Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם יכולים להמליץ לי על מגבר חמוד.. לסאב וופר שלי?

הנתונים שלו הוא: Kicker Comp C12 300 watt , 150 RMS.

אני רוצה לחפש מגבר, שהוא 2 יציאות, והוא נותן משהו כמו 2x100 RMS, דבר כזה אמור לפתח לי את הסאב וופר עד הסוף, נכון?

ו.. אם אפשר במחיר שיהיה סביר, עד 1000 שקל, כי אני רוצה להביא גם את הרמקולים של מורל פולס מקדימה , ולהגביר אותם ( יש לי 2 מגברים עכשיו.)

*למנהלים, סליחה על ההצפה פשוט אני רושם מהר את הדברים, ואני רגיל קצת לרשום בצורות קיצור , אני מקווה שיהיה באשכול הזה עכשיו שפה עיברית טובה:) ולא שפת רחוב.

תודה רבה.

 

אגב, שאלה קטנטנה: אם אפשר..

הסאב שלי עכשיו מקבל ממגבר של פיוניר יישן 35x2 משהו כמו 70 RMS. זו הסיבה שהוא מזייף לי קצת ולא מספיק חזק, נכון?

יש לי מגבר אחר של Pioneer 4x25 , ובגישור 2x80, אמור לפתח את הסאב וופר כמו שצריך.?

תודה שוב על העזרה הרבה, אתם הפורום מספר 1 ברשת תאמינו לי.

 

**אנא בחר כותרת תקנית ובקש מאחד ממנהלי האודיו שיפתח את הדיון**

פורסם

לא צריך מגבר כל כך חזק בשביל לפתוח את הסאב קומפ

דרך אגב .. קח לך נקודה למחשב

אני משער שיש לך שתי מגברים ששניהם שני ערוצים

ואם אתה מתכוון לקנות מגבר לסאב שהוא לא בעוצמה מטורפת שצריך מונובלוק או משהו בסגנון זה יהיה בזבוז ואפילו סתם יותר מדי מקום מיותר בבגאג' למגברים

 

תראה, נסה למכור את אחד מהמגברים שני ערוצים - את הכי פחות טוב

תעשה כמה מאות אני לא יודע בדיוק איזה מגבר יש לך.

 

תוסיף את ה1000 שקל שאתה מחפש למגבר שתי ערוצים לסאב ותקנה מגבר ברמה בינונית שיספק לך הגברה טובה לסאב ולקומפ' פולס

 

הייתי ממליץ לך על גיביאל GTO 75.4

 

קח את זה כעוד אופציה

אם בכל זאת אתה רוצה מגבר רק לסאב בכל מקרה

אז לך על מונובלוק בלבד - 150 רמס לא אמור לעלות הרבה, ולסאבים בדרך כלל טוב יותר להזין אותם עם מגבר שהוא טיפה יותר חזק זאת אומרת מגבר 200 רמס יעבוד איתו מצויין.

פורסם

אחי, המגברים שלי הם ישנים ממש ממש: אני ייתן לך דוגמא קטננה אתה קצת תצחק אבל לא נורא חחח. קבל

מגבר ראשון: Pioneer GM-H44 4*25 \ brigge : 2*80

מגבר שני: Pioneer 2x35 והם מחוברים לסאב שתבין.

הפיוניר MG-H מחוברים לאחוריים.

אז בקיצור, אני רוצה לעשות ככה סתכל:

אני אקנה בע"ה מגבר של 2x100 רמס, יחבר אותו לסאב.

אני אקנה מורל, ויגביר אותו ע"י ה 80 רמס..

ואת הפיוניר אני יגביר בעזרת הפיוניר(יש לי רמקולים של פיוניר 300 וואט, 80 רמס)

 

 

** עריכה:

אבב, השניה הזו בדקתי מחירים של מונובלוק של 200 רמס, דבר ראשון לא מצאתי, דבר שני ראיתי שם נניח 250 רמס, אבל במחיר של 3000 שקל.. אני מדבר אתך על משהו בסביבות של: 1000-1200 ככה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...