Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה מספר הערוצים במגבר?? מה זה אומר שיש יותר או פחות? ומגבר שלא רשום עליו שהוא בעל גישור לסאב זה אומר שאי אפשר לחבר אותו לסאב?

פורסם

בגדול ככל שיש יותר ערוצים ככה אפשר לחבר יותר אלמנטים..

אפשרות גישור של סאב נמצאת במגברים שהם אינם מונו והם לא יכולים לנצל את הסאב בצורה מלאה אפשרות זו נובעת מכך שסאב זקוק ליותר כח בדר"כ משאר האלמנטים ולכן לפעמים מחברים אותו לשתי יציאות, בסאבים שיש שני סלילים יש אפילו אפשרות לבצע גישור לכל ה 4 יציאות במגבר.. אפשרות הגישור מאפשרת לך לחבר את הסאב לשתי יציאות ובכך לנצל אותו יותר..

פורסם

ערוץ = יציאה המוקדשת לרמקול אחד.

2 ערוצים = שני רמקולים

4 ערוצים = ארבע רמקולים

וכו'.

אם לא מצויין שניתן לגשר = סביר כי לא ניתן.

לפעמים מציינים שניתן - אך בפועל לא ניתן, כי אין קרוס.

לכן הדרך הכי פשוטה לדעת היא לראות שיש למגבר קרוס HIGH , וקרוס LOW.

הקרוס של ה LOW הוא מיועד לגישור לסאב.

פורסם

מספר ערוצים זה לכמה מתוכנן המגבר לתת באופן שווה הספק חשמלי,(זה בשפה שלי-לא תואר חשמלאי)

לדוגמה: עם המגבר מוצהר 1000 וואט והוא 4 ערוצים דהיינו 4 כפול 250,

מגבר 2 ערוצים 600 וואט נותן 2 כפול 300,

יש להתייחס להתנגדות(6,4,2,1 אום),

ולRMS שזה הפיק שהמגבר יכול לתת לערוץ, לדוגמא מגבר ליטטניק אודיו 900 נותן 4X75 מוצהר,

גישור לסאב זה אומר , שעם יש לך 4 ערוצים לדוגמא אתה משתמש בזוג בשביל זוג רמקולים ומגשר(1+2) בשביל לתת לסאב עוצמה כפולה, מגבר מוציא 4 כפול 100RMS תיאורטית נותן 2ערוצים 200RMS+

זה בקלילות נותן קצת בסיס אבל אני מציע לך לקרוא בקובץ פאק למעלה כי ינעלו לך תשאלה הזאת מהר מאוד

פורסם

תשמע לאנזר חברה סבירה של מגברים, נותנים תמורה שווה למחירם.

רק סדרת viberant של לאנזר, סדרה נפולה ולא מוצלחת, הגוררת שורה של כשלונות ובעיות

עצתי לך, לך על לאנזר על סדרת VIBE אך לא viberant (יש הבדל ביניהם).

או יותר פשוט תן לנו מפרט של האלמנטים שלך ותקציב של מגבר ואנחנו נמצא משהו יעיל בסכום שלך.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אבל המגבר שאני הראתי הוא מסידרת VIBE לא ? ובינתיים אין לי חלקים והתקציב המתוכנן פחות או יותר למערכת הוא 2000-3000 ש"ח שאני רוצה קומפננט קדמי רמקולים אחוריים מגבר חזק שיחזיק טוב את כולם ולגבי סאב ועוד מגבר לתמוך בו עדיין לא החלטתי אם אני רוצה...

פורסם

ההחלטה של לשים סאב ומגבר בשבילי (מונו) היא לא החלטה שלך אלא של הכסף שלך, פה רק הוא מדבר.

בתקציב כזה, לא נעים לי לבאס אותך אל מונו וסאב לא תוכל להביא.

קומפוננט קדמי טוב יעלה לך סביבות 550 ש"ח ומעלה כאשר משהו ברמה טובה יעלה לך 1000-1200 ש"ח

מגבר "חזק" עולה היום לא מעט לכן תסתפק לא במשהו "חזק" אלא במשהו שיסתדר לך עם הרכיבים, הכל תלוי

בערוצים של המגבר, מגבר 2 ערוצים יעלה לך סביבות 600-700 ש"ח וכאשר מגבר 4 ערוצים יעלה סביבות 1000-1200 ש"ח.

רמקולים אחוריים אין לך צורך להשקיע, תשקיע בבמה הקידמית הרי אתה הנהג שנוהג ברכב ורוצה להנות מהמוזיקה

ולא החבר'ה שיושבים אחורה, אך במידה ובכל זאת תרצה אחוריים זה מתחיל מ-250 והטובים יותר נגמרים סביבות ה-500 ש"ח.

לגבי סאב ומגבר שיתמוך בו (מונו) יעלה לך עוד אלפייה בשקט....לכן תתחיל מזה, ולאט לאט תעלה ברמה.

לא חייב להביא הכל מכה אחת ובמיוחד כאשר כסף זהו עניין לחוץ בשבילך.

השאלה גם אם התקציב הזה הוא לרדיו-דיסק...

לגבי השאלה הראשונה שלך, להזכירך: "אבל המגבר שאני הראתי הוא מסידרת VIBE לא"

התשובה היא לא, שמים לב כי החנויות קוראות למגבר סדרת VIBE אך על המגבר (בתמונות) כתוב viberant

לכן זוהי הטעייה של בעלי חנויות/אתרים.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

• תוכן חדש...