פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
הודעתך נערכה, לשרשור אין עניין ובטח שלא לכותרת ה'מדהימה' שלו
הודעה אחרונה מאת barak5915, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קומפוננט של חברת מורל דגם HYBRID OVATION בגודל 6 וחצי אינטש , איך הקומפוננט הזה ? הוא שווה את המחיר שבו הוא נמכר = 2100 ש"ח ? רמקול 6X9 שיהיה על המגש האחורי שישמש בתור רקע (בשביל לא להרוס את הבמה הקדמית) איזה מומלץ ? איך ה6X9 של רוקפורד דגם פאוור 100 וואט RMS ? וכשהרמקול הזה נמצא מעל הסאב (על המגש האחורי) הסאב לא מפריע לעבודה שלו ? הבנתי שעדיף לבודד ביניהם . מקדימה אני שם מכשיר DVD פיוניר 6500 , הבנתי שאי אפשר להגיע איתו לרמות גבוהות של כיוונים בסאונד . מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת elior1111, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי מיצובישי קולט 94 ואני רוצה לשים לה עכשיו מערכת... הבעיה שאין לי מושג במערכות! ובשביל זה אני צריך את העזרה שלכם בקיצור הדרישות שלי מהמערכת זה יותר איכות מאשר עוצמה אבל גם שבעוצמה גבוהה עדיין ישמעו טוב.. אין צורך בסאב.. לא מחפש את כל הבומים האלה התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקל להכל כשיש אפשרות להוסיף אם זה באמת נדרש חבר המליץ לי על קומפוננט מגבר ופנאל ואמר שבזה אני בעצם פותר את הבעיה שלי... אז אם הוא צודק לדעתכם תתנו לי המלצות לדגמים מסוימים מומלצים... בקיצור.. כל עזרה\תגובה תתקבל בברכה כי באמת שאין לי מושג בנושא הזה תודה מראש, עידן
הודעה אחרונה מאת yoniko, -
- 1 תגובות
- 794 צפיות
איך הוא במחיר של 600 שקל, כדאי? http://www.bluespot.co.uk/stock/milano.asp
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם היום רכשתי שלט הגה של פיונייר אבל השליטה שלו לא עובדת, מבחינת קליטה. הוא שולט במכשיר פיקס מבחינת פונקציות אבל שאני שם אותו על ההגה הוא לא מגיב החלפתי בטרייה, לא עזר. האם הם לא כל כך מוצלחים(שלטי ההגה)? האם יש לי יכולת לכוון את הרגישות של השלט או המכשיר המכשיר הוא MP580 אצל אלו מכם שיש להם את השלט האם הוא עובד בלי בעיה? HELP תודה
הודעה אחרונה מאת speedman, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 796 צפיות
שלום רב אתמול התעסקתי אם הנושא אחרי העבודה ולא הצלחתי להגיע לתוצאות כנראה בגלל חיבור לקוי. בכל אופן המכשיר הינו אלפיין 9853R, המגבר אלפיין F545 והקומפוננט מורל הייבריד. כיווני המכשיר: LOW: 80HZ, SLOPE 6 DB, LEVEL 0 MID-L: 63 HZ, SLOPE 12 DB, LEVEL 0 MID-H: 1600 HZ, SLOPE 12 DB, LEVEL 0 HIGH: 1600 HZ, SLOPE 24 DB, LEVEL 0 שמרתי את ההגדרות האלה והפעלתי אותן ע"י לחיצה על FUNC המכשיר עבד ב 3WAY MODE. יציאות RCA מהHU: זוג RCA עליונים- טוויטרים RCA אמצעיים- מידים RCA תחתונים- סאב מגבר הקומפוננט הוגדר על FULL בכל הערוצים וללא חיתוכים וכל דרייבר שבו יישב על ערוץ נפרד. מגבר הסאב קיקר 1200.1 כנ"ל. המסקנות שלי בזמן הפעלת המע…
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 0 תגובות
- 645 צפיות
שלום לכולם! אני מעוניין להוריד את הפאנל העליון בצאמפ שלי כדי להתקין רמקולים, אולי מישהו נתקל או יודע איך הוא יורד?
הודעה אחרונה מאת a.bomb, -
- 1 תגובות
- 828 צפיות
טוב אז פעם כבר שאלתי על זה אבל לא קיבלתי תשובה מספקת לכן אנסה שוב.ברשותי מגבר אוריון 4004+קומפי של פולס וסאב קיקרC12 ו 6X9 שמחוברים לרדיו דיסק ישן קנווד 2023.אם לכל זה אני מוסיף קרוסאובר אקטיבי של לאנזר X6 שמחירו סביבות 350 שקל ,שלדעתי ניתן לבצע ממנו את הכיוונים הנדרשים לקומפי וגם שליטה על סאב. האם תוצאה תהיה דומה או אפילו זהה למקביל של תוצאה שניקבל אם נבצע את אותם כיוונים ברדיו דיסק יותר מתקדם שמכיל אותם פונקציות כיוונים בתוכו?זאת אומרת אם נכוון את ר"ד ישן שמחובר לקרוס על FLAT וכל שאר תדרים בר"ד חדש ובקרוס לאותה רמה מה נקבל אותה איכות צליל או לא? תודה
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 0 תגובות
- 770 צפיות
צריך להתכונן.
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
העם ניתן ליקנות בארץ TV TUNER חיצוני? ועם כן איפה ניתן ליקנות. אני רוצה את הTV TUNER לרכב. רק את TV TUNER כי מסך יש לי......ומכשיר DVD....יש. תודה . NEON.
הודעה אחרונה מאת NEON, -
נבדקו 20 מכוניות, להלן הדרוג, התוצאות והפרסים: 1. ארז יום טוב-סאב יחיד..............146.6db (קיט דיינמאט תא מטען) 2. יוני חזי-סאב יחיד...................146.5db (קיט דיינמאט דלתות) 3. עמית חדד-סאב יחיד..................142db (קיט דיינמאט רמקולים) 4. שרון אלהרר-יותר מסאב אחד.......141.3db 5. שלום כברה-יותר מסאב אחד........140.7db 6. מתן אורליק-סאב יחיד...............140.5db 7. איתי פרג'ון-יותר מסאב אחד.........139.5db 8. אלי קפלן-סאב יחיד..................139.4db 9. עוז עג'מי-יותר מסאב אחד...........138.9db 10. דני חלה-יותר מסאב אחד.............138db 11. ליאת נתן-סאב יחיד................136.9db 11. סימון אלישקוב-יותר מסאב אחד....136.9db 12…
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני כמה ימים עשיתי גישור לקומפוננט הקדמיים שלי Morel Pulse 5.25 המגבר נתן להם לפני הגישור 50RMS כל אחד ואחרי 150.. לפני הגישור שמעו נקי וטוב ואחרי הכל התעוות.. יש לי את המגבר הזה: RF 4.6x רציתי לדעת מה אני עושה כדי לכוון את הרמקולים ? ואיפה אני בכלל יכול לכוון, במגבר? בקרוססאובר? בר"ד? ראיתי שחלק כאן אמרו שאי אפשר לכוון ככה, רק לפי שמיעה.. אז אם זה ככה תגידו לי ואני פשוט ילך למתקין הקרוב..
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
-
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן לכולם..חדש פה.. וואלה אני לא מבין כלום במגברים או סאבים.. אני רוצה לקנות סאב וכמובן צריך גם מגבר שיתאים.. תנו המלצה על איזה סאב ומגבר שיבואו ביחד..ושיהיה בתיבה מוכן בלי הרבה באלגן..תקציב עד 800 לשניהם..
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
- 5 תגובות
- 977 צפיות
Alpine MRV F 303 זה הדגם עכשיו אני מבקש את הנתונים שלו וחוות דעת תודה
הודעה אחרונה מאת magic, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי ברכב HU-Pioneer 7750mp AMP-Rotec 4*150 Front- Morel pulse 6.5 SUB-rockford P1 היה לי גם את אותו סט קומפוננטים מאחור עד שנישרף לי טוויטר אז החלטתי לשים 6*9 קיבלתי מחבר קרוסובר של שרווד השאלה היא: עם אני רוצה לחבר אותו מה אני עושה עם הקרוסים של הסט הקידמי והאם אני יכול להישתמש ברמקולים 6*9 בתור מידים דרך הקרוס בתודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי! אני מעוניין לקנות סט של קומפוננט בתקציב של עד 1500 ש"ח. ברשותי מגבר של אוריון 4004. מה שהמליצו לי עד עכשיו זה: 1. Eton rs 161 או את דגם ה- Pro 160X. 2. Focal 165 V2. שתי ההצעות הוצעו לי מצ'יפר. איך הם? (הם אמינים, טובים, מומלצים)? אם כמובן יש עוד המלצות על סט איכותי שיעבוד טוב עם המגבר, אשמח לדעת. (לא מורל בבקשה). תודה, ירון.
הודעה אחרונה מאת $DRAGSTER$, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=HYBRID6&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=171 "סדרת HYBRID היוקרתית של MOREL זכתה בפרסים בינלאומיים" מפורסם הסט הזה במחיר מצחיק 1399 שקל הוא קרוי בשם HYBRID לאיש שמחפש בזאפ ולא גולש כאן זו נראית עיסקת המאה אבל?? מה שפומפה לא רושמים זה שהסט מורכב ממיד של דוטק וקרוס כנ"ל וטוויטר MT22 מבלי להכנס לשאלה אם יש הבדל גדול בין הוופר והקרוס לא נראה לכם שיש פה מעשה מרמה של ממש?
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום עזרה ב TIME CORRECTION ALPINE 9853r רציתי לוודא כי אני הבנתי נכון את ההסבר בספר. בTC של המכשיר אני מכניס את המרחק בין המאזין לדרייבר בנפרד. המכשיר מבצע את חישוב ההשהייה בין כל הדרייברים עפ"י הנתונים שאני סיפקתי. האם אני צודק? תודה
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מערכת של פיוניר עכשיו אני רוצה להישתמש בכניסה של הצנגר לחבר מחשב נייד כאילו RCA יש איזה אפשרות שמישהוא מכיר לעשות א תזה ניסתי לעשות את זה אם המדריך הזה אבל זה לא הולך הרדיו דיסק לא מזהה שיש לי משו שמחובר לכניסה הזאתי אז הוא לא נותן לי לעביר לשמה בכלל http://stereophonik.com/gutterslide/IP-BUS_Hack/
הודעה אחרונה מאת Nitzann, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום המגבר הינו ALPINE F545 מיועד לעבודה אם סט של מורל הייבריד בחיבור BI-AMP. נתוני היצרן של הסט: תחום היענות של הוופר 35-3000HZ תחום היענות של הטוויטר 1600-25000HZ חשוב להדגיש כי חיבור הBI-AMP יתבצע דרך הקרוסים המקוריים, מכיוון שהנסיון שלי בתחום כיוונים הוא מועט וברצוני לשמור על הקרוס שיכול להגן על הרכיבים. השאלה היא על איזה תדר מומלץ לחתוך את הרכיבים דרך המגבר? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
מערכת חדשה
מאת Bahoon_626-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 892 צפיות
אנשים אני רוצה לשמוע תגובות על המערכת החדשה שסיימתי לבנות... 1.שתי סאבים kicker komp vr 400rms כל סאב. 2. מגבר מונובלוק של jbl 600rms 3.מגבר של dragster 110X4rms 4. רמקולים 6X9 morel 150 rms 5. קומפוננט morel pulse 6.5" 120rms 6. הד יוניט של kenwood kdc-w7531Y זהו..אני ישמח לשמוע תגובות...
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי ALPINE IVA-D310 ודיבורית Telit X95. האם באפשרותי לשמוע את השיחה מהרמקולים של המע'. שמעתי על אפשרות שניכנסת שיחה, המע' אוטומטית מנמיכה את המוסיקה ונותנת לשיחה להיכנס. למישהו יש ניסיון בתחום?
הודעה אחרונה מאת dj-uri, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מתחיל.. חח.. סאב וופר: S12L7 גודל: 12 אינץ הספק: 1500 וואט RMS: 750 קישור לפרטים נוספים: הקישור הוסר עלות: 2300 ש"ח. תמונות: מגבר לסאב: מונובלוק:3000wx1 XX COLOSSUS - HIFONICS RMS: 750 עוצמה מדהימה! 3000 WATT עלות: 9300 ש"ח תמונה: פרטים נוספים על המגבר: הקישור הוסר רמקולים 6X9 POLK AUDIO MMC690 הספק: 300 RMS: 100 עלות: 2000 ש"ח תמונות: מגבר לקומפוננט: מגבר FG-4020DSM Rock Ford עלות: 1350 ש"ח 4 ערוצים 4x60RMs, אמור להגביר את הקדמיים והאחוריים. מידע נוסף: הקישור הוסר תמונות: לא מצאתי. קומפוננט קדמיים: ELATE6 Morel מחיר: 3800 ש"ח עוצמה: 200 וואט RMS: לא רשום, אך אני…
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם צריכה להיות חתימה מסויימת ?
הודעה אחרונה מאת דרור בלשר, -
- 1 תגובות
- 886 צפיות
http://www.emma.co.il/rules.html למי שהיו תלונות לגביי הסטרוקרים 18" וכו'...
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 2 תגובות
- 977 צפיות
ב 500 שקל יד שניה? הנה הפרטים של הרמקול: http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=263
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 11 תגובות
- 951 צפיות
למה המכירים כאלה מבלבלים http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=798c65928c0856daa49a960e0be3e3ce&productid=213 שהנתונים שלו יותר חלשים מאשר המגבר הזה: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=EGA4160&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398 כאשר המחיר של המגבר שני יותר זול מהראשון והנתונים שלו יותר חלשים ואיזה הייתם מעדיפים?
הודעה אחרונה מאת RAN2006, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל תשובה מדעית ועניינית לשאלה מה בעצם קורה במגבר במצב גישור. חוץ מהגדלת נתון ה THD - יש עוד משהו שמושפע? איכות סאונד? תחום תדרים? תודה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי סאב וופר Comp C12, ורמקולים אחוריים של Pioneer 300 Watt, + הגברה עליו. עכשיו נניח אני שם שיר של HIP HOP, אז כשמגבירים עד 40 זה יוצא איך שהוא סביר , אבל כשמגבירים עוד קצת, הסאונד מתעוות כמו לא יודע מה, ומסריח.. ויש לי בעיה; אני אוהב לשמוע גבוהה ועם הרבה באסים. אז מה אפשר לעשות? מקדימה יש לי את הרמקולים המקוריים של הרכב בלי הגברה בלי כלום. אם אני יחליף אותם בMOREL PULSE + הגברה ,אז אני אוכל לשמוע גבוהה וקצת באיכות? כי עכשיו האיכוות של הצליל לא משו, וכיוונתי את זה להרבה באסים. אני גם לא שומע רק היפ הופ, אני שומע גם מזרחית , ככה שהתקפיד של הרמקול משמעותי מאוד. אז מה אפשר לעשות בנדון? רק להחליף רמקולים קדמיים? או גם האחוריים כבר לא משו? (אני מזכיר , 300 ווא…
הודעה אחרונה מאת barak5915, -
- 6 תגובות
- 959 צפיות
אז ככה יש לי רדיו טייפ של קנווד ואני רוצה להשתדרג. בעיקרון כל המוסיקה שלי נמצאית על הנגן MP3 שלי אז הייתי רוצה פנל שאפשר יהיה לחבר אליו את הנגן בקלות. עכשיו מה שאני עושה זה משתמש בקלטת שנכנסת לרדיו טייפ ומתחברת לנגן שלי אבל העוצמה שאליה אני יכול להגיע היא די מוגבלת. אני רוצה פנל שיתמוך בMP3 ואם אפשר גם AAC (זה לא ממש חשוב). בעיקרון אני רוצה פנל של פיוניר אחרי שהתייעצתי עם חברים שמבינים בתחום, רציתי לשאול אתכם מה אתם ממליצים לי...עדיף אולי אלפיין? מה ההבדלים? איזה דגם אתם ממליצים לי? ועוד משהו שממש חשוב לי: שיהיה כפתור PAUSE וכפתור MUTE/ATT אני מעדיף לקנות יד שניה מאשר חדש והתקציב שלי הוא עד 800-900 שקל...
הודעה אחרונה מאת freeloader,