פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
כרגע יש 4 סאבים CVR. חסר לי נפח לסאבים, ושאלה לי אליכם. בהנחה שהמגבר עומד בכל ה- 4. האם הייתם מעדיפים 2 + 1 L7 או להישאר עם 4 עגולים? העניין הוא שחסר לתיבה הקיימת נפח. אני צריך לחתוך לה את הבסיס, להוסיף 6 ס"מ לכל צלע ובכך להגדיל לה את הנפח 198 ליטר, 49 לכל סאב עגול. או שאני יכול להישאר עם התיבה הקיימת, 170 ליטר - 2 של 60 ליטר לעגולים ואחת של 50 ליטר ל L7. נו מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- 31 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14887 http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=12511 רשום שם ששהבדלים בניהם אחד 2 הום ואחד 4 הום אני לא ממש מבין את זה והם אותו מחיר... מה מהם יותר טוב? ואם אפשר גם תתאימו לי מונובלק לסאב שיפעיל אותו טוב תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה אני מתעניין ברכישת מגבר חזק, לא להרמת סאב וופר - אלא בכדי להגביר סט שני חלקים בבי-אמפ וכנראה שאני אלך על סט שכל רכיב שלו ידרוש בין ה90 RMS ל110 RMS מה אתם אומרים על האופציה הבאה בהינתן נתון של חוסר תקציב למגברים כמו קיקר 650.4 או פייס אבולושיין אופוס 150.4 ... http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=Z4200&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398 או להמשיך לחסוך... אני בקרוב אקנה MT22 של מוראל וארים אותם לבינתיים בבי-אמפ עם המידים של אינפיניטי - אני אצטרך מתישהו לקנות מגבר (לבינתיים הטוויטרים ישכבו בבויידאם... או שאני אקנה ביחד איתם את המגבר בלינק...)
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש חוות דעת על הקומפוננט JL AUDIO ZR570-CSi. הציעו לי אותו ב250$ ולפי מה שראיתי הוא עולה בחנויות 500$. תודה.
הודעה אחרונה מאת שבלול, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 914 צפיות
אהלן עלתה לי האפשרות לקנות קומפוננט של אודיובאן מדגם ABC 600T למי שמכיר, ב900 שקל (לפי מה שהמוכר אומר מדובר בסט ששווה מעל 1500 שקל) מי מכם שמכיר את הסט, מה אתם אומרים עליו? שווה 900 שקל? הוא יבוא כתחליף למורל פולס תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ואם אפשר ותוכלו להציע לי אולי סטים אחרים מה אתם אומרים על סט קידמי קומפוננט "6.5 Lanzar VX6C 240W סט אחורי Lanzar vx694 6x9" 400 Watt 4 Way סט קידמי קומפוננט "6.5 Cadence Zc602 150W סט אחורי Cadance TX-69120W שמוחזקים ע"י מגבר של Lanzar VIBE436 4x250 RMS
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום שאבא שלי חזר מהעבודה גיליתי שהטוויטר הימני לא עובד .. לא עושה רעשים או משהו פשוט לא נשמע בכלל ! כאילו שהוא לא מחובר ניתקתי את שני הטווטרים בדקתי אחד אחד, עם כבלים אחרים ואפילו בלי הקרוס כדי לוודאות שהבעיה אולי מהקרוס אחד הטוויטרים לא עובד ! זה אומר שהוא שרוף ? כפי שידוע לי גם אם הוא שרוף הוא אמור לעבוד ולא במצב שכיף לשמוע אותו. מבקש את חוות דעתכם הוא היה מחובר לגיביאל דרך חיבור רגיל לא בי אמפינג עובר דרך הקרוס. בתודה רועי.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 913 צפיות
שלום לכולם אני מעוניין להתקין רמקולי קומפוננט ברכב (מדובר על סובארו אימפרזה שנת 2002), ואכן בדלתות הקדמיות יש הכנה לקומפוננט (חורים מוכנים לטוויטרים ולרמקולים השניים !! ) ברכב יש כרגע 2 רמקולי 6*9 אשר נמצאים על המגש , אילו הם רמקולים של חברת פיוניר של 300W (אינני זוכר את הדגם) אחרי ברורים על סוגי וחברות רמקולי קומפוננט טובים בתחום של עד ! 1300 ש"ח קיבלתי הצעות וחוות דעת ללכת ( עם העקרון של רמקולי הפיוניר מאחור ) על 2 סוגי חברות א. מורל דוטק ב. פוקל ווי1 או ווי2 בהמשך לחיפושי אחר רמקולי קומפוננט טובים ביקרתי ב "רדיו מילאנו" שם המליצו לי על רמקולים שלטענתם טובים לפחות כמו הפוקל ווי1 והמורל דוטק ואפילו מעבר , השמות והדגמים הם : א. שם החב…
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 0 תגובות
- 910 צפיות
תראו לידיד שלי בעוד כמה ימים הולך להיות יומהולדת והוא ממש אוהב סאבים ודברים כאלה .. אז רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לקנות אני צריך רמקולים אחוריים ,קומפוננט,מגבר.. התקציב הוא עד 450 דולר .. הכל ייקנה מארה"ב * שכחתי לציין : אני קונה את הפריטים ממישיגן בארה"ב מישהו מכיר אולי חנות שם סבבה?עם מחירים טובים? תודה.
הודעה אחרונה מאת aviii, -
- 24 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם לפני חצי שעה, הייתה לי הזדמנות די ענקית לשמוע מערכת די מפוצצת ומפוארת בשווי של 50 אלף ש"ח. למרות שאין בניה מיוחדת מאחורה, המערכת פשוט פצצה....משהו נדיר סאב פלאנט אודיו סאב קיקר עוד סאב של קיקר מגבר מונובלוק רוקפוד מגבר לשני הסאבים האחרים של קיקר PYLE 2 סטים קונפוננט MB QUAD סט קומפוננט מאחורה של MB QUAD HU של פיוניר, לא זוכר דגם אך הוא מח"ל והוא עולה יותר מ2000 דולר.... בקיצור, משהו לא מהעולם הזה.... ניב
הודעה אחרונה מאת dj-uri, -
- 28 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מה זה אומר חיבור של הפקודה לסוויץ במגבר האם כדאי פוגע מדוע עושים זאת ?... אודה על מידע עצות...
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לי סאב של Bolt רציתי לדעת איך החברה בכללי האם היא חברה טובה או סתם חברה לא מוכרת .. תודה מראש
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי.. השאלה בכותרת.. אני מתלבט בין מונובלוק של הייפוניקס מהסדרות החדשות BXI 1206D (חדש) לבין מונובלוק של רוקפורד 10001BD (יד שניה) להגביר סאב של קיקר L7 15 או 12 לא סגור עדיין את ההיפוניקס אני מזמין מחול יצא בסביבות ה1900 אני חודש והרוקפורד מהארץ בקצת פחות .. מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
- 26 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני מתכנן שדרוג למערכת שלי יותר נכון לסאבים שלי וירדתי מהרעיון של ייבוא סאבים נדירים לארץ אז חשבתי ללכת על דברים שניתן להשיג [פחות או יותר] בארץ לא נתייחס להפרש מחירים ביניהם אלא נתונים אני מחפש סאב שיפיק SQL מדוייק, ועם זאת חזק שיוכל לתת את הנמוכים כמו שצריך [התיבה שאני אתכנן לשניהם תהיה פורטד] ואם אפשר לקבל עוד המלצות בנוגע לסאבים ברמה הזו תודה רבה אלי.
הודעה אחרונה מאת dj-uri, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי באוטו שני רמקולים מאחורה, שניים מקדימה ורדיו דיסק 4*45. המערכת בסדר אבל לא ממש מספקת את הסחורה. הייתי מעוניין להוסיף מגבר ושני רמקולים טובים יותר מאחורה. יש לכם המלצות יחסית זולות ושמתאימות למה שאני מחפש?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 0 תגובות
- 792 צפיות
מחפש מערכת פיוניר MP3 + שלט הגה מגבר 5 ערוצים חזק 2 זוגות קומפוננטים 160 RMS 6.5 אינץ' סאב 1000 וואט ומעלה הצעות לפרטי . תודה רוני
הודעה אחרונה מאת Fiat_Uno_1100, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מחפש חנות לקנות בד אקוסטי במחיר נורמלי ( באיזור ה 50 שקל +-) באיזור תל אביב או רמת גן תודה מראש
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
-
ריח מוזר מאלמנט. מה זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
- 4 תגובות
- 982 צפיות
יש לי AUDI A4 99 וHU PIONEER 6850 רציתי לקבל המלצות על קומפנוט מגבר סאב הקיצור מערכת קומפלט תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת bmw528, -
מה השימוש של קבל? 1 2 3
מאת dt50r- 32 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שמעתי הרבה שמועות שקבל בכלל לא עוזר וזה סתם ליופי (אפילו מישהו הוציא על זה מאמר) ולענייני, לי בפיג'ו 206 שאני מרים לווליום גבוה אז בשירים עם באסים רציניים האורות שלי מהבהבים ממש. האם קבל נועד אך ורק לפתור את זה? או שיש עוד סיבות להתקין את זה?
הודעה אחרונה מאת rotemsrr, -
- 0 תגובות
- 836 צפיות
מגבר1 : 4 ערוצים אינפינטי שבדיוטי 200$ מגבר2: מונובלוק 600.1 קיקר 1800 ש"ח במה קידמית קומפוננט: אינפינטי קאפה 1000 ש"ח. במה אחורית : אינפינטי ריפרנס 6510 750 ש"ח. סאב אינפינטי קאפה פארפקט 1350. כל זה יחובר ל ר"ד 8600 שכבר נרכש. איטום כבר קיים וכן חיווט של של 2 כבלים 4G. סך הכל יוצא 5800 ש"ח השאלה שלי היא יותר לגבי המונובלוק וכן קומפוננט הקידמי בלבד.. ואני מדגיש הקידמי בלבד (לא רוצה לקחת את הכסף של הקומפוננט האחורי ולהשקיע בקידמי אני יכול להוסיף עוד קצת לתקציב אם מומלץ קומפוננט קידמי אחר אבל אני עדיין מעונין בקומפוננט לאחורה עזבו שיקולים מסובכים).. גם לפי דעתי יש יותר מדי אינפינטי לא שהם לא חברה טובה אבל האם זה לא יותר מדי? בסה"כ איך המחירים וכ…
הודעה אחרונה מאת idan.w, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 951 צפיות
התחלתי היום להרכיב את המערכת באוטו , מקדימה התקנתי מורל אוביישן 6.5, וסאב (שעוד לא החלטתי איזה) ויגביר אותם מגבר של קיקר kx850.4 יש לי התלבטות קטנה , אם להתקין מאחורה על המגש את הקומפוננטים האלה : http://cheaper.co.il/product.asp?pr...740&CatCode=236 או 6X9 של רוקפורד (פאוור) מה אתם אומרים יהיה עדיף ? וכמה אמור לעלות המגבר של קיקר 850.4 ?
הודעה אחרונה מאת speedman, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צהריים טובים, הייתי מעוניין במידע כללי על מגברים. מה הכוונה ערוץ 1, 2 ערוצים, 5 ערוצים וכו... מהם תחום תדרים וכו... ומה בדיוק אומר כל מושג.. תודה.
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
- 1 תגובות
- 986 צפיות
שלום, מישהו יודע מה המידות מאחורה ומקדימה של מזדה 323 שנת 96? שיניתי ל96 במקום 97. תודה.
הודעה אחרונה מאת liron27, -
מערכת באודי A6
מאת Jenek- 12 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום חברים איזה מערכת שמע מותקנת Audi A6 בשנות יצור 2003 � 2006 הכוונה היא חברת הרדיו דיסק והרמקולים המקוריים תודה!
הודעה אחרונה מאת שבלול, -
- 4 תגובות
- 928 צפיות
רכשתי ממסר לאחר ששלי נשרף ,מת או מה שלא קרה לו עכשיו קניתי אחד של 10 אמפר ואין לי מושג איך לחבר אותו לכן העלתי תמונה שלו , מי שיכול לעזור אודה לו מאד בתודה רוני
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 755 צפיות
**תוכן ההודעה נמחק - הייעוץ הכי טוב שתוכל לקבל כאן זה לקרוא את כללי הפורום ולעקוב אחריהם בדקדקנות, מעבר לזה הפרה נוספת שלך את כללי הפורום תגרור את חסימת המשתמש שלך, ראה הוזהרת!**
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
נסה שנית.
הודעה אחרונה מאת elior1111, -
http://www.epinions.com/pr-Rockford_Fosgate_Punch_300X_Car_Audio_Amplifier/display_~full_specs די עלוב לא?
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן. מישהו מכיר את המגבר הנ"ל מקרוב? אני לא מבין איך זה שמהחיר שלו 900 שקל וההספק שלו רק 2X40 RMS... יש לו יחודיות כלשהי שמצדיקה את המחיר שלו??? שמתי לב שהאחוז עיוות שלו הוא 0.008% שזה יחסית מאוד נמוך אם אנלא טועה.. אבל יש בו משהו מיוחד שמצדיק את המחרי חוצמזה?
הודעה אחרונה מאת aviv007788,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.