Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה את עזרתכם בקשר להחלפת הרדיו דיסק

יש לי כיום את האלפין 9853

וראיתי מכשיר ממש חביב של קלריון dxz755 מה אתם אומרים ?

כדאי..

ומחכה גם לעוד הצעות לשדרוג

בתודה רוני

פורסם

תראה אין הרבה לאן להשתדרג מעבר ל-9853...

אם כבר לשדרג משהו זה את הקומפוננט...

עם כיוון גיין נכון אתה יכול לרכוש הייבריד ולהזין אותו ע"י שני גישורים מהאוריון... אל תחשוש, האוריון יציב מאוד בגישור (שוב, כיוון נכון-חשוב מאוד), בכל אופן ככה זה אצלי- האוריון מזין את הבמה הקדמית בשני גישורים.

מה שכן אם תחליט לעשות את זה תשקול איטום בכובד ראש.

בברכה, שי.

פורסם

אני חושב שיש לאן להשתדרג .. :) מי אמר אקליפס ????

אממ ובקשר לקומפוננט אני יגיד לך עכשיו זה ישמע פלצני אבל אי לא מעונייין

הוא מחובר על האוריון בי אמפ ואני לא חושב שמשהו אחר כרגע למעט אלייט יתן לי תוצאה יפה יותר

הניצול של הדריברים עם המגבר זה פשוט נפלא

ואם כבר אז מה יהייה עדיף

2 סאבים P2 תיבה אטומה 3 קיוביק פיט

או קיקר CVR פורטד 3 קיוביק פיט

ואני SPL :]

אההה ובקשר לאיטום זה אוטו ניסויים שלי . ככה שאני לא מתכוון להשקיע על משהו שלא יעבור איתי לרכב אחר

פורסם

המגבר שלך קצת בעייתי כי הוא 400 בכל התנגדות...

הייתי ממליץ לך לשמוע את ההרץ 10"... שניים כאלה ייתנו לך תוצאה פשוט בל תאומן.

או הרץ אחד 12"...הסאב הזה פשוט מדהים.

או לחילופין קאפא פרפקט.

למרות שאת SPL סאב טוב נשאר סאב טוב בלי קשר האם הוא SPL או SQ, ועם 400WRMS אתה לא יכול להתקין משהו מרעיד ביצים, אז או שתאלץ להתפשר או להחליף מגבר.

בברכה, שי.

פורסם

אם ככה אז כל מה שיש לי להגיד לך זה שהרץ 12" או קאפא פרפקט יגרמו לך למום קבוע-אני מבטיח.

אחי, תפתח תכנית חיסכון לטיפולי שיקום שמיעה.

בברכה, שי.

• תוכן חדש...