פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
השאלה בכותרת.. הסאב הנ"ל מעניין אותי מאוד, אבל לא שאני מתכוון יבא אותו בנתיים..: http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=2900 הייתי רוצה לדעת בצויון הסאונד.. הסאב Image Dynamics IDMAX12 דומה יותר ל- W6/W7 של JL AUDIO או לסאבים מסדרת ה- K POWER של FOCAL..? בתודה מראש... מנואל..
הודעה אחרונה מאת JMG, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 953 צפיות
מישהו מכיר תמגבר הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=370116 איך הוא,אני רוצה לקנות אותו אז אני רוצה לדעת מה תאומרים עליו
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חברים יקרים, קארס פורום חוגגים 4 שנים וזו הזדמנות מצויינת להפגש לתחרות SQ נוספת. התחרות תתקיים בתאריך 9.6.06, יום שישי, בשעות 10:00-12:30, במתחם בית הספר לנהיגה מתקדמת באשדוד. פרס ראשון- קיט דיינמאט תא מטען פרס שני- קיט דיינמאט 2 דלתות פרס שלישי- קיט דיינמאט רמקולים ההרשמה לתחרות מתבצעת בשליחת מסר אישי לאוטופרט תוך ציון הפרטים: שם ומשפחה (רצוי גם שם בפורום), מספר טלפון נייד, פרוט חברה ודגם רכב. בניגוד לפעמים קודמות, מי שלא ירשם עד יום לפני התחרות לא יוכל להשתתף! מי שנרשם מתבקש להיות מנומס ולהתקשר לפני הארוע במידה והוא לא מגיע (הסיבה לא חשובה). הרשמה בהודעה פרטית כאן: http://www.carsforu…
הודעה אחרונה מאת DANI, -
-
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני שמעתי שיש להם סדרות שהם מיצרים במזרח הרחוק?
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הדגמים הם הפיוניר http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=TSA6971&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap המק אודיו http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MX693&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap הבדל במחיר 30 שקל.... תודה חברה...
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 840 צפיות
שלום אייל נרשמתי לתחרות SPL שתהיה ביום שישי רציתי לדעת בכללי, מה הכללים העיקריים לתחרות זו ומה מותר/אסור ואם יש לך טיפים שיכלו לעזור בתחרות. יש לי מגבר לסאב של Mac Audio CYCLONE 3000 וסאב בזוקה Mac Audio KILLER 30 בעוצמה של 260W RMS נקי תודה
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות את הסאב של Rockford מדגם p212s4 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=36750 הזה של רוקפורד בפרטים רשום 400 וואט 200 אראמס רציתי לדעת איזה מגבר יוציא ממנו את כל התועלת ובכללי מה את חושבים על הסאב הזה... או יש את הדגם השני שהו זול יותר הוא 150 אראמס 300 וואט והדגם שלו p122s4 רציתי לדעת מה אתם מציעים לי... תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת tsachi1, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.audiovideobcs.com/mobileinstallation.htm
הודעה אחרונה מאת yoniko, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
על פני המחירים שהם מצעים באתר וכן המגוון מאוד גדול מה דעתם כדי ללכת על זה?
הודעה אחרונה מאת yoniko, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכם איך מערכת SQ אמורה להשמע? איך שופטים בתחרויות מחליטים שמערכת זו נשמעת טוב יותר מאחרת? איזה הגדרות צריכות להיות? כמה באס? איך לדעת אם הטוויטר צורם מידי וצריך להנמיך אותו? אני מבין שזה לא ע"פ טעמו האישי של השופט. ועוד שאלה היא בנוגע לחיתוכים שלי במערכת יש לי 2 אפשרויות שאני לא כל כך מבין מה ההבדל בין ה2 הם נקראות Sub WREV Sub WNOR מה זה עושה? כמו כן יש לי אפשרויות חיתוך (זה חיתוך אם אני לא טועה) רק שאני לא שומע מה ההבדל 50,63,80,100,125 ובכולם אפשר להרים עד 6+ ולהוריד עד 24- וגם שליטה באותם החיתוכים של הסאב שמח…
הודעה אחרונה מאת <<MaZaFaKa>>, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, כרגע יש לי במכונית מכשיר פיוניר 7750 עם 4 הרמקולים המקוריים (בדלתות). אני מחפש שיפור בסאונד (החוסר העיקרי שלי הוא בבאסים) כשאני רוצה להשקיע לא יותר מ600 ש"ח. על מה כדאי לי ללכת? 1. העברת 2 הרמקולים האחוריים מהדלתות למגש והחלפתם ב6X9? 2. החלפה והגדלה של הרמקולים האחוריים (בדלתות)? 3. סאב וופר קטן 2ohm (לדגם הזה של פיוניר יש Direct Sub Drive - שמאפשר להגביר 70W ב 2ohm). 4. משהו אחר??? תודה.
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. כידוע לרובכם אני עובד בבי-אמפינג, משמע כל אלמנט במערכת מחובר ישירות לערוץ הגברה, ללא קרוס פאסיבי. כפועל יוצא, גם זוג הטוויטרים שלי מחוברים למגבר שכרגע נותן להם 67 RMS. חשבתי על זה. האם הטוויטרים באמת צריכים 67 RMS? חשבתי על מבחן ומעניין אותי דעותיכם עליו: ניקח טוויטרים בהספק מוצהר של 100 RMS ונחברם למגבר שמוציא 40 RMS. ניקח את אותם טוויטרים ונחברם למגבר שמוציא 100 RMS. האם באמת יהיה הבדל בצליל? האם הם ינגנו יותר חזק? ברור יותר? אני חושב שלא. ממאמר שקראתי עולה כי טוויטרים זקוקים לוואטים בודדים בכדי לנצל את מלוא כוחם, וכל שאר הכוח של המגבר פשוט "לא בשימוש". ההסתייגות היחידה שלי מהעניין הזה היא שאם התיאורייה באמת נכונה, למה מייצרים טוויטרים (…
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אתמול שמעתי סט קומפוננט של החברה הזאת.. ומה אני אגיד לכם...ממש ממש מוזר לי שבשרשורים של ההמצלות הם לא בטופ 5. יש פה עוד אנשים שהתנסו בסט קומפוננט של החברה הזאת?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה לקנות לדעתכם.? * * * מה עדיף??? **תוכן ההודעה נמחק מה שהכי עדיף זה קודם כל לשתות כוס מים קרים ולצאת מההיסטריה! העולם לא ייחרב אם לא תקבל תשובה דחוף (מה דחוף בזה לעזאזל?! מישהו עומד למות?!). נא לקרוא את כללי הפורום! יש קישור אליהם על הסרגל הכחול למעלה.**
-
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
האנשים באי-באיי פשוט לא יודעים שובע הטוויטרים האלה נראים לכם מוכרים מאיפשהו? הם פשוט גורמים לי לצחוק תהנו http://cgi.ebay.co.uk/WOW-GOLD-SATELLITE-DOME-CAR-TWEETERS-SPEAKERS-1200W_W0QQitemZ9736697575QQcategoryZ14943QQrdZ1QQcmdZViewItem אלי.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אתם יכולים להמליץ לי על מגבר חמוד.. לסאב וופר שלי? הנתונים שלו הוא: Kicker Comp C12 300 watt , 150 RMS. אני רוצה לחפש מגבר, שהוא 2 יציאות, והוא נותן משהו כמו 2x100 RMS, דבר כזה אמור לפתח לי את הסאב וופר עד הסוף, נכון? ו.. אם אפשר במחיר שיהיה סביר, עד 1000 שקל, כי אני רוצה להביא גם את הרמקולים של מורל פולס מקדימה , ולהגביר אותם ( יש לי 2 מגברים עכשיו.) *למנהלים, סליחה על ההצפה פשוט אני רושם מהר את הדברים, ואני רגיל קצת לרשום בצורות קיצור , אני מקווה שיהיה באשכול הזה עכשיו שפה עיברית טובה ולא שפת רחוב. תודה רבה. אגב, שאלה קטנטנה: אם אפשר.. הסאב שלי עכשיו מקבל ממגבר של פיוניר יישן 35x2 משהו כמו 70 RMS. זו הסיבה שהוא מזייף לי קצת ולא מספיק חזק, נכון? יש לי …
לתחרויות SPL נרשמו עד כה 10 משתתפים. במידה ולא ירשמו עד יום חמישי ה-8.6.06 לפחות 20 משתתפים, נאלץ לבטל את התחרות. לתחרות SQ נרשמו עד כה 4 משתתפים. במידה ולא ירשמו עד יום חמישי ה-8.6.06 לפחות 10 משתתפים, נאלץ לבטל את התחרות. מי שכבר נרשם, מתבקש לשלוח לאוטופרט בהודעה אישית את צבע ומספר הרישוי של הרכב, על מנת שנוכל להכניסו ביום שישי לאזור התחרות. מי שטרם נרשם, מתבקש לשלוח בהודעה פרטית לאוטופרט את הפרטים הבאים: 1. שם ומשפחה. 2. דגם- צבע- ומספר הרישוי של הרכב המתחרה 3. קטגוריית תחרות (SPL/SQ סאב אחד/SPL יותר מסאב אחד) 4. טלפון נייד ופרטים נוספים להודעה על שינויים או ביטול אתם מתבקשים לבדוק בפורום, ביום חמישי בתאריך 8.6.06, שינויים בנוגע לתחרויות. …
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יש לי פיוז 60 A והיה לי לפני 40 A המתקין שינה מה למה האם יהרוס משהו?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים. בלי לספר את כל הסיפור (שאותו ניתן למצוא כאן) רק אספר לכם שהיום הייתי אצל חשמלאי רכב שביצע שתי עבודות: 1. חיווט מחדש של כבל המינוס מהמצבר לשילדה (משהו בסדר גודל של 2 גייג', כבל מאוד עבה). 2. חיווט מחדש של המינוסים מהמגברים לשילדה (כל מגבר קיבל מינוס בקוטר בין 6 ל 4 גייג' במקום 8 ו 10 שהיו עד היום). לא נגעתי בגיינים או בפאזות וכל הכיוונים בהד יוניט חזרו בדיוק לאיפה שהם היו. מה אני אגיד לכם... זה נשמע אחרת! המידבאסים קיבלו הרבה יותר נוכחות והבאס הפך להיות חזק יותר באופן משמעותי. אני לא יודע איזה חיבור מינוס השפיע יותר, אבל אני מאמין שהחיבור של המגברים לשלדה היה דק מדי ורופף. התחושה עכשיו היא שהמגבר שמגביר את הסאב והמידים "נושם" טוב יותר. אני מאמין …
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מחפש את המסגרת פח הזו שמשחילים בה את הHU , זו שמקבעת את היחידה עצמה . אני צריך את זה למכשיר שם פיוניר . אם למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג כזו , או במקרה למישהו יש כזו אני אשמח לדעת ...
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
עזרה בבחירת מגבר. 1 2
מאת rreiss- 22 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות מגבר 4 ערוצים בכדי להגביר את הקומפוננט של מורל פולס 6.5 ובעתיד (חודש כנראה) יתווסף גם סאב, ככל הנראה C12 של קיקר או משו בסגנון דומה. יש לי מספר הצעות למגברים הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי להחליט מה הכי כדאי. נתחיל במה שתכננתי להביא עד המפגש של אתמול שבו אמרו לי לרדת מזה, תכננתי ללכת על הלנזר 421, אתמול נאמר לי שעדיף לי לוותר עליו כי יש לו הרבה עיוותים והוא לא כזה משו וללכת על אחד מהמגברים הבאים: רוקפורד 4004, JBL 75.4 המוכר לכולנו מהדיוטי פרי שאותו יצא לי לשמוע והוא בסדר גמור אפילו שקראתי עליו ביקורות לא משו שיש לו עיוותים, ועוד מספר מגברים שלא עולה לי השמות בראש כרגע אבל הבנתי את הכיוון אני מניח. קיבלתי מספר הצעות ליד שניה כי …
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 758 צפיות
ערב טוב. לפני שהתחלתי להתעניין בתחום האודיו, רוב ההתקנות שראיתי היו די פשוטות ורגילות: למי שיש מקום שם רמקולים (קומפוננט לא משנה מה) בדשבורד, למי שאין שם בדלתות מקדימה ובפאנל האחורי. במזמן האחרון אני רואה יותר ויותר דברים לא ברורים(לפחות בשבילי) כמו 2 מידים בדלת אחת, או שסט 3 חלקים שמורכב בתוך דלת אחת (מיד באס, מיד ראנג' וטוויטר), עכשיו השאלה שלי זה איך כל זה משפיע על הבמה? הבחור עם הזוג פוקאלים בדלת, מה הוא השיג בזה שהוא התקין אותם ביחד? יש כאלה ששמים קומפוננט מאחורה, האם זה הורס ומעוות את הבמה הקדמית? יש כאלה שלא שמים בכלל שום דבר מאחורה. איזו התקנה היא הטובה ביותר על מנת לקבל את הבמה הטובה ביותר? ובשביל מה הבחור שם 2 סטים של פוקאל? (רומן נראה לי) …
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, ברשותי רדיו דיסק של חברת JVC דגם KDS-785. אני מאזין לזיסקים תוך כדי נסיעה ופשוט כל קפיצה קטנה של האוטו גורמת לדיסק לקפוץ ולעצור את השיר לשניה אחת. חשוב לציין שקפיצה קטנה לא הכוונה לפס האטה אלה כל שיבוש קטן בכביש יכול לגרום לקפיצה. הרכב בו אני נוסע הוא פיאט פונטו SX75. תודה מראש לכל מי שיוכל לכוון אותי בפתרון הבעיה מכיוון וזה ממש לא כיף לשמוע כך מוסיקה
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
הלך לאבא שלי באוטו ה"רדיו טייפ" ואיזה מכונאי בלאי מכר לו במחיר מופקע גם כן "רדיו טייפ" מעאפן חסר שם. אני מעדיף כבר שיקנה משהו קורא דיסקים וכמובן גם אמ.פי.3 אבל מכוון שזה אוטו לא יקר ואני היחיד שבאמת ישמע בו מוזיקה, אז גם אין כוונה להשקיע סכום רציני של כסף בנוסף, ה4 רמקולים (2 בדלתות מקדימה ו2 מאחורה מעל התא מטען), הם מה שהגיעו עם הרכב, אני מתאר לעצמי שלהחליף לרדיודיסק ולהשאר איתם יתן לי איכות שמע זוועתית לבכות, אז מה אתם ממליצים להחליף גם אותם אבל כמו שאמרתי קודם אין שום כוונה להשקיע שקל מעבר למה שבאמת חייבים כי זה לא באמת ישנה להורים שלי... בקיצור, אשמח לשמוע את הצעתכם בנושא, תודה רבה! (: עריכה: בשביל לצמצם קצת יותר את …
הודעה אחרונה מאת SpyREx, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ממה שהבנתי, אם אני קונה קומפ' חדש (לדוגמא מסאונדר), אמרו לי שאין אחריות על הטוויטרים, מה העניין בזה? מישהו יודע? האם בכל קומפ' שאני קונה האחריות לא תקפה על הטוויטרים? אשמח לתשובה ממישהו שהתנסה עם עניין האחריות... ואולי אפילו עם החנות סאונדר שברחובות.. מחכה למנוסים בעניין לתשובה.. תודה, שימי.
הודעה אחרונה מאת mazda speed, -
-
יש לי מערכת ואני מתקשה לכוון אותי... 1 2
מאת Guest amirrr-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
תראו אני בעוד כמה ימים אני הולך לתחרות SQ באשדוד .. אז תהיתי לי האם המערכת שלי מספיק טובה ? מה אני יכול לעשות כדי לשפר אותה עד יום התחרות ? תאמינו לי אני כל כך מבולבל שאני מתחיל לחשוב שהרמקולים הקדמיים מוציאים סאונד מאחור אז ככה בחתימה שלי לא מפורטת כל המערכת כי אין מספיק מקום אז הנה המערכת : סאב-rockford punch xlc rfp2412-בתיבה אטומה! מגבר לסאב-lightning audio s4.300 מגבר לרמקולים (שלא מחובר אליו דבר עכשיו..) -MAC AUDIO 4000 THUNDER רמקולים קדמיים-אוגינלים של הרכב(מזדה 323 2003) רמקולים אחוריים-PIONEER 350 W איך שהבנתי האחוריים הורסים את הבמה הקדמית של הרכב אז הסרתי אותם .. מה אתם ממליצים לי עוד לעשות ? הרמקולים הקדמיים מחוברים לרדיו דיסק …
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
לאחר קריאת המאמר הנ"ל רציתי לשאול אם אחד המכשירים המפורטים כבר הגיע לארץ? תודה
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר שלי רוצה לקנות HU לרכב שלו יש לו תקציב של 700 שקל שזה לא הרבה אבל גם משהו הוא לא מחפש תבסט של הבסט משהו סבבה אני לא ממש מבין בHU אז אני שואל מה המערכת בתקציב הזה שנותנת הכי הרבה תמורה למחיר הבנתי שיש תפיוניר אבל גם הבנתי שמורידים להם פונקציות יענו יורדים במחיר יורדים בפונקציות אני צריך מערכת שתיתן תמורה למחיר שהוא 700 שקל אם למישהו יש המלצות זה יעזור נ.ב. צריך שיהיה לה איכות ועוצמה כי היא צריכה להתחבר ל350 ואט 6X9 של קנווד ומקדימה עדיין לא בטוח אבל כנראה שמורל פלוס תודה מראש לעוזרים שלומי.
הודעה אחרונה מאת amit20, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני לא כ"כ חזק בנושא של אודיו לרכב. יש לי כרגע HU של פאנאסוניק, 4 רמקולים בגודל 5.25 ועוד 2 טוויטרים. הכל די סטנדרטי. אני לא מעוניין להחליף את הרמקולים או ה HU בשום דבר אחר. שומעים בסדר גמור אך בכל זאת חסרים לי קצת הצלילים הנמוכים. יש ל HU יציאה ל 3 מגברים. אני לא בראש של להשקיע עכשיו אלפי שקלים על מגברים ורמקולים וראיתי את הסט הזה: http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=5016 שמספק גם הגברה וגם סאב ביחד במחיר נמוך מאוד. עכשיו, לפני שכולם קופצים ואומרים לי שזה זבל עופות ושלא לגעת, חשוב להבין את הדרישות. אני לא פריק של מערכות סטריאו לאוטו, אני רק רוצה לשפר את החוויה הנוכחית במינימום עלות. אודה לכם אם תתנו לי חוות דעת רלוונטית לגבי זה, וע…
-
התנגדות המגבר
מאת ITVT- 1 תגובות
- 813 צפיות
שלום, יש לי CVR שני סלילים ואני כל פעם מופתע מחדש מהעוצמה שלו לעומת ההספק שהוא מקבל... חשבתי אולי שהמגבר שלי ירד ל2 אום אבל נדמה לי שזה היה שורף לי את הקומפוננט... אז בגדול זאת השאלה, יש לי את הOrion 4004, עליו מחוברים הKicker CompVR, והMorel Doteck MKII 2 יציאות מהמגבר הולכות לדוטק, ועוד 2 יציאות לסאב...היציאות של הסאב לא מגושרות, הם מתחברות כל אחת לסליל אחר... בשביל להקהל על העניינים, הנה תמונה: מה שרציתי לשאול, באיזה התנגדות המגבר שלי פועל, ואם יש 75RMS ליציאה כמה הסאב מקבל? תודה
הודעה אחרונה מאת asafay1,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 15 אנונימיים, 1,712 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Benor
- asix
- hans
- Boris
- לירון .ה.
- Igalz
- makatuvkan
- אורח לרגע
- אור1111
- GTI33
- elad18
- David32