Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתנצל שאני לא יכול להרשם הפעם......הסיבה?

אהההה-אין לי מערכת-------עדיין:roll: , ז"א יש לי אבל היא לא מורכבת!:oops:

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יללה מייללים כמו ילדים קטנים!!! רחוק רחוק כאילו 200 שקל דלק לחלק ל 3 חברה שיצתרפו לאוטו זה הרבה הרי כוווללם יקחו חברים.... אני מתחרה ואני מהצפון ו אנחנו באים ב3 רכבים ועדיין אין מספיק מקומות לכולם!

פורסם

אני שמח לראות שיש קצת התעוררות מצד החברים, יונתן ולכל השאר שהצטרפו - כל הכבוד, זה עדיין לא מספיק, אז בבקשה, תראו יותר נכונות ותירשמו, אם לא תירשמו החתימה שלי תגדל עוד יותר icon_wink.gif

איציק.

פורסם

שימו לב שהודעות ההרשמה לתחרות עודכנו והגביעים הוחלפו ב... פרסים!

SPL

SQ

זכרו שיש לכם עוד שלושה ימים(עד חמישי) להירשם, אז בואו והוכיחו את עצמכם, יש בשביל מה!

איציק.

פורסם

איציק,

כמו שכבר עניתי לך בה"פ.

לצערי לא אוכל להגיע מהסיבה שאני סוגר השבת בבסיס[ניסיתי לבטל/להחליף אך ללא הצלחה]

נוסף על כך כרגע עם התיבות הנוכחיות שלי ,בסלופ של 55HZ אני יקבל בראש.

[ב39-44HZ זה כבר סיפור אחר...]

בה"א בהצלחה לכל המתחרים והמשתתפים,אני מאמין שיהיה כמו כל תחרות שלנו,קרבות רציניים.

:-)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

טוב,

עקב לחץ ורבלי בלתי מתון מצד גורמים בכירים בפורום.

אני נרשם לתחרות.

אני מציין שיש סיכוי שלא אוכל להשתתף בגלל שהמערכת פורקה ויש סיכוי שלא אוכל להחזיר הכל למצב הקודם עד יום שישי.

ואם הכל כשורה, אז שיהיה בהצלחה לכולנו:).

under construction..

פורסם
חברה עוד כמה אנשים חסרים?
שלום לכולם,

לתחרות SQ נרשמו עד כה כ-17 רכבים. התחרות תתחיל בשעה 10:00 ותסתיים כאשר השופטים יצאו מהרכב האחרון. לאחר תהליך קצר של עיבוד נתונים, נודיע על שלושת המקומות הראשונים ונחלק פרסים.

רק מי שנרשם וקיבל אישור מאוטופרט, יוכל להכניס את רכבו לאזור התחרות. סדרני החניה יצויידו ברשימה שמית, פרטי רכב ומספר רישוי. שאר החברים מתבקשים להחנות את רכבם בחניה.

על כל המשתתפים להגיע לאוהל של אוטופרט עד שעה 9:00 ולהרשם. אי ביצוע הרשמה ביום התחרות יגרום לביטול ההשתתפות של המתחרה. מי שיאחר לא יוכל להשתתף.

לתחרות SPL נרשמו עד כה כ-16 רכבים. עדיין חסרים 4 מתמודדים למינימום שהיצבנו לקיום התחרות.

שלושת הפרסים (קיטים של דיינמאט) יחולקו בכל תחרות לחברים שיזכו בציון/ניקוד/תוצאה הגבוהים ביותר. סה"כ 6 פרסים.

כל משתתף שנרשם לאחת התחרויות ולא יוכל להגיע, מתבקש לצלצל לתומר 052-6444406 או לטלפון 03-9232390 ולהודיע על ביטול.

תודה אישית למנהלי הפורום על העזרה בקיום 2 הארועים.

ההנאה שלכם היא ההצלחה שלנו.

הצוות המקצועי של אוטופרט

פורסם
טוב,

עקב לחץ ורבלי בלתי מתון מצד גורמים בכירים בפורום.

אני נרשם לתחרות.

אני מציין שיש סיכוי שלא אוכל להשתתף בגלל שהמערכת פורקה ויש סיכוי שלא אוכל להחזיר הכל למצב הקודם עד יום שישי.

ואם הכל כשורה, אז שיהיה בהצלחה לכולנו:).

לא לא לא לא...

אתה מתכוון שאתה לא בטוח שהמפלצת הירוקה שלך תגיע עד אשדוד.

לכל החברים: אם אתם נתקלים בסקודה פיק-אפ ירוקה (לפחות היא היתה ירוקה) בדרך לאשדוד ולידה מישהו עצבני טילים עם אפוד זוהר ומשקפי שמש הכי חדשות בשוק - אנא עיזרו לו :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...