Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחובר עליהם מגבר דיי ישן , לפני הרבה זמן של Pioneer MG102 , הוא 2x35 RMS.

הקיבולת של הרמקולים הם: 80 RMS. היות שהמגבר גם יישן, אז כנראה שהוא עשה את שלו..... אז אולי בגלל זה ?אני לא מקבל צליל מקסימלי , וצריך לתת לו עוד הגברה?

ואפילו אם אני רוצה להביא עוד הגברה , אז אני רוצה להביא כבר את המורל פולס, אז צריך לחפש מגבר 4 יציאות שייתן 120 RMS, (למורל ) , וגם 80 RMS לפיוניר..

ואני חושב שאין דבר כזה, אז מה עושים?

תודה רבה.

פורסם

הכי טוב-תן תקציב מקסימום שאתה מוכן להשקיע.

אחר כך תפרט מה יש לך-רכיבים.

מה אתה מחפש-את זה כבר הבנתי בערך.

אני ינסה לעזור.

פורסם
הכי טוב-תן תקציב מקסימום שאתה מוכן להשקיע.

אחר כך תפרט מה יש לך-רכיבים.

מה אתה מחפש-את זה כבר הבנתי בערך.

אני ינסה לעזור.

אחי, כנראה שלא הבנת בדיוק מה אני מחפש...

והתקציב המקס' הוא 1200שקל.. כולל מגבר אחי :| יש מאני, אבל לא רוצה סתם לשגע את אבא, מבין?

השקעתי כבר על המערכת של עכשיו 2500 שקל...ולא נעים להשריע עוד 2000 שקל על סתם. רק על מוזיקה.

אם בא לך: Icq: 105559361, אני יסביר את עצמי הרבה יותר טוב שם. תודה ד"א.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...