פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מאיפה באזור עפולה והעמקים אני יכול להשיג כבל 8 גייג'? מה הם החנויות בתוחם האודיו לרכב המומלצות באזור זה? והאם 70 שקל לפיוז 60 A ובית פיוז רגיל זה יקר? אם כן כמה הוא אמור לעלות? תודה
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רכשתי טויוטה יאריס שנת 2000 וכעת אני רוצה לשדרג את המערכת המקורית של הרכב . הבנתי לפי החיפוש שצריך מן מתאם מיוחד ורציתי לדעת כמה הוא עולה ממישהו שרכש אותו? וכמו כן רציתי לדעת איזה קומפוננט אפשר לשים ביאריס שיתאים לחורים בדש בורד (נראה לי שהם 4 אינטש) תודה איתמר
הודעה אחרונה מאת איתמר21, -
אז ככה חברים יקרים , עוד צעד ביוזמת גרופ-ראם למען קידום הסאונד בארץ מביא אותנו לסרט תדמית על מפגש סאונד שבועות , מרכז הארץ 2006. זהו קליפ מבוא , ובקרוב יבוא סרט גדול מאוד ומסכם על כל נושא ונושא בכמה חלקים בכל הקשור לסאונד , מסודר ומקצועי. גרופ-ראם , מפגש סאונד מרכז:סרט תדמית המפגש התקיים האצטדיון רמת גן בתאריך 03/06/06. הסרט צולם ונערך על ידי צוות RAM PROductiond כל הזכויות שמורות!. צפיה מהנה! הסרט
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
בחירת מגבר
מאת itamareiny- 6 תגובות
- 919 צפיות
טוב אז אני בבעיה. אני רוצה לקנות מגבר חדש שיחזיק סאב 600RMS ועוד זוג קומפוננט בערך כמו מורל אוביישן, משהו בסביבות.. תגידו לי מי מהמגברים הכי מומלץ: הפוניקס גולד: http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14135 ההייפוניקס: http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13984 או שדווקא הבוס: http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14266 תודה.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
קבל , למה הוא נחוץ ? 1 2 3
מאת XperT8- 30 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
איך אפשר לדעת אם אני זקוק לקבל ? מה הוא ייתן לי ? קראתי במאמרים למעלה וזה ולא הבנתי ממש איך אני אמור לדעת אם אני זקוק לאחד או לא . תודה לעוזרים . אגב , רק רציתי להגיד שהפורום ממש ברמה ולמדתי ממש הרבה הרבה דברים ממנו ! קבלו צל"ש !
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מתי התחרות SQ פעם רשמו ב 12:30 ו פעם ב 10:00? סתכלו... מה הזמן הנכון? http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=115770 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=116108
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
-
- 12 תגובות
- 987 צפיות
הנה לכם שני מאמרים המנוגדים אחד לשני לגבי ה"קבל" המפורסם... אני רוצה לישמוע מה יש לכם לומר לגבי המצב ומהו המאמר הנכון...? http://autosound.co.il/main.asp?url=content/16-03-2002-DIY-More-Power.html http://carsti.co.il/objDoc.asp?PID=1381&OID=1717&DivId=1
הודעה אחרונה מאת dj-uri, -
יש ברשותי סאב של אינפיניטי - kappa perfect 12.1 כבר קרוב לשנתיים, הסאב יושב בתיבה אטומה שנבנתה לפי מידות יצרן. אני מחפש סאב SQ שיתן שידרוג משמעותי לאופי הסאונד במערכת, בשביל לתת כיוון למה שאני מחפש אני יאמר שמה שמפריע לי כרגע בסאונד שהסאב מפיק זו הרכות שלו, נדמה שהוא לא מספיק חד לאוזניי במיוחד בתדרים היותר גבוהים הוא נחלש, לעומת תדרים נמוכים שבהם הוא נשמע יוצא מהכלל, באופן כללי אני רוצה יותר חדות יותר דיוק ויותר דינאמיות בכל הסקאלה. תקציב 3k גם יד שנייה הולך. הגברה - phase evolution RS 4: 325w rms
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הרי בכל מערכת שיש בה סט קומפוננט 2 חלקים הטויטר מפיק את התדרים הגבוהים, המידבאס משמש כמיד, והסאב מפיק את התדרים הנמוכים. למה להשקיע עוד כסף בשביל לשמוע גם באס מאלמנט 6.5" אם אפשר להשקיע את זה בסאב יותר איכותי או סט קומפוננט 2WAY יותר יקר?
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
KDC-MP333 Kenwood בלי שלט + קומפוננטו6.5ואינטשוCerwin VegaוHED1602ו 4 שנים אחריות על הקנאוד שנה אחריות על הקומפוננט 1800 שקל כולל התקנה לאחר שנתתי פרטים על הרכיבים נעבור לשאלות שאלה ראשונה במידה ואני שומע מוזיקה שחורה וטראנסים האם הקומפוננט הזה טוב לצרכים האלה? (לא יתווסף מגבר בקרוב) שאלה שנייה אני לא שמעתי על החברה הזאת פה בפורום (של הרמקולים) יכול להיות שביגלל שהיא לא מומלצת? שאלה שלישית לבעלי חנויות האם המחיר הזה יקר/ממוצע/ זול? תודה רבה לכל המגיבים
הודעה אחרונה מאת viper_k, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת למה אף חברה שמכבדת את עצמה לא מוציאה רדיו דיסק עם USB אלא רק חברות בינוניות כמו pilot ? למה לpioneer/alpine אין כזה מכשיר ? מה כל כך מסובך בלייצר את זה ?
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
130 V2 SLIM מישהו מכיר? נתונים איך הם וכדומה? ומחיר. תודה
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
-
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לכולם! איך אפשר להתקין רמקולים ממערכת ביתית לרכב ? והאם זה אפשרי בכלל? העוצמה של הרמקול תהייה אותו הדבר אם לחבר אותם למגבר? השאלות האלה סתם לידע כללי ! תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המגבר של לאנזר: http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?Pro ductID=16450 הוא מיועד להחזיק זוג קומפוננט וסאב בגישור.. קומפוננט HYBRID של מורל וסאב Hifonics Atlas 12" 600RMS. שווה 700 שקל?
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ההתלבטות היא בין דוטק חדש שעולה 1100-1200 ש"ח להיבריד דגם ישן מפומפה ב1400 ש"ח.. מה עדיף ואיך ההיבריד הישן מול החדש (בכל זאת יש בינהם הבדל של 700 שקל בין החדש לישן) ואיזה מגבר 4 ערוצים טוב ירים קומפוננט כמו ההיבריד בצורה הולמת?
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
חיברתי הכל.. אבל אני לא יודע איך עושים בריג', מישהו יודע?
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם הפעלת הבאס בוסט יכולה לגרום לסאב להרס?. שמתי לב שאני מכבה את האופציה אז הסאב נשמע הרבה יותר חלש ,ושאני מדליק הוא נשמע כאילו הוא מקבל הגברה בריאה יותר . אבל הוא מקבל עיוותים מוזרים ,אני מפחד שלא יקרה לו איזה נזק . האם יש מצב שהסאב ינזק ?
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ביצעתי חיפוש ולא מצאתי את מבוקשי לשאלה מכיוון ואינני מבין בכל המושגים של האודיו לכן אנסה להעזר פה במומחים. ועכשיו לשאלה, ברכבי מותקנת מערכת פיוניר דגם 4700, הרמקולים היחידים שמתוקנים אצלי הם KENWOOD 230W 4 WAY (נקנו עם הרכב) אשר מותקנים במגש האחורי, השבוע חברתי האהובה שמחה אותי והזמינה לי סאב EXPLOSION 1000WATT, האם אוכל לחבר את הסאב למערכת ללא מגבר, ואיך ניתן לעשות זאת? חשוב לציין שאינני מעוניין שכל השכונה תשמע את הסאב אלא רק שאני ארגיש אותו ברכב. תודה מראש לכל הנענה לעזרה המשך יום נעים
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
היי מה קורה חברה ? יש לי שאלה בקשר לנסיעה של דוד שלי לגרמניה שבוע הבא השאלה שלי איפה אפשר למצוא מגבר טוב שם והאם כדי לקנות משם למרות היורו ? אם יש לכם לינקים לחנויות אני אשמח מאוד בתודה כפיר
הודעה אחרונה מאת zame, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 924 צפיות
הי לכולם ! משהוא יודע איפה אפשר להשיג ספר הדרכה בעברית למערכת kenwood KDS- MP5028 תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=16472 מישהו קרא על זה משהו זה נירא מבטיח ו אם ים של אפשרויות אבל לנזר, מוזר...
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום יש לי סוזוקי ליאנה 2004 סטיישן אני חודשיים לפני גיוס קרבי, ורוצה לבלות את שארית הזמן ולשמוע מוסיקה כמו בנאדם יש לי בסביבות ה-3-4 אלף שקל בשביל להרכיב מערכת סבירה על מה שאני כבר סגור זה כנראה קומפוננט של מורל מקדימה וקואקסליים של מורל מאחורה עכשיו נשאר לי בערך 2.5-3 אלף בשביל מגבר וסאב עכשיו אני לא ממש מתמצא בזה אבל בעיקרון אני צריך מגבר 4 יציאות עם גישור לסאב כה? כרגע מה שחיפשתי האפשרויות הן : קראנץ', רוקפורד 4004, לאנזר וייב 431 לדוגמא כל תגובה תתקבל בשמחה *עריכה* כרגע עומד אצלי הד יוניט pioneer dehp 4600
הודעה אחרונה מאת ofir_b, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברשותי מכשיר רדיו דיסק (לא חדש) מתוצרת פנסוניק. (ללא אם פי 3) מהי הסיבה שחלק מהדיסקים הצרובים הוא אינו קורא? יש לציין כי אני צורב וויבים ולא אם פי. מהו הפיתרון (מלבד החלפת מכשיר) ? האם החלפת סוג הדיסק תעזור? תודה
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
-
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק דפוקק(בקרוב מוחלף סוף סוף) של אודיו ווקס ומגבר של בולט ארבע יציאות וסאב קיקר 400 רמס וכאשר אני מגביהה ברדיו דיסק ועושה בBALANCE -0 אז הסאב דופקק ואחרי כמה שניות הוא ניכנס לפרוטקשן... מימה זה יכול להיות??אולי מהרדיו דיסק??
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למי שלא מכיר את הרכב הנוכחי שלי (רנו קליאו) יש לי כנף של מיצובישי קולט עם ברקס. לפני כ חצי שנה היה ניסיו לגנוב את הכנף. ושברו את הברגים. אבל לא גנבו בסוף. תיקנתי את הכנף. ולפני כשבוע ימים. אחרי שכיוונתי את הסאב מחדש. 12W7. בתיבה פתוחה. והסאב אצלי עובד לפעמים גם וויליום גבוה. לפני כמה ימים. ראיתי שהכנף רועדת יותר מדי. עכשיו אחרי שפרקתי אותה. ראיתי שהחורים של הברגים גמורים הם התרחבו מהריעדות של הבס. אז למי שיש דבר דומה מוזמן להוסיף לסיפור (ואם אני טועה בפורום. הייתי שמח שיעבור לפורום הנכון. )
הודעה אחרונה מאת yoniko, -
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
אני עושה חישוב לתיבה פתוחה של 200 ליטר. הזנתי את כל הנתונים, ויש דבר שאני לא מצליח להבין, לגבי הפורט. כשאני רושם לאיזה תדר אני רוצה לכוון את התיבה - ואת הנפח שלה - אז אני עובר ללשונית הפורט. שם הבעיה. אני בוחר פורט מרובע ורושם שם מידות שאני רוצה. למה האורך של הפורט תמיד משתנה עם שינוי המידה, כשאני מגדיל את שטח הפורט, כך גם גדל האורך הדרוש..? איפה ההגיון? עוד דבר. האם כל עוד לא רשום לי TOO SHORT בתיבת אורך הפורט - ניתן להסיק כי זהו מצב תקין? מה בעצם נותן לי אישור לכך שהפורט תקין, אם יש כ"כ הרבה אפשרויות שטח לגביו, באותו התדר? תודה, סימון.
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
היה מפגש חמוד ,אין הרבה מה לומר,האנשים הקבועים שכייף לראות ולדבר איתם כל פעם מחדש וכמובן עוד קצת חדשים שמצטרפים למשפחה בשאיפה ללמוד דברים חדשים מהוותיקים וכמו כן גם להראות. בכ"א היום אצלי אישית המפגש התבסס על מעבר לתיבה של אלי[למי שלא מכיר,הבחור עם ההונדה CRV וה4CVR] קיצר לקחתי לו תיבה אחת[160L 35HZ ללא מחיצה פנימית] הלכנו לפינה מוצלת מתחת לסנוקר כדי שנוכל לעבוד במקצועיות ויסודיות בלי הפרעות. קיצר בסופו של דבר הכל היה מחובר ,הפעלתי את המערכת ואחרי הרבה כיוונים מסביב לא אהבתי את מה ששמעתי, בסופו של דבר בסוף היום חזרנו לאותה פינה והחזרנו אצלי את המצב לקדמותו, רק שהפעם פירקתי את האובלים לטובת שידרוג הבמה הקידמית שלי בזמן הקרוב . בכל אופן ככה היה נחמד ,אגב אלי תודה על …
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
קבל של סטינגר 1 2
מאת <<MaZaFaKa>>- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כמה עולה קבל של סטינגר 1 פארד? ודרך איזה אתרים ישראלים או חנויות אפשר לקנות? תודה
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני רוצה לקנות באינטרנט רדיו דיסק עם כניסה ל-disk on key וכרטיס זיכרון (עולה בסביבות 500 שקלים). כמה מסובך להתקין את זה ברכב? ראיתי שיש פשוט כניסה לחשמל וכניסה מאחורה למערכת הרמקולים וזה לא נראה לי כזה מסובך, אז למה אנשים משלמים על התקנת רדיו-דיסק בחנויות לאביזרי רכב? כל כך מסובך להתקין את זה לבד? יש איזשהו מאמר באינטרנט שמסביר על העניין? אני ממש לא בעניין של יותר מידי השקעה בעניין- רמקולים פשוטים ותו לא.
הודעה אחרונה מאת mazda speed, -
-
- 1 תגובות
- 948 צפיות
בגלל שהטרד הקודם שלי נהרס בגלל ריב של גורמים כאלה ואחרים אני יפתח בדף חדש וישאל את השאלה שמזמן מסקרנת אותי (ולא, לא הצלחתי למצוא בחיפוש) מה אומרת התצוגה על הקבל, ובשביל מה שמים את התצוגות האלה כמו שיש בתמונה: http://img380.imageshack.us/img380/5825/sq119copy8lm.jpg תודה.
הודעה אחרונה מאת dj-uri,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 15 אנונימיים, 1,712 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Benor
- asix
- hans
- Boris
- לירון .ה.
- Igalz
- makatuvkan
- אורח לרגע
- אור1111
- GTI33
- elad18
- David32