרים בכל סוכך שמש?! משהו יכול לשפוך אור על העניין הזה? http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=5070
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
חבר רוצה להתקין מורל פולס בדלתות ואין לו מושג מה המידה שמתאימה לו.. למישהו יש תשובה?
הודעה אחרונה מאת bub, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הומלצו ע"י חבר מבין דבר... אני אישית לא מכיר, לא שמעתי אותם וגם לא שעמעתי על מישהו שמכיר אותם. אם אינני טועה - חברה גרמנית. הדגם נקרא HERTZ HSK . אשמח לחוות דעת ממי ששמע אותם או מכיר אותם תודה שאולי
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
6.25' 150RMS...... אם אני יחבר להם 210 RMS זה יסכן אותם?
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
-
אורות מהבהבים ??.
מאת oz1-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
שלום, יש לי באוטו מערכת הכוללת רדיו דיסק של פיוניר מגבר של סוני XM-SD46X , סאב של מגנאט 350W . האורות באוטו כל הזמן מהבהבים לי גם בחוץ וגם בפנים, ולפני שבוע הלך לי מצבר שבקושי שנה וחצי על הכביש ונראה לי שזה בגלל המגבר. קבל יעזור לי??? ואם כן איזה קבל אני צריך בשביל לפתור את הבעיה? דרך אגב יש לי שברולט אופטרה שהיא שנה וחצי על הכביש.
הודעה אחרונה מאת oz1, -
-
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחפש בנרות! לא מצליח למצוא חנויות במרכז...מישו מכיר?
הודעה אחרונה מאת ford 95, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כרגע יש לי טייפ ברכב. חבר הציע לי תמכשיר הנ"ל ב 150 ש"ח שווה? יש לו יציאה למגבר?
הודעה אחרונה מאת ford 95, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 825 צפיות
סוף סוף התקנתימערכת כמו שצריך הייתי אצלהחברה התותחים משארק קאר בנהריה והתקינו לי מערכת : רדיו דיסק :אלפיין 9853 מגבר : דראגסטר 1404 קומפוננט קדמי : דראגסטר dsc 642 סאב : סרווין ווגה vmax חבל"ז אני מרוצה עד הגג סאונד לפנים מאוד מאוד ממליץ ......
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נשנה את סגנון השאלה, ואולי אנשים המבינים בתחום יטרחו להקדיש מזמנם 2 דק' אם אפשר.. הרעיון סיקרן אותי ואני רוצה לבנות תיבה בתוך הדלת למיד, זה יישב מתחת לחלון (יידרש עבודה רצינית כי אני ייצתרך לפרק את כול הדלת, כולל מנגנון החלון בשביל זה) ואני רוצה לדעת איך אני מחשב כמה ליטרים צריכה להיות התיבה לפי איזה פרמטר אני מסתכל ומהי דרך החישוב..? תודה!, שימי.
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום בערב קניתי מעופר דותן את המגבר שתי ערוצים מדגם אלפיין MRV 1005 V 12 שנת 2002 אני חושב... מגבר במצב חדש עוד לא חיברתי אותו אבל אני פשוט נהנה להיסתכל עליו מאוד אוהב את אלפיין בעיקר דברים של השנים האלה! חתפתי את המגבר בזמן שהיה לי מזומן פנוי. מיתכוון להגביר איתו שני זוגות מיד באסים של פוקל. המגבר מוצהר 100 RMS ב 12V ב אחוז עיוות של 0.04 ב 4 אום לכל ערוץ ו 300 וואט RMS ב 2 אום ב 14.4V ב עחוז עיוות של 0.3 לכל ערוץ. אני חושב שמיד באסים אקבלו את ה 100 RMS שלהם כל אחד ויהיו מרוצים! יש קצת תמונות מהפלאפון. מגבר כבד מואד יחסית...
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
החברה המדוברת היא ZAPCO מישהו מכיר אותה? למשיהו יש ניסיון איתם? בהתחלה חשבתי שזה זבל סיני אבל אז נכנסתי לאתר החברה www.zapco.com והחברה נראית די רצינית.. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת EXOTICA, -
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
בעיה מוכרת למען האמת, אבל אף פעם לא נתקלתי בה כך שאין לי פתרון. הפאנל כל כמה דקות מחליף לי אוטומטית לרדיו...אני כמעט בטוח שיש פונקציה שעושה את זה...
הודעה אחרונה מאת ITVT, -
- 6 תגובות
- 865 צפיות
הייתי רוצה את עזרתכם בקשר להחלפת הרדיו דיסק יש לי כיום את האלפין 9853 וראיתי מכשיר ממש חביב של קלריון dxz755 מה אתם אומרים ? כדאי.. ומחכה גם לעוד הצעות לשדרוג בתודה רוני
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני חודש נשרף לי המיד באס בדלת ימין. החלפתי אותו ואתמול נשרף לי גם המיד באס עוד פעם, באותה הדלת. מה יכול לגרום לבעיה?
הודעה אחרונה מאת tsachi1, -
-
שאלה בנושא אקוסטיקה 1 2
מאת zoe11-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2 אלף צפיות
ביקשתי המלצה השבוע בקשר למערכת עד 3000 ש"ח וקיבלתי המלצה לרמקולים של מורל פולס שהם מאוד פופלרים כאן יש לי שתי שאלות בנושא: 1. היתכן שרמקולים שמורכבים בדלת הקידמית מומלצים יותר מרמקולים שמורכבים מאחורה? ההיגיון שלי אומר שמבחינה אקוסטית עדיף מאחורה (לא בדלת אלא מאחורי המושב האחורי בדגם סאדן) שכן רמקול שמורכב בדלת, הרגליים והמושב מפריעים לתנועת הקול ואילו מאחורה התנועה חלקה יותר. לפחות כשהרכבתי את המערכת בבית שלי המליצו לי לגבי מיקום הרמקולים שהם יכוונו מקדימה בגובה האזניים ושלא יהיה משהו שיחצוץ. 2. שאלה שניה בהנחה שהלך על מה שהמליצו לי ז"י HU + מורל פולס + מגבר , האם יהיה ערך להתקנת רמקולים נוספים של קנווד KFC6985 בני 10 שנים שמצאתי במחסן (נראים יחסית טוב) וכן ט…
הודעה אחרונה מאת idan.w, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
היום נסיתי מגבר של חבר על האוטו שלי, אחרי שרציתי להחזיר את שלי דברתי בפלאפון ובלי לשים לב שמתי את הפלוס במקום המינוס והמגבר השמיע קול של קציר והעלה עשן מתוכו הרבה אבל אחר כך הכל המשיך לעבוד כרגיל תודה לאל אחרת הייתי הורס מגבר חחח ,הפיוזים לא היו במגבר . יש לי ממה לדאוג?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי לאחר שהחכמתי בשבוע האחרון בנושא אודיו לרכב (לפחות מבחינה תאורטית) נשארה לי שאלה אחת זניחה ללא מענה.. איזה רכב אני אמור להחליט בשבוע הקרוב לגבי רכב ליסינג שבו אני אתקין את המערכת המיוחלת והשאלה היא בהנחה שאני הלך על קומפוננט של מורל פולס מקדימה, באיזה רכב אני אגרום פחות נזק לרכב אם בכלל? האם לרכבים הנ"ל יש מקום מיוחד לקומפוננטים או שצריך לנסר בדלת (מה שמרתיע אותי) אגב האם יש אתר שמבסיר אלו קומבינציות אפשריות בכל רכב באופן נורמלי?
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
מישהו יכול לעזור לי בלעשות את הדבר הבא:.
מאת Guest amirrr- 0 תגובות
- 908 צפיות
הודעתך נערכה, אנא קרא את כללי הפורום ולמד לכתוב כותרת תקנית.
-
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ליטינג אודיו..B2.150.2 אני שואל מפני ששאלתי שני מתקינים באשדוד ואמרו לי שהוא לא משהוא,אני מתכוון להגביר פיוניר 350W 80W RMS מקווה שהפעם זה רציני מפני שקבעתי עם כמה אנשים ופשוט הבריזו! לא רציניים אנשים..
הודעה אחרונה מאת S1406, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
נגמר מצבר אחרי שמיעת מוסיקה של עשר דקות היתכן?
הודעה אחרונה מאת golf v6, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קיבלתי הצעה לקנות מגבר יד שניה של פיוניר שאני רוצה שיגביר קומפוננט מורל פולס וזוג אחוריים של jbl cs396. הדגם של המגבר הוא gm-x354. לפי הנתונים שלו הוא נראה מאוד חלש. למישהו יש ניסיון איתו? הבחור שמוכר אותו רוצה 500 שקל על המגבר + ערכת חיווט שכוללת כבל rca + בית פיוז של vivanco + פיוז + כבל חשמל 6 מיקרון + כבל מינוס 8 מיקרון + כבל 4 מיקרון לremote. http://www.pioneerelectronics.ca/pna/product/detail/0,,32171715_32249715_35043068_tab=B,00.html?compName=PNA_ProductDetailComponent כדאי?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 670 צפיות
מחפש חנות באזור המרכז חולון, ראשון ובת ים שם ומס' טלפון אם יש מחפש מחיר טוב ! מחפש בשביל חבר אז בבקשה בלי הצעות בפרטי .
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
הרכיבים הם קומפ' מורל פולס בעתיד דוטק אם טוויטר של הייבריד סאב P1 של רוקפורד אני מחפש מגבר יד שניה בגלל התקציב שהוא -700+ אשמח אם תתנו המלצות! תודה מראש לכל המגיבים!
הודעה אחרונה מאת SpyREx, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קולגות יקרים ויקרות שלום. היום הציעו לי לרכוש 2 סטים של מורל אקסטאנט ב1100 כל אחד ואלו רמקולים שעבדו חודשיים בערך מתוך הכרות עם המוכר (הוא חבר טוב). הדילמה היא, האם כדאי לי לקנות או שאולי כדאי לי לקחת דוטקים חדשים והיוא ולאחר חיפושים בעניין לא הצלחתי לגבש דעה חותכת אם האקסטאנט שווה את ההשקעה היותר גבוהה? לסטים תהייה הגברה מספקת PG אוקטן R 75 RMS כל ערוץ ב4 אום הרכב המדובר הוא פולו 16V שנת 2000. ועל העסק אמור לזרום בהרמוניה עם CVR. אז לסיכום: האם המחיר משתלם? ובהנחה שלא איזה מחיר תמליתו להשקיע? האם ההגברה תתאים? ולבסוף האם העיסקה משתלמת - או שכדאי לרכוש שני סטים של דוטק במקום? בתודה מראש. טל קנופף
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני יודע שזה נושא שנטחן פה הרבה בפורום, אבל הבעיה היא שאני לא יכול להחליף אלטנטור או מצבר מכיוון שזה רכב ליסינג (206).. יש לי מגבר חלש יחסית של 75X4 שמחזיק עליו סאבP1 ו6X9 PBX.. ולמרות שלא מדובר בהספק מטורף עדיין האורות שלי מהבהבים כשאני בווליום גבוה.. אני הולך לשדרג את המערכת במונו בלוק 300RMS(בערך) וסאב CVR. והמגבר הנוכחי יחזיק גם את הPULSE6.. אז כדי שהאוטו שלי לא יהבהב כמו וינקר הוספת קבל של 1F תעזור לי? חשבתי על STINGER..
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 1 תגובות
- 881 צפיות
יש לי מגבר שני ערוצים שהתפוצץ בו הטרנזטור החלפתי אותו והרכבתי באוטו הוא מדליק את מנורת הפרוטקשיין, אבל עובד כל שתי שניות מתנתק וחוזר לעבוד אחרי שתי שניות כך זה הולך כל הזמן.
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
- 3 תגובות
- 764 צפיות
המגבר הוא SPL PREMIER שאלה שלי האם הוא באמת נותן 75 רמס לערוץ? ואם למישהו יש נתונים יותר מדוייקים עליו ניסיתי לחפש ולא מצאתי בשום מקום! תודה מראש וחג שמח...
הודעה אחרונה מאת Arcanide,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 2,062 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- נולד לליסינג
- SurfHigh
- nimo
- itaysamurai
- oyway
- Ghost93
- blackpolo
- discoTD5
- שביט
- אריה שאג
- yahaga
- o.r