Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה - Phase

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול שמעתי סט קומפוננט של החברה הזאת..

ומה אני אגיד לכם...ממש ממש מוזר לי שבשרשורים של ההמצלות הם לא בטופ 5.

יש פה עוד אנשים שהתנסו בסט קומפוננט של החברה הזאת?

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם
הם לא בטופ 5, הם מס' אחד

קביעה נחרצת.

על סמך מה אתה אומר את זה?

פייז היא חברה חדשה יחסית בשוק, וכמו כל חברה יש לה מוצרים טובים ויקרים יותר ומוצרים זולים וטובים פחות.

לבוא ולהגיד "מס' אחד" בלי שום ביסוס זה מגוחך ומטעה את חברי הפורום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
קביעה נחרצת.

על סמך מה אתה אומר את זה?

פייז היא חברה חדשה יחסית בשוק, וכמו כל חברה יש לה מוצרים טובים ויקרים יותר ומוצרים זולים וטובים פחות.

לבוא ולהגיד "מס' אחד" בלי שום ביסוס זה מגוחך ומטעה את חברי הפורום.

איתמר.

הוא אמר במילים יפות שהוא לא כל כך מסכים איתי

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

יש לי 2 זוגות קומפוננט שלהם את סידרת ה pc ואת csf, כרגע שניהם מחוברים ברכב, ה csf מקדימה בדלתות וה pc על מגש מאחורה.

שניהם נקנו והותקנו בסאונדר ברחובות.

בכל אופן אני חושב שהמיד שלהם מעולה בשני הדגמים ומתאים במיוחד למוזיקה שחורה, טאנס, בקיצור מוזיקת באס.

הטוויטר משתלט וצריך לדעת איך לכוון אותו, בשום אופן לא להתקין לכיוון האוזניים (כמו שאני עשיתי תחילה).

בסופו של עניין הכל עניין של טעם, אני אוהב אותם אבל במחיר שלהם יש כלכך הרבה דגמים אחרים ככה שאי אפשר לדרג.

פורסם

חברה לא רעה יש להם סטים טובים במיוחד האודיופיל וה-CFS,ה-PC הוא סט

די פשוט ולא מתעלה לדעתי לרמות ששוות איזכור.

פורסם
תקרא את כל ההודעה שרשמתי!
זאת לא ההודעה המקורית שרשמת.

את התגובה התחלתי לרשום שתי דקות אחרי מה שרשמת, הפסקתי בגלל טלפון ופירסמתי אותה ב 14:30. אתה ערכת את ההודעה המקורית 20 דקות אחרי שהעלת אותה פעם ראשונה.

אני לא כותב דברים סתם.

בכל אופן, אם יש לך דעה מסויימת על חברה אתה מוזמן לתת גיבוי לדעות שלך עליה, ולא לרשום תשובה חסרת כל תוכן ומשמעות שסתם יכולה לבלבל את החברים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה נסגר איתך?

אני לא התכוונתי לפגוע בך או משהו.

אני לא נפגעתי, אבל מעצבן אותי שיש אנשים שמקבלים תגובות להודעות שהם פרסמו, מבינים שהם פרסמו משהו לא נכון, מתקנים את זה ומוציאים את מי שהגיב להודעה שלהם דביל.

להבא רק תחשוב טוב לפני שאתה מעלה תגובה ואל תערוך את כל התוכן שלה אחרת אחר-כך, זה הכל.

איתמר.

אתה רואה, עכשיו אני גם קורא את העתיד ועוד לפניך :-)
פורסם

אני לא נפגעתי, אבל מעצבן אותי שיש אנשים שמקבלים תגובות להודעות שהם פרסמו, מבינים שהם פרסמו משהו לא נכון, מתקנים את זה ומוציאים את מי שהגיב להודעה שלהם דביל.

להבא רק תחשוב טוב לפני שאתה מעלה תגובה ואל תערוך את כל התוכן שלה אחרת אחר-כך, זה הכל.

איתמר.

• תוכן חדש...