Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מגבר ה JBL הנפוץ , ה4 ערוצים , מה שקרה, כשהוא בפעולה הוצאתי את חיבור ה RCA ממנו , זה גרם לרעשים אח"כ ביציאות האחרויות , וגם , ה"נקבה" של המגבר שמתחברת אליה ה RCA התפרקה , יצאה עם הכבל , אפשר להחזיר אותה כאילו אבל היא חופשיה יוצאת ונכנסת חופשי , וגם רעשים נוראיים נהיו ב 2 יציאות האחרויות , נאלצתי לעבוד עם ערוץ אחת הקדמית. כלומר חצי מהמגבר אינו מנוצל כרגע , והמגבר אצלי פחות משנה , ז"א שעדיין באחריות .

האם הבעיה הזו כלולה באחריות המגבר? יש לציין שיש לי האחריות המקורית של ניופאן , איך בדיוק אתן להם אותו?

תודה רבה לכל המנסים לעזור

פורסם

קודם כל זה שהוא עושה רעשים מהיציאה של ה-rca זה לוו דווקא מהמגבר, ישנה אפשרות שהרעשים באים מהר"ד

ולגבי האחריות, כל נזק שנגרם על ידך אינו כלול באחריות

אבל בגלל שזה גיביאל והאחריות מניופאן בסדר גמור, תקח לתיקון

הפקדיה תגיד לך, אני יבדוק את זה אבל לא נראה לי שיסדרו אני בכל מקרה ישלח

וזה יחזור אליך כמו חדש .. מניסיון שהתפרק לי החיבור של פלוס ברמקול בעבר.

פורסם
עוד קורבן המלצות ה ג'יביאל המפורסם שהוא לא טוב כמו שחושבים

אתה לחושב שקצת הגזמת בתגובה שלך?

אם הבנתי נכון את פותח השירשור כאשר הוא הוציא את תקע ה - RCA יצאה ביחד איתו גם נקבת ה - RCA (בד"כ המינוס של נקבת ה - RCA) וכניראה שזאת הסיבה לרעשים שיש לו במגבר.

אבל מכאן ועד לתגובה שלך המרחק הוא גדול מאוד. יש הרבה מאוד חברי פורום שיש להם את המגבר הזה והם מרוצים ממנו.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אני מרוצה מהמגבר!

לגבי הבחור שאמר שהרעשים מהרדיו דיסק , אז לא , כי כרגע אני עובד על השני ערוצים הקדמיים במגבר, ואין רעשים בכלל!

השאלה : איך בדיוק אשלח את המגבר לניופאן ? בדואר?? והקבלה תספיק כדי לממש את האחריות? ( כי הייתה מדבקה באמצע המגבר ובגלל שהיא מכוערת הסרתי אותה חח ) ?

ואם אי אפשר בדואר? איפה המעבדה של ניופאן ? מה הכתובת?

תודה

פורסם

השירות של ניופאן, מהשורה הראשונה (וחייב לציין גם את עוזי רדיו)

גש אליהם , אני לא מאמין שתהיה בעיה. זה היתרון של קניית מוצרי קנווד שמיובאים על ידי ניופאן.

בהצלחה, ותעדכן.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...