Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות באינטרנט רדיו דיסק עם כניסה ל-disk on key וכרטיס זיכרון (עולה בסביבות 500 שקלים). כמה מסובך להתקין את זה ברכב? ראיתי שיש פשוט כניסה לחשמל וכניסה מאחורה למערכת הרמקולים וזה לא נראה לי כזה מסובך, אז למה אנשים משלמים על התקנת רדיו-דיסק בחנויות לאביזרי רכב? כל כך מסובך להתקין את זה לבד? יש איזשהו מאמר באינטרנט שמסביר על העניין?

אני ממש לא בעניין של יותר מידי השקעה בעניין- רמקולים פשוטים ותו לא.

פורסם

בגלל בנות כמוך המין הנשי סובל מגברים...

בחורה יכולה להתקין רדיו דיסק בדיוק כמו כל בחור.

וכן...עם חוש טכני מינימלי אפשר להתקין פאנל.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

בחורה בהחלט יכולה להתקין רדיו דיסק לבד אבל זה לא יהיה פשוט כלל

מדריך לא צריך כי מקבלים חוברת הדרכה עם הרדיו דיסק

החלק הקשה הוא חיבור הצמה החדשה במקום הישנה שדורשת התאמת חוטים אחד לשני

שוב חוברת ההדרכה אמורה לעזור בזה

אבל התקנת רדיו דיסק לפי מה שזכור לי עולה כ 50 שקלים באמת לא סיפור

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

רגע.. לפני שכולם קופצים לעזור.

איזה רכב מדובר.

כי יש רכבים שטעות אחת. תשלח את הרכב למוסך. לדוגמא. אוקטביה.. קורולה החדשה. ועוד.

איזה רכב יש לך??

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כותרת פלפלית - את יודעת איך למשוך עזרה זה בטוח...

די ברור לי שברור לך שזה לא משנה המין, אם כי, אני לא אתפלא אם את סוג מסויים של "טום בוי"... או במילים אחרות בחורה שמסתדרת יותר טוב עם גברים, גודלה בעולם שלהם או מתנהגת יותר כמו גבר ולא כמו אשה (זאת ההגדרה של טום בוי) וגם אם לא - התשובה עדיין היתה ברורה מראש - כן!

תקראי את ההוראות של הרדיו דיסק - יש שלוש חוטי חשמל - אחד לפלוס קבוע למצבר, אחד לפלוס אחרי התנעה (סוויטצ') וחוט למינוס שהוא תמיד החוט השחור. בד"כ האדום הולך לסוויטצ', הצהוב (לפעמים כתום) הולך ישירות למצבר או למקור מתח שבא מהמצבר ישירות.

יש לך שמונה חוטים לרמקולים - 4 רמקולים - כל רמקול זוג חוטים... תקראי איזה חוט הולך לאיזה רמקול ולאיזה רגל של הרמקול (פלוס ומינוס)...

ועוד כמה חוטים שעלולים להיות זה חוט לאנטנה חשמלית - אם יש ברכב אז צריך לחבר, חוט לרימוט - להדלקת מגברים ומכשירים נוספים (במידה והמערכת שלך בכלל בנויה על הגברה חיצונית...), חוט להשתקת דיבורית אם יש... זה גם מאוד תלוי בדיבורית... וחוט לתאורה שאותו כן כדאי לחבר - לחוט חשמל ברכב שמוציא חשמל רק אחרי שמדליקים את האורות.

אם אין לך ידע בחשמל - רצוי בכל זאת לעשות את זה בלוויית מתקין\חשמלאי רכב.

אם יש לך ידע בסיסי בחשמל ואת יודעת איך להשתמש בטסטר (12 וולט) אז את יכולה לנסות לבד.

עצה מאוד חשובה - תשאירי את הצמה של הרדיו-דיסק המקורי שלמה!!! יש רכבים שבהם לצמה הזאת יש תפקיד שקשור למחשבי הרכב - אל תחתכי חוטים מהצמה המקורית - או שתקני מתאם אצל היצרן מהצמה המקורית לרדיודיסק סטנדרטי (או לדגם הספציפי שיש לך - זה הולך לפי חברות או יבשות...) או ש"תפצעי" את החוטים של הצמה המקורית - כלומר תגלי מהם בידוד מבלי לחתוך אותם לגמרי.

תמיד! אבל תמיד תבודדי חוט חשוף עם איזולירבנד!

רצוי להשתמש במגלה בידוד - אבל אם אין קאטר גם יעשה את העבודה - אם את משתמשת בסכין - לא לחתוך לכוון הידיים!!!

(הוראות בטיחות אלו נכתבו בדם... ובכסף...)

זה בכלל לא קשה למרות כל ההפחדה הזאת - אבל כל דבר שאת לא בטוחה בו - תשאלי! נזק כל לעשות - לתקן - קשה וגם יקר.

קצת אומץ, הרבה סבלנות ובהצלחה!

אם יש שאלה שקשה לך לתאר במילים - תצלמי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לשאלתך, אם בחורות יכולות להטיס מטוס בקורס טיס , אז כן, הן

גם יכולות להתקין, אבל למה להסתבך ?

תגשי למתקין ,

ההתקנה עולה בין 50-80 ש"ח , תחסכי הרבה כאבי ראש.

ד"א,

אני לא הייתי נוגע בכל הזבל שמוכרים עם הUSB, אין שם חברה טובה , רק מדבקות סיניות.

ZZR

פורסם

מסכים עם מידן , כל המכשירים שייש שם הם זבל , פשוט יותר קל לקחת את ה 500 ש"ח ולזרקו ישר לפח ( לא יעלה לך גם משלוח ) .

ועכשיו בלי שום קשר לבחורה או לבחור , כל אחד עם קצת ידע יכול להתקין רדיו דיסק , אבל ( ותמיד יש אבל ) , השאלה מה תהיה התוצאה הסופית של ההתקנה במקרה הטוב , במקרה הלא טוב מה יקרה אם תתקעי או יקרה לך בטעות קצר ( וזה יכול לקרות ) או תבלבלי בזיהוי החוטים ותחברי את מקורות המתח בצורה לא טובה ועוד הרבה דברים שצריך לדעת ואם יש איזה תקלה אז גם לעלות עליה .

בשורה התחתונה בשביל 80 ש"ח התקנה עדיף שתגשי למתקין מיומן יותר שהתקין כבר כמה מכשירים בחייו ותסתכלי איך הוא מתקין , אולי גם תשאלי אותו כל מיני שאלות בקשר להתקנה , אני מאמין שהוא ישמח לענות לך , וכמובן תחסכי לך הרבה כאב ראש לפחות בשביל הפעם הראשונה .

• תוכן חדש...