פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
יעוץ דחוף!!
מאת צחור11- 2 תגובות
- 716 צפיות
חבר שלי לקראת הרכבת מערכת ברכב (מערכת ראשונה) יש לו תקציב של 3500 הוא רוצה להתחיל במגבר וקומפוננט ולצרף סאב יותר מאוחר רדיו דיסק יש לו של VDO אחלה מכשיר... התקציב הזה אמור לכלול גם התקנה פשוטה בלי אטימה בלי כלום... יש לו שתי אופציות...מגבר JBL jto 75*4 וקומפוננט מוראל דוטק עם התקנה וחיווטים ברמה גבוהה או מגבר JL AUDIO e3400 וקומפוננט פוקאל פוליגלס V2 גם פה עם אותה התקנה וחיווטים כמובן הכל חדשש עם אחריות והכל אצל המתקין... עוד קצת פרטים האוטו זה יונדאי קופה החדשות הוא שומע את כל סוגי המוזיקה. הוא מחפש איכות טובה אבל שתהיה עוצמה סבבה לא צלילים בקונצרט על חשבון העוצמה. ברור לי שהוא לא יוכל לבחון את זה בלי סאב אבל זה המצב הנתון. זה ממש דחוף...תודה רבה מראש…
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 2 תגובות
- 817 צפיות
ראיתי בחוברת שלו שיש אפשרות לחיבור של נאונים אבל איפה אני רוכש אותם? תודה מראש! [ערכתי חיפוש ולא מצאתי..]
הודעה אחרונה מאת mormaish, -
- 44 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
זאת ההצעה שקיבלתי למערכת לאוטו ... יש לי פנל קנווד 4*45 עכשיו השאלה שלי אם זה שילוב טוב...? האם החברה הזאת מוכרת ואמינה...? כי לא שמעתי עליה דעות של אנשים... האם המגבר מתאים לרמקולים ...?
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי פורד פוקוס ויש לי 5*7 יש אזה מתאמים ל-6.5 אני לא מעוניין בהכנה עצמית עשיתי מתאמים מ-mdf אבל אני שואל אם יש כאלה שאפשר לרכוש ואם כן אפה כי חיפשתי ולא מצאתי
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מדובר בדגם 2005..
הודעה אחרונה מאת speedman, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
המערכת עברה שדרוג רציני שכלל בי אמפינג לשתי מגברי רוקפורד 301X בגישור. בניית פודים בקורות לטוויטרים ובניית פודים\תיבות אטומות לרמקולים בדלתות. אחרי כל העבודה שומעים הרבה יותר מאוזן וטוב והבאס ממש בא מקדימה אבל אני מרגיש שאפשר להוציא מהמערכת עוד הרבה איכות ועוצמה. אני יודע לכוון את המערכת בבי אמפינג אבל ברמה בסיסית שזה אומר שאני לא יודע לכוון פאזות,ולקבוע איזו נקודת חיתוך תשמע הכי טוב וכו'. אם יש מישהו שיהיה מוכן לעזור או להדריך אז בשמחה. ומאיפה אני מוריד טראקים לבדיקת איכות?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 8 תגובות
- 924 צפיות
לאחרונה חשבתי האם כדי לי להעיף את ה 6X9 של לנזר דגם VX מהדש האחורי מאחר שאני בקרוב ישים סאב, האם אתם חושבים שזה נכון שהתהודה שהסאב מייצר משפיע על הצליל של הרמקול אשר יושב בבגאז' וגורם לו לעיוות מסויים?
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי! ברשותי מגבר של אוריון 4004 ואני רוצה לשדך לו סט קומפוננט מקדימה (פורד פוקוס). התקציב שלי לסט הוא בסביבות ה- 1000 ש"ח פלוס מינוס. אני מחפש סט שיעבוד בצורה טובה עם המגבר כמובן. את המורל דוטק שמעתי ולא כל כך אהבתי...... (למרות ההמלצות פה) הציעו לי גם לשמוע את הפוליגלאס של פוקל - מה אתם אומרים? אשמח להמלצות על סטים שונים שיתאימו למגבר שברשותי. תודה.
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום ח'ברה היום הייתי אצל חשמלאי כמו שהומלץ לי פה בפורום, הלכתי ליפתור את בעית האורות המהבהבים... החשמלאי מדד לי את המתח של המצבר ושל האלטרנטור ואמר שהמערכת חשבל שלי טובה והאלטרנטור אפילו גורם לטעינת יתר. אז שאלתי אותו למה האורות מהבהבים אם מערכת החשבל טובה?, הוא אמר שהוא לא יודע ולא יכול לעזור לי בזה... הוא הציע לי לחבר את ה(-) מהמגבר ישירות למצבר. זה הכל, אני כבר לא יודע מה לעשות, אני לא יכול ללכת וליקנות עכשיו כבל כדי ליבדוק אם זה יעזור או לא, על קבל אין בכלל מה לדבר, אני לא מתכוון לשלם 600 שקל ואז לגלות שאולי הוא בכלל לא פותר את הבעיה או אפילו מחמיר אותה... אני מחקה להצעות, אולי למישהו יש קבל להלוות או משהו אחר? תודה!
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
-
הודעתך נערכה, אנא בחר כותרת ראויה.
הודעה אחרונה מאת shorty8, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי את הסאב של פיונייר 1000W עכשיו אני מחפש לשים מונובלוק הציעו לי לשים של lighting Audio 350W מישהו מכיר את המגבר הזה אם הוא טוב? או שיש הצעות אחרות? לגבי הרמקולים יש לי ישנים של פיונייר 260W ואני רציתי להחליף ל460W של פיונייר מישהו יכול להביא לי חוות דעת כלשהי עליהם...?
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
קניתי מורל מאתר פומפה תחילה הרכבתי אותם בלי מגבר על המערכת (המערכת טובה חדשה) ומרימים את העוצמה מעל 20 (ויש 40 (מערכת 4*50)) לא שמעו טוב ממש לא טוב רמקול מזייף כמו ב100 ש"ח כל זה היה ללא מגבר היום קניתי מגבר BOSS 4*75 RMS ועדיןן ויש גם סאב (הורכב הכל בחנות) ועדין הרמקול מזייף אפילו המתקין אמר לי שלא שומעים טוב אני לא יודע מה הבעיה או שהם מזוייפים או שהם יצאו דפוקים (החיבורים חוברו טוב כבר אני אומר לכם) מורל פולס 5.25 האם מישהו נתקל בבעיה
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
-
שאלה לגבי סאב
מאת zame- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים קניתי בסוף סאב לאוטו כזה http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=...D=61&Cat2ID=177 בזוקה מקצועית בגודל 12 אינטש - הספק מקסימלי: 480 וואט - הספק עבודה: 240 וואט RMS - התנגדות: 4 אום - טווח תדרים: 20Hz-200Hz - רגישות: 91dB התקנתי את הסאב ברכב טנדר שהוא מחובר בתוך תא הנוסעים למגבר 2 ערוצים 100 וואט נקי לכל ערוץ ו 250 וואט מלוכלך הוא מותקן על ערוץ אחד בלי גישור ושמתי את הסאב על lpf השאלה שלי למה מבפנים יש באס מצוין וחזק ומבחוץ לא שומעים כלום מבחינת באס ? והאם מתי שאני אעשה לו גישור ישמעו חזק יותר ואולי גם בחוץ ? מחכה לתשובה בתודה כפיר
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם ... יש לי רדיו דיסקי של פיוניר (לא זוכר את הדגם בדיוק אבל יש לי אותו שנתיים בערך) הוא מחובר למגבר שיושב מאחורה ולמגבר מחוברים שני רמקולים של פיוניר שגם יושבים בבאגאז'... עכשיו היום חבר שלי הכניס תיק גדול לבאגאז' תרק את הדלת ומאז הרדיודיסק לא מגיב!!!! לפי דעתי אולי פשוט היה איזה קצר עם הרמקולים או עם המגבר... למישהו יש מושג מה זה יכול להיות??? הגיוני שהרדיודיסק הלך לגמרי??? תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני יכול להרכיב עליו P4004 ו MAGNAT 75X2? או שחובה לעבוד ל4G?
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה מצטער מראש אבל פשוט לא יודע איפה לשים את זה בכל אופן יש לי אזעקה מפורקת של קוברה איך אני משיג את השרטוט של החוטים מה הולך לאן ואיך לחבר לבד אם אני רוצה
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום כולם. שוב השעמום תקף אותי ותרגמתי עוד מאמרון. המאמר, כאמור בכותרת, עוסק בעוצמת המגבר כתלות בהתנגדות הרמקולים. מאמר נחמד ופשוט המסביר דבר או שניים על הנושא. שימו לב להדל בין "וואט" = Watt ל "וולט" = Volt - זה לא אותו דבר. המאמר המקורי מופיע באתר: www.bcae1.com לינק ממוקד: http://www.bcae1.com/spkrimp.htm תהנו... איתמר. עוצמת המגבר כתלות בהתנגדות הרמקולים כוח יחידת הראש: כמו שאמרנו מוקדם יותר, התנגדות הרמקול היא בעצם התנגדותו לזרם החליפין (C.A). ככל שההתנגדות נמוכה יותר � כך הזרם רב יותר . ככל שההתנגדות גבוהה יותר � כך הזרם קטן יותר. בוודאי שמתם לב כי לרמקולים לרכב יש לרוב התנגדות נמוכה יותר מרמקולים ביתיים. כמו…
הודעה אחרונה מאת JMG, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מעוניין להוציא את הרדיו טייפ המקורי מהמכונית ולהכניס רדיו דיסק סטנדרטי. הרדיו טייפ המקורי נראה פי שניים רחב יותר מהגודל הסטנדרטי. האם קיימת דרך לבצע את ההחלפה?
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
זקוק להמלצה למגבר . 1 2 3
מאת XperT8-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכל חברי פורום אודיו . רכשתי מארה"ב סאבKicker L7 אינץ' "15 , 2000 וואט , 1000 RMS . ברצוני לקנות עכשיו גם מגבר טוב ואני לא מבין בזה כל כך . אשמח לשמוע המלצות על מגברים טובים במחירים בינוניים . תודה .
הודעה אחרונה מאת XperT8, -
-
הבהובי אורות...
מאת ITVT- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
נתקלתי בתופעה מאוד מוזרה שמתרחשת רק כשאני משמיע שירים עם באסים חזקים... לא רק שהאורות בתוך האוטו מהבהבים לי, אפילו הפנסי חזית! אני נוסע ואנשים מלפני עוצרים ושואלים אותי למה אני מהבהב להם... יש למישהו תשובה ממה זה קורה? נפילת מתח או בגלל שהבאס חזק הוא מזיז את המגעים או משהו בסגנון?
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
שאלה טיפה מוזרה בקשר לסאבים ורמקולים..
מאת Guest amirrr-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תשמעו יש לי כמה שאלות פה שאני ממש אשמח לקבל תשובות עליהם.. 1. כשיש לי זוג רמקולים אחוריים כמו פיוניר למשל ומוצהר לי 80RMS זאת אומרת שכל רמקול הוא 80 או ששניהם 80.? 2.במקרה וכל אחד 80 אז יוצא לי ששניהם 160 RMS נכון ? אז אתם באים לומר לי שהרמקולים האלה יותר חזקים מה C12 /P1/ שאר הסאבים שהם בהספק של 150 RMS? 3. כדי להוציא מרמקולים אחוריים רק באס מה אני יכול לעשות .. וכשהם לא מחוברים אל מגבר אלה אל רדיו דיסק.. 4.לתדהמתי אני יש לי רמקולים אחוריים של חברת STATUS (לא יודע אם מוכרת פה..) רמקולים שבאו מחבר..אז הם 250 וואט וחבר שלי יש לו 250 וואט של קנווד והקנוודים שלו מרעידים תאוטו ושלי רמקולים שמוציאים המון סאונד וקצת באס...והאם מישהו יכול לתת ביקורת על STATUS? בב…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
אהלן.. יש לי קומפונט של Lightning audio הדגם של 75 וואט..(65C). תמיד שמתי לב שהטויטרים שלהם די צורמים וחדים, בנוסף בזמן האחרון אחד מהטויטרים התחיל לצרום חזק יותר. חשבתי שכדי להחליף לטויטר רך ונעים יותר,השאלה איזה טויטר ישמע טוב ונעים עם המיד של הרמקול. מבקש המלצה לטויטר כזה,במחיר הגיוני שיתאים לסט..תודה.
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום. ברשותי קורולה 00 (98-02) וברצוני לקנות רמקול 6X9, אך ידוע שקיימת בעיה בגלל הקרבה של השמשה האחורית למדף הרמקול אשר מקשה על התקנה של הרמקול. כרגע מותקן שם רמקול בגודל 6.5 אינץ', שמעתי על חיתוכים וניסורים של המגש מה שגורם לי לרדת קצת מהעניין. אם דבר זה התקנה של רמקול 6X9 אפשרית ברכב זה ? במה זה כרוך ? תודה.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 24 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
(מצטער על האיכות .. צולם בפלאפון) ומה לדעתכם הגודל של הרמקול ?
מה זה בי-אמפינג 1 2
מאת FreeStyle-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני זקוק להסבר לגבי מה זה בי-אמפינג, מה זה עושה? ,איך עושים את זה? ובקיצור אני רוצה לדעת כל דבר שקשור לנושא.
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום יש לי מגבר ה JBL הנפוץ , ה4 ערוצים , מה שקרה, כשהוא בפעולה הוצאתי את חיבור ה RCA ממנו , זה גרם לרעשים אח"כ ביציאות האחרויות , וגם , ה"נקבה" של המגבר שמתחברת אליה ה RCA התפרקה , יצאה עם הכבל , אפשר להחזיר אותה כאילו אבל היא חופשיה יוצאת ונכנסת חופשי , וגם רעשים נוראיים נהיו ב 2 יציאות האחרויות , נאלצתי לעבוד עם ערוץ אחת הקדמית. כלומר חצי מהמגבר אינו מנוצל כרגע , והמגבר אצלי פחות משנה , ז"א שעדיין באחריות . האם הבעיה הזו כלולה באחריות המגבר? יש לציין שיש לי האחריות המקורית של ניופאן , איך בדיוק אתן להם אותו? תודה רבה לכל המנסים לעזור
הודעה אחרונה מאת golf v6, -
זקוק לעזרה
מאת -פריצי--
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קניתי מגבר משומש אח של חבר... המגבר הוא v12 1500w ואני לא מצליח למצוא אותו בשום אתר אינטרנט כדי לדעת עליו קתצ יותר... בבקשה תעזרו לי למצוא אותו... אני לא כל-כך מתמצא בזה אבל כתוב עליו KENBO MRV-F408
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז כך לפי נתונים של מורל, הסט של אווישן 6' הוא כזה: מיד-160 טוייטר-110 הקרוס עצמו הוא 280W RMS עכשיו על הסט עצמו כתוב כשהו בא 2 way שהוא צריך 150 רמס, למה? אחרי חישוב של ביו אמפינג הסט צריך 260 וואט? אך זה?
-
בחיאת מי יכול לענות כמה אינצ' הרמקולים הקדימיים שישובים בפיאט פונטו 96
הודעה אחרונה מאת שלומי,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,298 אורחים (הצג רשימה מלאה)