Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב וופר Comp C12, ורמקולים אחוריים של Pioneer 300 Watt, + הגברה עליו.

עכשיו נניח אני שם שיר של HIP HOP, אז כשמגבירים עד 40 זה יוצא איך שהוא סביר , אבל כשמגבירים עוד קצת, הסאונד מתעוות כמו לא יודע מה, ומסריח.. ויש לי בעיה; אני אוהב לשמוע גבוהה ועם הרבה באסים.

אז מה אפשר לעשות?

מקדימה יש לי את הרמקולים המקוריים של הרכב בלי הגברה בלי כלום.

אם אני יחליף אותם בMOREL PULSE + הגברה ,אז אני אוכל לשמוע גבוהה וקצת באיכות?

כי עכשיו האיכוות של הצליל לא משו, וכיוונתי את זה להרבה באסים.

אני גם לא שומע רק היפ הופ, אני שומע גם מזרחית , ככה שהתקפיד של הרמקול משמעותי מאוד.

אז מה אפשר לעשות בנדון? רק להחליף רמקולים קדמיים? או גם האחוריים כבר לא משו? (אני מזכיר , 300 וואט פיוניר , דיי ישנים.)

המורל יעשה צליל הרבה יותר נקי במערכת? ויהיה אפשר לשמוע כמו שצריך, ולהגביר עוד קצת? או סתם חרטה, כי האחוריים יפריעו=\

תודה רבה לכולם, סליחה על החפירה <:>

פורסם

אם תקנה קומפוננט לקדימה יהיה שיפור בשמיעה, תחבר אותם ואת הסאב למגבר ויהיה הבדל ב"איכות" הצלילי שייתקבל.

לגבי עומצה תלוי איזה מגבר יש לך, וגם תלוי איך אתה רגיל לשמוע.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

הסאב מחובר למגבר דבר ראשון.

והפיוניר מוגברים רגיל ב 70 RMS בערך .. הסאב על 160 RMS, קיצור אז מה עם הקדמיים?התשובה שלך לא נתנה לי שום מידע.

פורסם

תשמע את הרמקולים לפני שאתה קונה.

יהיה שיפור בשמיעה זה בטוח, המוזיקה תיהיה/תבוא מקדימה ולא מאחורה.

פורסם
תשמע את הרמקולים לפני שאתה קונה.

יהיה שיפור בשמיעה זה בטוח, המוזיקה תיהיה/תבוא מקדימה ולא מאחורה.

כן, אבל... יהיה אפשר להגביר עד עוד קצת? אני מגהיר גג עד 50 וגם ככה יש עיווטים, רק שמעים את הבאס חזק

פורסם

אי אפשר לדעת ככה, צריך לכוון את זה נכון.

נראה לי שהציפיות שלך גבוהות ומה שיש לך לא מספיק לך.

פורסם

אתה נשמע כמו מישהו ששם ז** על האיכות ורוצה פשוט להגביר הרבה שכולם ידעו יש לך מערכת ושעדיין ישמעו טוב, מבין אותך.. אם תביא מורל פולס לקדימה זה ייתן לך עוד עוצמה והרבה איכות, אבל לפי דעתי אם אתה מחפש תעוצמה תחליף תאחוריים אולי למשו יותר חזק שייתן יותר עוצמה.. קדמיים ייתנו לך עוצמה אבל השאלה אם זה מה שאתה מחפש. בעיקרון בתאוריה הקדמיים יותר חזקים מהאחוריים של פיוניר.. 120 ארמס מול 80 ארמס.. לך תשמע אותם זה יהיה העצה הכי טובה.. אבל דיי מיותר לדעתי להביא קומפוננט עם מה שאתה מחפש זה בעיקר עוצמה..

רותם

פורסם
אתה נשמע כמו מישהו ששם ז** על האיכות ורוצה פשוט להגביר הרבה שכולם ידעו יש לך מערכת ושעדיין ישמעו טוב, מבין אותך.. אם תביא מורל פולס לקדימה זה ייתן לך עוד עוצמה והרבה איכות, אבל לפי דעתי אם אתה מחפש תעוצמה תחליף תאחוריים אולי למשו יותר חזק שייתן יותר עוצמה.. קדמיים ייתנו לך עוצמה אבל השאלה אם זה מה שאתה מחפש. בעיקרון בתאוריה הקדמיים יותר חזקים מהאחוריים של פיוניר.. 120 ארמס מול 80 ארמס.. לך תשמע אותם זה יהיה העצה הכי טובה.. אבל דיי מיותר לדעתי להביא קומפוננט עם מה שאתה מחפש זה בעיקר עוצמה..

אי אפשר להסביר את זה אחי, אבל אני רוצה לשמוע גבוהה גבוהה, ממש כמו במסיבה. ( חח אני לא מאמין על עצמי לפעמים ).

קיצור בראפ הוא מספק את הסחורה בזכות הסאב וופר, גם בדאנסים ובטראנסים מספק את הסחורה יפה מאוד, אבל מה עם המזרחית?

מזרחית שמחה\שקטה שמעים על הפנים, וכיוונתי מלא סוגים של כיוונים, אם זה קצת באס, יותר טראבל..לא עובד. רק אם אני ישים בכלל בלי באס, אבל לא יהנה מהמוזיקה בכלל.

פורסם

חחח אחי להגיד לך ת'אמת, גמני שומע מזרחית ובאוטו זה לא קורה הרבה, שמע אל תצפה לשמוע זמרי מקלחת שמקליטים על 32KBPS באיכות אחי.. זה האיכויות הקלטה בעיקר מה שמפריע לך..

אבל במזרחית זה בעיקר הצלילים המיד והגבוהים (שירה) אז הבנתי מה חסר לך, אם תביא קומפוננט לקדימה אז כן יהיה שיפור אני מניח בעוצמה כי המיד והטוויטרים יתנו לך עוצמה יחסית, הכי טוב לך שמע..

רותם

פורסם
חחח אחי להגיד לך ת'אמת, גמני שומע מזרחית ובאוטו זה לא קורה הרבה, שמע אל תצפה לשמוע זמרי מקלחת שמקליטים על 32KBPS באיכות אחי.. זה האיכויות הקלטה בעיקר מה שמפריע לך..

אבל במזרחית זה בעיקר הצלילים המיד והגבוהים (שירה) אז הבנתי מה חסר לך, אם תביא קומפוננט לקדימה אז כן יהיה שיפור אני מניח בעוצמה כי המיד והטוויטרים יתנו לך עוצמה יחסית, הכי טוב לך שמע..

לא. חח איפה? חח אני שומע רק שירים עם איכות , שייש באסים והכל, שהקליטו בשידור.

אבל אני שם לב : יש שירים עם יותר באסים, כאלו עם פםחות אבל עדיין, קשה להגביר מלא ולהנות, כמו שאפשר לשמוע בראפ, דאנס, טראנס, שהסאב וופםר הוא המרכיב המרכזי.

כשמגבירים הרבה אז יש עיוות רציני בקול}:

פורסם

איזה רדיו דיסק יש לך?

יכול להיות שברדיו דיסק אין הפרדה בין הבאסים של הסאב לבאסים של הרמקולים ופה נוצרת הבעיה ואז זה רק כיוונים במגבר עצמו...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

פולס לא ייתנו יותר עוצמה מהפיוניר מאחורה זה בטוח

אתה רוצה תרומה טובה יותר לכף שלך,אני לא מאמין שאני כותב את זה אבל ממה שמשתמע אותך מעניין רק עוצמה ושלא יהיו עיוותים.

שים טוויטרים של 20 שקל קדימה,תוסיף עוד סט אחוריים בנוסף לקיימים ואם ישארו לך שתי יציאות פנויות במערכת אז תחבר גם זוג רמקולים נצילים מאוד מקדימה (לא קומפוננט) עם מותג סביר אתה תהנה

פורסם
איזה רדיו דיסק יש לך?

יכול להיות שברדיו דיסק אין הפרדה בין הבאסים של הסאב לבאסים של הרמקולים ופה נוצרת הבעיה ואז זה רק כיוונים במגבר עצמו...

יש לי רדיו דיסק Pioneer 7700, דולפינים.

פורסם
פולס לא ייתנו יותר עוצמה מהפיוניר מאחורה זה בטוח

אתה רוצה תרומה טובה יותר לכף שלך,אני לא מאמין שאני כותב את זה אבל ממה שמשתמע אותך מעניין רק עוצמה ושלא יהיו עיוותים.

שים טוויטרים של 20 שקל קדימה,תוסיף עוד סט אחוריים בנוסף לקיימים ואם ישארו לך שתי יציאות פנויות במערכת אז תחבר גם זוג רמקולים נצילים מאוד מקדימה (לא קומפוננט) עם מותג סביר אתה תהנה

יפה אמרת, אבל הקטע לא לסיים את זה ב אלפיים שקל.. ( חח)

ובוא ונניח אני מקשיב לך.

טיוטרים קניתי ( 20).

רמקולים אחוריים קניתי.. ( 300 מינימום)

מגבר.. איפה המגבר לאחורה? עוד 1000

וזהו, אין לי מקום כבר, כי יש 3 מגברים:

(מקדימה + מורל פולס , מאחורה על הפיוניר , ועל הסאב וופר.)

3 יציאות, ברדיו דיסק של 3 יציאות למגבר.

ואני מחפש עוצמה שתהיה יפה עם קצת איכות אתם ידעים, אחרי הכל חסר האיכות פה. שאני ישמע את הצליל חזק ולא כואב באזניים.

הטיוטרים סתם עשו לי כאב ראש, הם מכוונים אצלי על (-2 ) , אני לא מסוגל.. הם צווטים באוזן.

פורסם

למה באלפיים?

האחוריים אצלך כבר מוגברים וגם הסאב.

אתה קונה מגבר 2 ערוצים שיספיק לך לסאב-700 עד 1000 שקל.

אחוריים עוד 300

טוויטרים 20

מפצל RCA יעלה לך 15 וסגרת עניין

האמת צריך לראות כדי להמליץ ולדבר פנים מול פנים כדי להבין אותך טוב יותר,בגדול,חבל לך להשקיע בפולס כי זה לא ייתן לך מה שאתה מחפש,עדיף לך להשקיע בזוג אחורי נוסף על המגש ייתן לך תמורה טובה יותר לבקשות שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...