Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב. נרשמתי לפני שבועיים בערך. ואחרי שראיתי שאני לא מופיע .. נרשמתי שוב

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מאוד רוצה להגיע ולהשתתף בתחרות..

אבל מי יסע עד לשם? יש גבול

אני משער שאתה איפשהו מהצפון, אתה מסתכל על זה כעל חובה שאתה צריך למלא ולא כעל חוויה, תאסוף כמה חברים ותגיעו, אירוע כזה לא מתרחש כל יום ואפילו לא כל שנה.

יש לי את ההרגשה שאנשים לא מבינים עד כמה גדול זה הולך להיות, האירוע מאורגן היטב, מושקע המון כמו שכבר ציינתי פיזית, נפשית וכלכלית, תהיה אבטחה, יהיו פרסים יקרי ערך ועוד ועוד, אבל בעיקר המון כיף.

אגב. נרשמתי לפני שבועיים בערך. ואחרי שראיתי שאני לא מופיע .. נרשמתי שוב

:mm_yeah:

ואני מציע שכולם יעשו כמוך, אם מישהו נרשם ולא רואה את שמו ברשימה - שיירשם שוב.

איציק.

פורסם

גם אני נרשמתי לSQ כמובן, יאללה חברה תגיעו בהמוניכם...

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני נרשמתי פעמיים ועדיין לא מופיע ברשימה....

פורסם
אני מאוד רוצה להגיע ולהשתתף בתחרות..

אבל מי יסע עד לשם? יש גבול

שלום,

הגבול רחוק מאשדוד...

אני לא יודע מאיפה אתה מגיע, אבל, המדינה שלנו קטנה והארוע יחיד ומיוחד במינו.

פורסם

אני נרשמתי וקיבלתי הודעה, אך מושם מה אינני מופיע ברשימה.

האם חסרים לי פרטים בהרשמה ...? :)

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אני מצטער על הבורות אבל בתור מישהו שמגיע לארוע ולא יודע ממש למה הכוונה ב SPL ו SQ- אפשר הסבר קטן או לינק למקום שזה מוסבר?

אסף

פורסם

איפה אתם חיים? אשדוד זה לא סוף העולם. אשדוד זה חצי שעה ומטה מתל אביב. 45 דקות ומטה מהרצליה/רעננה. פחות משעה מירושלים. אם אתם מחיפה אני עוד איכשהוא מבין, אז זה לוקח שעה וחצי פלוס, אבל תסלחו לי, להגיד שאתם לא באים כי רחוק לכם זה פשוט לא רציני.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איפה אתם חיים? אשדוד זה לא סוף העולם. אשדוד זה חצי שעה ומטה מתל אביב. 45 דקות ומטה מהרצליה/רעננה. פחות משעה מירושלים. אם אתם מחיפה אני עוד איכשהוא מבין, אז זה לוקח שעה וחצי פלוס, אבל תסלחו לי, להגיד שאתם לא באים כי רחוק לכם זה פשוט לא רציני.

רוני

מצטרף לדעה!

יאללה אנשים!! אנחנו כולנו אלופים בלקטר על זה שאין לנו תרבות מוטורית בארץ, אבל כשהעניין מגיע למעשים... הופס!! וכולם נעלמים מתחת לשולחן!

כל מי שחי בצפון - שיגלה קצת נכונות לעזור, ויקבץ 80 שקל לדלק ויסע! מי ישמע יש מפגשים כאלה כל יום!

ואלה שגרים במרכז/ירושלים - זה בכלל בושה להגיד שרחוק לכם!

אני, בינתיים עם אלמנטים מביישים (חוץ מהסאב והמגבר), בכל זאת נענתי לאתגר... ויש לי כולה מילניום 5.25 מסכן... ו6*9 פולס...

אז בטוח שיש לכם גם מה להציע!!

אנחנו זקוקים לעוד 5 אנשים לפחות למניין בשביל הSQ!:angel:(ועוד מניין שלם של 10 איש לSPL!)

בברכה!

יונתן.

פורסם
מצטרף לדעה!

יאללה אנשים!! אנחנו כולנו אלופים בלקטר על זה שאין לנו תרבות מוטורית בארץ, אבל כשהעניין מגיע למעשים... הופס!! וכולם נעלמים מתחת לשולחן!

כל מי שחי בצפון - שיגלה קצת נכונות לעזור, ויקבץ 80 שקל לדלק ויסע! מי ישמע יש מפגשים כאלה כל יום!

ואלה שגרים במרכז/ירושלים - זה בכלל בושה להגיד שרחוק לכם!

אני, בינתיים עם אלמנטים מביישים (חוץ מהסאב והמגבר), בכל זאת נענתי לאתגר... ויש לי כולה מילניום 5.25 מסכן... ו6*9 פולס...

אז בטוח שיש לכם גם מה להציע!!

אנחנו זקוקים לעוד 5 אנשים לפחות למניין בשביל הSQ!:angel:(ועוד מניין שלם של 10 איש לSPL!)

מגיע גם לSQ ....

איפה הרשימה של המשתתפים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...