Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשנה את סגנון השאלה, ואולי אנשים המבינים בתחום יטרחו להקדיש מזמנם 2 דק' אם אפשר..

הרעיון סיקרן אותי ואני רוצה לבנות תיבה בתוך הדלת למיד, זה יישב מתחת לחלון (יידרש עבודה רצינית כי אני ייצתרך לפרק את כול הדלת, כולל מנגנון החלון בשביל זה) ואני רוצה לדעת איך אני מחשב כמה ליטרים צריכה להיות התיבה לפי איזה פרמטר אני מסתכל ומהי דרך החישוב..?

תודה!,

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

באופן עקרוני בחישוב נתוני VAS,FS,QTS ניתן להגיע לנפח מתאים לכל אלמנט לחישוב נפח תיבה אטומה\פתוחה.

אבל אני לא ממש מבין את הרעיון, אלמנטים של רכב בנויים לעבוד בנפחי דלתות.

פרט לכך כל ההשקעה הזאתי על פולס?

אני לא אומר זאת בזלזול אבל חבל על הזמן,הכסף והעבודה המיותרת.

עדיף לך כבר להשקיע את הזמן ולתרגם אותו לכסף ולשדרג לדוטק או סט טוב יותר או לפחות להשקיע באיטום על הסט הקיים.

under construction..

פורסם

צדיק יחיד בכל סדום ועמורה! תודה..

כסף זה לא עולה, יש לי נגרייה שלמה שעומדת לרשותי, אז הדבר היחידי הוא העבודה הרבה שתעמוד לפניי...

אבל זה מה שאני אוהב בתחום הזה, את ההשקעה את הקשיים שבדרך והתוצאה הסופית (אם במקרה הזה תהיה בכלל),

פולס? זה הדבר היחידי שאני יכול להרשות לעצמי כרגע, עד שייגדל לי התקציב. (חייל)

אם זה ייתן לי מיד באס טוב יותר ומורגש יותר זה מה שאני מחפש,

אז אם מישהו יוכל להסביר את דרך החישוב זה יהיה מעולה, רק לדעת מהם הליטרים המדוייקים שאני צריך...

http://www.morelhifi.com/products/mob_2way_pulse.html

המידה היא 5.25

תודה,

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

ביקשתי סך הכול נוסחה של חישוב,

ממתין לבחור עם הידע שיואיל בטובו להקדיש 30 ש' מזמנו לכתוב לי תגובה...

תודה,

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

אני לא יודע מה הנוסחא אבל שאלתי לגבי זה בעבר עבור הפולס והתשובה הייתה 11 ליטר.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

אין לי שום בעיה להקדיש גם 30 דקות לנושא.

אבל אני צריך נתוני VAS,FS,QTS.

אבל לדעתי זה קרב אבוד מראש, אלמנט 5.25(יותר נכון 5 אינטש...) כמו הפולס לא יתן לך מידבאס יותר מודגש כי הוא לא מסוגל לתת הדגשה כזאתי.

לדעתי זה בדיוק הפוך, בתיבת בעלת נפח של דלת הוא יהיה יותר מורגש בתדרים באיזור ה200-100 HZ מאשר תיבה אטומה.

בלי שום קשר, אולי אם כבר עומדת לרשותך נגרייה שלמה אז פשוט תעלה מידה ל6.5 אינטש, וזה יספק לך באס יותר מורגש מקדימה.

אני מניח שהתקנת 5.25 מתוך מגבלת מקום, אך בבניה ניתן גם לעשות הכל...

under construction..

פורסם

קודם כל תודה סאונדסרים ותודה ניר,

ניר, בוא נתחיל בזה שאוקיי, הבנתי את הנק' שלך, אם אתה אומר שהקרב אבוד מראש אז אני אקבל את זה ואפרוש מהנושא לבינתיים.

הקנייה של 5.25 באמת הייתה מהסיבה של חוסר מקום, אך השידרוג ל6 וחצי לא יבוא בזמן הקרוב כי אם אני יישתדרג זה רק לסט רמה אחת\שתיים מעל. (וכמובן הוא יהיה 6 וחצי :wink: ).

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

• תוכן חדש...