Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הנתונים שראיתי על המגבר אחרי חיפוש הוא מגבר טוב

והוא אמור לעבוד על המורל בצורה מושלמת

צריך לחפש את הבעיה מעבר למגבר כי לא הוא הבעיה

לפי דעתי זה הכיוונים הלא טובים

או שקיבלתה מורל דפוק

כי לי יש מורל פולס שמוגבר על ידי ליטינג האודיו והוא נותן רק 50 RMS הכל נישמע יופי טופי

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לך למתקין, העבר RCA מה HU ישר למגבר, ככה שיעבור באמצע האוטו בכדי לבטל כל אפשרות של ה RCA דפוק.

אם ממשיכה הבעיה, בקש מהמתקין שלך לרגע אחד קומפוננט אחר או אפילו רמקול FR בכדי לראות אם הבעיה באמת בקומפוננט.

Maserati.

פורסם

סרגיי,

נתונים של החברות האלה הם מונפצים מהתחת (סילחו לי על הביטוי) וכל קשר בינם לבין המציאות מקרי בהחלט.

אם זה עושה למישהו טוב על הלב שרשום לו על המגבר 1500 וואט - שיבושם לו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני הולך עכשיו שוב למתקין לאחר שדיברנו היום עם מורל

הגענו למסקנה להעביר את הקומפוננט לקדימה ולאטום את הדלת נראה אם זה יעזור נחזיר את התשובה

בלילה

פורסם
אחרי הכל זהו מגבר BOSS מקורי אני מאמין שהנתונים קרובים להצהרות

ומה גורם לך לחשוב שבוס היא חברה טובה? לא קראת את המשפט שצוטטתי מקודם?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא, דווקא ישנתי טוב מאוד עד שהגיעה העוזרת.

אני אף פעם לא רגזן, רק ציני לפעמים (וגם זה קצת קשה לי).

הוא מתלונן שהקומפוננט לא נשמע טוב, לא על המיקום שלו. כל אחד ידע לזהות האם הצליל נשמע רע בגלל המיקום או בגלל בעייה אחרת.

אופיר, לפני שאתה זורק עוד כסף ונכנס לעוד הוצאה שעלולה להתברר כמיותרת - מאיפה אתה?

איתמר.

פורסם

(המגבר הוא C600 Boss והמגבר לא זול כל כך הוא עולה 1000 ש"ח)

לא מבין איך אתה קונה מגבר כזה גרוע במחיר יקר.

. וגם הכל מכוון כמו שצריך

אתה מודע לזה שיש רק HPF למגבר של 150hz ?

זה לא כפתור רציף , או מצב flat , או מצב HPF ב150 הרץ.

פשוט מגבר גרוע .

אני לא מבין איך חנות מוכרת מגבר לקומפוננט בלי HPF .

ZZR

פורסם
[/size]

אתה מודע לזה שיש רק HPF למגבר של 150hz ?

זה לא כפתור רציף , או מצב flat , או מצב HPF ב150 הרץ.

פשוט מגבר גרוע .

אני לא מבין איך חנות מוכרת מגבר לקומפוננט בלי HPF .

המממ זה לא כזה מוזר.

גם המגברי אקליפס(33250,3421) שלי בעלי HPF בחיתוך FIX של 120HZ ב24DB סלופ.

ומדובר על מגברי PREMIUM ברמת COMPOTITION.

בד"כ המגברים הללו מיועדים כמגברי כוח לאלמנטים ולא לסטים מלאים.

אבל במקרה של BOSS זה כנראה היה או לתת ללקוח קרוס בעל אפשרות שינוי תדר התחימה בHP או לחסוך דולר($), כנראה שהעדיפו לחסוך על הלקוח דולר($) בייצור וכך להרוויח עוד קצת על הגב שלו...

under construction..

פורסם

לפותח התר'ד - אני מתנצל בשם כולם, ואם אלו רוב התשובות שקיבלת, הגיע הזמן שתחליף פורום

כי מכאן לא תבוא לך הישועה, ובטח שלא מה"עילית" ה"איכותית".

אתה אמור לקבל תוצאות מאוד קרובות לזהות, בין מגבר של רוקפורד למגבר של BOSS מבחינת "איכות".

מגבר סיני זול , של חברה אמריקאית מהשורה האחרונה ,

עם קרוס של 12db ב -150hz , לא יכול להזיז קומפוננט.

איפה נשמע לחתוך קומפוננט ב150 ? ואם רוצים 80hz ?

לפותח הת'רד- או שתחפש אופצייה להחליף למגבר נורמלי

בסביבות ה1,000 ש"ח ששילמת (הJBL 75.4 עולה 1250 בארץ, מגבר מעוות , אבל לפחות יש קרוס מלא גם לHPF .)

נ.ב.

כשאומרים לך שאתה אמור לקבל תוצאות מאוד קרובות לזהות, בין מגבר של רוקפורד למגבר של BOSS מבחינת "איכות",

אז מדובר באנשים שלא מבינים כלום,

או גרוע מכך , אנשים שלא מבינים כלום אבל מתיימרים לייעץ ולהבין.

לגרין, אהבתי את ההשוואה לאקליפס - הדבר היחידי שדומה זה העובדה שהקרוס קבוע.

ZZR

פורסם

אולי תסבירו לי אחת ולתמיד, יש HPF בHU, יש את הקרוס שהוא גם סוג של HPF ויש במגבר HPF, קראתי היה פה איזה מאמר על זה פעם שמישהו כתב או משו, והיה כתוב שבעיקרון זה רק לביטחון הקטע של יותר מאחד וזה בעצם לא כזה משנה, אבל למה צריך במגבר גם? הקרוס לא אמור לסנן מה שלא מתאים לו? אני יודע שאצלי שאני משחק בHPF של הHU אז יש שינוי משמעותי בשמיעה, אבל בגלל שאני מניח שהוא חותך בתדרים יותר נמוכים וברדיו אני מעלה את החיתוך לתדרים יותר גבוהים קצת. אבל למה צריך גם במגבר? למה לא לתת לו פשוט להגביר ולחתוך בHU לפניו או בקרוס אחריו?

שכחתי להגיד בבקשה \= חח אז בבקשה (=

רותם

פורסם

ואם אין HPF במכשיר הH.U ?

נניח ויש לי מכשיר רגיל ולא 9855 או פיוניר משוכלל, מגבר מודרני ב1,000 ש"ח

צריך להגיע עם חיתוך HPF מתכוונן ,

פשוט עד כדי כך.

ZZR

פורסם

אוקיי אבל בהנחה שיש לי חיתוך בHU אז אי אפשר להגיד שמיותר גם במגבר, אבל לא חובה שיהיה גם במגבר אם אני סומך על הHU נכון?

רותם

• תוכן חדש...