Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה מה אתה רוצה לשים שם ?? אם אתה הולך לשים רמקולים כמו שאני חושב .. אז תתחיל לחשוב על כמות המריחות שיהיה לך במכונית..

הגודל 5 ורבע..

פורסם

חשבתי להחליף את ה6X9 בקומפוננט...

אולי עוד פולס... למה לא עדיף?

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

מה הקשר לקומפוננט בדלת האחורית לבאס שנותן הסאב?

אין שום קשר

התקנת סם קומפוננט מאחור בדלת מומלצת כדי להשלים ברכב איזה שהוא סראונד ושמאחור יהיה

אפשר להנות גם מסאונד וזה משפיעה לטובה על קדימה.

לפותח השרשור אני מבין שיש לך קדימה קומפוננט מורל כמו לי וגם אני מתכנן קומפוננט אחורה מורל פולס

כמו שיש לי מקדימה

יצאה לי לישמועה את זה ככה ברכב בדיוק כמו שלי וזה נישמע קצת טוב יותר מאשר הפולס רק מקדימה

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

אני רוצה לשים אבל לא יודע אם פולס או אחר... חשבתי אולי על קומפוננט של קיקר או JBL..

איפה מומלץ מאחור למקם טוויטרים? על המגש?

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

שמעתה על המושג דיליי, רמקולים לא רצויים מאחורה, תעשה חיפוש בפורם, ותקראה לגבי "במות סאונד ברכב" כבר דנו בזה מספיק, רמקולים מאחורה רק גורמים לעיוות ומריחה של צלילים, רק ע"י אלמנט שיכול לעשות כיוון זמן אפשר לשים רמקולים אחוריים וגם זה לא הכרחי אבל אני מאמין שפותח התרד לא הולך לשים רכיב כזה לכן קומפ' מקדימה סאב מאחורה וכיוונון נכון ישמעו הרבה יותר טוב מאשר הוספת רמקולים מאחורה....

למה לשלם כסף בכדי שאנשים שיושבים מאחורה גם ישמעו???? אתה בונה מערכת בשבילך או בשביל הנוסעים??????

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תוכן חדש...