Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי הרבה שמועות שקבל בכלל לא עוזר וזה סתם ליופי (אפילו מישהו הוציא על זה מאמר)

ולענייני, לי בפיג'ו 206 שאני מרים לווליום גבוה אז בשירים עם באסים רציניים האורות שלי מהבהבים ממש.

האם קבל נועד אך ורק לפתור את זה? או שיש עוד סיבות להתקין את זה?

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקי תודה, לגבי שלושת הגדולים, אני יכול לבדוק רק חיווט כי זה רכב של חברה ואני לא יכול להחליף או לגעת בשאר..

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

החשמל אשר מגיע למערכת מגיע באיטיות לכן אנחנו מגיעים למצב של היבהובי אורות וכו..

לכן כדי לפתור בעיה זאת לא מזנקים וקנים קבל אלה

משדרגים את האלטרנטור ואת המצבר ואת החיווט אם יש בו בעיה..

אז קיצר הקבל לא עוזר במשהו בדיוק

הוא רק פורק וטוען יותר מהר לכן משתמשים בו במקום לעשות את השידרוגים לרכב..

פורסם

אוקיי ובמידה שאני לא יכול לשדרג את האלטרנטור או המצבר, אז קבל זה הדבר היחיד שאני יכול לעשות?

כי אני בקרוב מאמין שאני יעיף גם את הרדבוקס (הנאמן שלי) כנראה במונו ויביא סאב P2 או CVR אז אני ממש לא רוצה לחשוב איך האורות שלי יהבהבו אז!

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם
החשמל אשר מגיע למערכת מגיע באיטיות לכן אנחנו מגיעים למצב של היבהובי אורות

החשמל מגיע "באיטיות"? באמת?

חזק ביותר!

הקבל משמש לשיפור האיתנות הפיננסית של כל מי שנמצא במעגל הייצור-שיווק-התקנה של הקבל. התועלת המשמעותית היחידה שתוכל להשיג מרכישת הקבל היא שימוש בנקודות הויזה כתוצאה מהרכישה.

אני מאמין שלמרות שמדובר ברכב ליסיניג אתה יכול להוסיף עוד כבל 4גיג' לכל אחד משלושת הגדולים ללא בעייה משמעותית מחברת הליסינג- כל עוד אתה משאיר במקביל את החיווט המקורי.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לא ,לא יעזור ממש.

סיבה :

משום שהקבל כל הזמן צורך וצורך אנרגיה ומחסל את המצבר.

לכן הוא יביא רק למשהו רע+

אז מה שעושים ומה שהכי טוב זה שידרוג שלושת הגדולים...

דבר שבטוח יפסיק את היבהובי האורות ולא כמו הקבל .. ואפילו היו מקרים שיש קבלים מותקנים ברכבים ולא עוזרים.

פורסם

למה כבל 4G יכול לפתור את הבעיה? מחר אני מוסיף עוד 8G בנוסף לזה שיש לי כבר זה ישנה?

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אני לא מתכוון שתעביר כבל 4 גיג' למגבר.

תוסיף כבל 4גיג' בין המינוס של המצבר לשילדה, בין האלטרנטור לפלוס של המצבר ובין המנוע לשילדה.

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

בכל מקרה, למקרה שאני יקנה 150 שח לקבל סטינגר 1F זה מחיר טוב?

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

ב 150 שקל תקנה חיווט לצורך שידרוג שלושת הגדולים.

150 שקל על קבל? תזמין את חברה שלך לארוחה והתועלת תהיה גדולה יותר...

פורסם

אני חושב שבסך הכל הוא ביקש לדעת מה השימוש של הקבל ובנתיים אף אחד לא נתן תושבה מספקת .

אז ככה , בשביל שמגבר יעבוד טוב וכמו שהוא צריך לעבוד באמת הוא צריך לפחות 13.7 וולט ( כמובן שגם על 12 וולט בלבד הוא יעבוד אבל לא יעבוד טוב ) .

ברגע שאתה מדליק אורות מאותת מפעיל מזגן ועוד ועוד , כל אלו צרכנים והמתח מתחלק בנייהם ונהיה מתח לא יציב ( דבר שגורם לתפעול לקוי של מגבר ) וכאן נכנס תפקידו של הקבל , הוא בסך הכל נותן המתח הנכון לעבודת המגבר וזה מתח יציב לחלוטין וכך גורם למגבר לעבוד בצורה הכי טובה שלו .

יש כאלו כמובן שיגידו שזה לא נכון ויש כאלו שיגידו שזה הכל שטויות , אבל זאת האמת וזו הסיבה שמומחי הסאונד בארץ מתקינים קבל , לא מאמינים ועדיין יש לכם תגובות מפגרות אז אל תתבישו ותשאלו את soundstorm , bombass את צחי מערכות , את אדי מערכות ועוד ועוד ותפסיקו לזרוק שטויות .

דרך אגב אני לא שולל את 3 הגדולים , זה דבר חשוב מאוד לעשות על מנת לפתור הרבה בעיות חשמל .

• תוכן חדש...