Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה חשבתי האם כדי לי להעיף את ה 6X9 של לנזר דגם VX מהדש האחורי מאחר שאני בקרוב ישים סאב, האם אתם חושבים שזה נכון שהתהודה שהסאב מייצר משפיע על הצליל של הרמקול אשר יושב בבגאז' וגורם לו לעיוות מסויים?

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אני די חדש פה, אבל אני בתחום בערך 3 שנים, אף פעם לא חשבתי על מכיוון שאף פעם לא עשיתי את ההתקנה בשבילי, עכשיו שאני בשיא החשיבה לגבי מה אני לעזאזל עושה עם תא מטען קטן, הגעתי לאיזה מסקנה תאורתית, ש רמקולים בבאגאז לא יכולים לנגן בצורה טובה מכיוון שהם מהווים חלק מ:

Passive Radiator Systems

שה6X9 בעצם הוא הראדיאטור, ז"א אם לא נחבר את הרמקולים למקור כוח אז כאשר הסאב ינגן הוא ידחוף אותם כאילו הם חלק מפורט, לכן הם גם יצרו חלק מהצלילים שהסאב נותן או ינסו, עכשיו נחבר את הרמקולים אז בנוסף לצליל שהם מייצרים דרך הערוץ שלהם נוסף להם גם התהודה של הסאב\

מה אתם אומרים?

משהוא בסגנון כזה

http://www.diysubwoofers.org/prd/

פורסם

6X9 בשילוב עם סאב זו בדיחה אקוסטית.

חיפוש קצר היה מראה לך את זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=919457#post919457

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920013#post920013

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

וואי בחיים שלי לא התעמקתי כל כך בכמה שרמקולים על המגש יכולים לעוות תסאונד. אבל אוקיי יש לי שאלה, יש אפשרות לשים 6*9 בתיבות סגורות או משו על המגש? וחוץ מההפרעה של ההחזרה מכיוון השמשה האחורית לא יהיו עוד הפרעות? או הפרעות זניחות יותר נכון להגיד..

כי אני יודע שאצלי למשל באוטו לפעמים מתסכל אותי שאין לי סראונד, חסר לי צלילים שיבואו גם מאחוריי, אבל בדלתות אין לי ממש מקום, אני לא מתכוון לעשות חיתוכים גם מאחורה וזה, אז אתם טוענים שעדיף לחיות בלי הסראונד הזה אבל עם סאב טוב וזה ימלא את החסר?

יום שבת אני מקווה לשמוע סוף סוף כמה מערכות נורמליות ולא מערכות של פיוניר ב1000 שקל קומפלט..

רותם

פורסם

אתה לא יכול להוציא סוראנד משיר מכיוון שהוא בעל אות סטריאופונית ולא יותר, אם מדובר בדיסק DVD המוקלט עם יותר מ 2 ערוצים אז סבבה, לכן אני בדילמה כי יש לי כבר חורים מאחורה במגש ואני יודע עד כמה זה דבילי אבל מאז שקניתי את הרכב ועד שיגיע הסאב יעבור הרבה זמן לכן 6X9 יתן לי באס טוב יותר וזול יותר לעכשיו. אני מת להעיף אותם אבל אז ישארו לי חורים ואני חושב על דרכים אחרות בכדי להשאיר אותם,

חשבתי לעשות להם תיבה סגורה ולהפנות אותם לכיוון תא הנוסעים ולא לכיוון השמשה...

פורסם

יש יריעות איטום 10"*10" זה בא בחבילות של 2..

זה מתאים לזוג רמקולים...

נראה לי יותר אסטטי מלשים 2 תיבות על המגש...

בכל מקרה...

אצלי יושבים 6.5 מאחורה וגם סאב...שדואג לנפח לי את המושבים האחורים כל פעם שהוא דופק...

לא הרגשתי עד היום עיוותים בצליל...

אז לפני שאתה עושה משהו...תשמע לפני..

בטח ובטח אם פיוניר מספקים אותך:wink:

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

אוקיי סליחה, פשוט השתמשתי במושג לא נכון, התכוונתי שפשוט חסר לי סאונד שיבוא גם מאחוריי, לא סראונד אלא פשוט זה לא נעים שמגיע רק מהקדימה של האוטו..

רותם

פורסם

אם אתה מתקין קומפ' מקדימה בצורה נכונה וגם מכוון את הבמה לפי האקוסטיקה של הרכב אין שום סיבה לשים רמקולים מאחורה מכיוון שלא תשמע הבדל מהותי בסואנד עם או בלי רמקולים מאחורה, יש דיליי של זמן מהרמקולים האחוריים וגם הם מקבלי עיוות מה"דפיקות" של הסאב לכן לא מומלץ לשים ברכב עם שאיפה לSQ רמקולים מאחורה,

לגבי האיטום הוא לא קשור לעיוות המליל שמפיק האלמנט עצמו אלה בכדי למנוע עיוותי פח.

• תוכן חדש...