Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם..חדש פה..

וואלה אני לא מבין כלום במגברים או סאבים..

אני רוצה לקנות סאב וכמובן צריך גם מגבר שיתאים..

תנו המלצה על איזה סאב ומגבר שיבואו ביחד..ושיהיה בתיבה מוכן בלי הרבה באלגן..תקציב עד 800 לשניהם..

פורסם

אני אישית הייתי ממליץ לך לחסוך עוד טיפה ולקנות דברים איכותיים ולא סתם זבל ב 800 ש"ח כי זה מה שתוכל לקנות

או שתקנה מגבר עכשיו ופעם הבאה סאב

פורסם

יאיר דיי כבר מה הקשר לאיזה רכב יש לו ?!?

תן לבחור לענות על השאלות החשובות כרגע

בקיצור בתקציב הזה אני בספק אם תמצא את כל מה שאתה מחפש ואם תמצא זה יהיה זבל סיני !

תחסוך ואז נוכל לעזור לך

פורסם

ב 800 ש"ח הוא יכול להביא מגבר יד שניה 2 ערוצים וסאב חדש אבל עדיין מומלץ לחסוך טיפה ולקנות חלקים איכותיים יותר

פורסם
אם זה רכב 5 דלתות קטן הוא יכול במחיר הזה להביא סאב ומגבר יד שניה שיבדו לו יפה מאוד
לא ממש הבנתי מה קשור כמה דלתות יש לו לסאב והמגבר שהוא רוצה?!!?

ולדעתי או שתחסוך עוד קצת או שבמחיר הזה אם אתה חייב במחיר הזה אתה יכול למצוא שילובים של סאב ומגבר ב1000 שקל פרסם ביד שניה פה בפורום..

1000 שקל לא ממש חורג מהתקציב שלך ואתה יכול למצוא כמה דברים פשוטים במחיר כזה. אבל קח בחשבון שיש עוד עלויות של התקנה והכל, אלא אם תתקין לבד.

בהצלחה,

רותם

רותם

פורסם

הבן אדם רוצה מגבר וסאב ב800 ש"ח, ואנשים שואלים אותו "איזה רכב יש לך", ואם הוא יענה קדילק אסקלייד? או אימפרזה STI? זה משנה???

מה תגיד לו אז? סתם מעניין אותי לשמוע...

under construction..

פורסם

באמת השאלות על הרכב מוזרות הייתי מבין אם היה מבקש קומפוננט כדי לברר את גודל הדלתות

אבל ביקש מגבר וסאב

סאבים מומלץ לישמוע

קיקר C12

רוקפורד P1

לייטינג האודיו

ומגבר לחפש יד שניה או לאנזר או ליטינג 4 ערוצים שיד שניה יעלו כ 600 שקל

וז בעתיד תוכל לחבר למגבר קומפוננט גם

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

סרגיי הבנאדם רוצה לחבר סאב לא ביקש קומפ' בעתיד ולא כלום אז למה שייקנה מגבר 4 ערוצים דבר שעולה יותר כסף ואפילו פחות טוב בשביל סאב? עדיף שייחפש מגבר 2 ערוצים יד שניה אפשר אפילו ב400 שקל למצוא!

אני קיבלתי הצעה לפני כמה ימים ממישהו מגבר + סאב לייטנינג אודיו שניהם, 150RMS ב1000 שקל כוללל חיווט כולל הכל. העצה מפתה אני מניח שהבנאדם יכול לפנות אליך..

רותם

פורסם

חבר'ה אני מחפש משו בקטנה..לא חזק..

אני יכול לחסוך עוד כמה שקלים ולקנות משו יותר טוב..

אבל לפעם ראשונה בשביל לנסות, אני מחפש משו חמוד יחסית ולא חזק בכלל..

סאב בהספק 600 וואט יכול להיות טוב לדוגמא..

אגב..מגבר 2 ערוצים..אחד לסאב והשני ל9*6 האחוריים?..ככה זה הולך יענו?

פורסם

כל ההצעות שקיבלת פה זה הצעות דיי פשוטות ולא עוברות בהרבה את ה1000 שקל בכללי.

בקשר לשאלה על הערוצים במגבר אז לא, מגבר 2 ערוצים ז"א מגבר ל2 אלמנטים, או אם המגבר תומך בזה אז גישור לערוץ אחד לסאב לדוגמה, דבר נפוץ מאוד..

אם אתה רוצה סאב וזוג רמקולים במגבר אחד אז תצטרך 4 ערוצים ולחבר 2 בגישור.

מקווה שהבנת משהו..

רותם

רותם

פורסם

הכי טוב יהיה כמו שאמרתי לחפש מגבר יד שניה 4 ערוצים

לחבר לו את אחד הסאבים הנחמדים של 150 RMS

ועוד את ה 6X9 זאת מערכת ממש טובה להתחלה אתה תיהיה ממש מרוצה

ותזכרו משל מי שמתחיל בקטנות תמיד מתקדם מתי שהוא לכן מומלץ לחשוב על זה כבר עכשיו

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

• תוכן חדש...