Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי קורולה 00 (98-02) וברצוני לקנות רמקול 6X9, אך ידוע שקיימת בעיה בגלל הקרבה של השמשה האחורית למדף הרמקול אשר מקשה על התקנה של הרמקול. כרגע מותקן שם רמקול בגודל 6.5 אינץ', שמעתי על חיתוכים וניסורים של המגש מה שגורם לי לרדת קצת מהעניין.

אם דבר זה התקנה של רמקול 6X9 אפשרית ברכב זה ? במה זה כרוך ?

תודה.

פורסם

בהחלט אפשרי, רק קח בחשבון את הדברים שאמרת (ניסור...).

השאלה היא למה אתה רוצה 6X9? מה הציפיות שלך?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בהחלט אפשרי, רק קח בחשבון את הדברים שאמרת (ניסור...).

השאלה היא למה אתה רוצה 6X9? מה הציפיות שלך?

למה אני רוצה 6X9 ? כמעט רוב הרמקולים 6.5 הינם 2WAY ובעלי איכות איך לאמר ככה ככה, אולם קיימים 6.5 שהם 3WAY אך יקרים להחריד אני לא יודע למה , לכן אמרתי אם אפשרי לעבור לרמקול 6X9 ולהשיג איכות טובה יותר. בעתיד הקרוב (חודש הבא ) יש לציין אני שוקל הוספה של קומפננט + מגבר.
פורסם
למה אני רוצה 6X9 ? כמעט רוב הרמקולים 6.5 הינם 2WAY ובעלי איכות איך לאמר ככה ככה, אולם קיימים 6.5 שהם 3WAY אך יקרים להחריד אני לא יודע למה , לכן אמרתי אם אפשרי לעבור לרמקול 6X9 ולהשיג איכות טובה יותר. בעתיד הקרוב (חודש הבא ) יש לציין אני שוקל הוספה של קומפננט + מגבר.

http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=5042

הנה לך דגם איכותי מאוד יחסית למחיר...לא יקר יותר מידיי לעומת 9*6 של פיוניר

יחסוך לך חיתוכים למיניהם... וההמלצה היא גם מניסיון..

מתאים גם למגבר..

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

אם אתה מוסיף מגבר אין שום בעיה ברכישת 6על9 עכשיו רק בשביל שתשמע נורמלי.

בעתיד תרכוש קומפוננט איכותי + מגבר ורדיו דיסק נורמלי.

אם אתה לא חושב על סאב, 6על9 יעשו את העבודה של הבאסים , אומנם לא כמו סאב אבל עדיין נחמד כזה.

פורסם

מיספר האלמנטים ברמקול לא קובע את האיכות שלו.

יש רמקולים של CHINA SOUND שהם 7WAY והם מנגנים כמו רמקול של טלפון.

ההמלצה של הרמקולים של SOUND STREAM היא נראת לי אחלה המלצה, לי יש רמקולים של החברה הזו רק דגם אחר והם ממש נחמדים.

יש גם את הפולס הלא קומפוננט6.5" החדשים, לא יצע לי לישמוע אותם ספציפית אבל על הדגם של ה6*9 אני לא יכול להגיד שום דבר רע.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

בכל זאת אם אני רוצה לעבור ל-6X9 למישהו היה ניסיון עם חיתוכים של חלקי פח ברכב ?

מישהו מכיר מקום שעושה את העבודה כמו שצריך ולא "חאפר" ?

להזכירכם בקורולה המדף הוא בעצם חלק מהרכב והוא פח ולא עץ

פורסם

קח בחשבון שתצטרך לשנות/לחתוך/להחליף את ה"בד" עם שני הגרילים שנמצא על הפלטה מהמתכת...

מה שיקרה אם לא זה שחלק מהצליל יברח לך לבגאז' כי הרמקול יותר גדול מהגריל(רשת)...

מניסיון זה מגוחך לעשות את זה...

שקנינו את האוטו זה היה ככה וזה היה פשט נורא.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

תחסוך את ה 6X9 וההתקנה ובחודש הבא תרכוש מגבר וסאב. אם אתה בונה על מגבר לא שווה להתקין 6X9 מאחורה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...