פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
יש לי מגבר של פלטינום אודיו 1400 וואט וסאב של פיוניר 305סי ו2 רמקולים אחורה של פיוניר הבעיה היא כזאת .. הרמקולים אחורה עושים רעשים קחחקחחקחח מה זה יכול להיות?? אולי היציאה הרוסה כי זה קר ברמקול ימין שילמתי 270 שקל על ההתקנה וכל כמה ימים נשרף לי הפיוז זה מרגיז אותי אבל מה אני יכול לעשות בקשר לרמקולים מה זה יכול להיות?? אנא קרא את כללי הפורום, להבא אנא בחר כותרת תקנית ואל תקפיץ טרם עת.
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
- 1 תגובות
- 785 צפיות
שלום לכולם לא מזמן נשרף לי טויטר של בסט קומפוננט שלי של דראג סטאר הסט נמצא אצלי כבר כמעט שנה וחצי ועשה לי קצת בעיות על הטויטרים אבל זה טופל עם מין "מנורות" (החיבור שלהן הוא בין הקרוס לבין הטויטר)שפשוט בווליום גבוה הן דולקות שאני מבין מזה שהמתח הוא גבוה אז "הפריקה שלו היא הולכת למנורה ולא שורפת את הטויטר כמו שהיה בעבר, אבל לרגע שמעתי מוזיקה ברכב ופתאום הטויטר השתתק ולא חזר לעבוד בדקתי עם הטויטר השני שהקרוס לא נשרף אלא בסופו של דבר זה היה הטויטר, אז אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא חנות מכורת סטים כמו שלי שיכולה לעזור לי למצוא טויטר חלופי אשמח מאוד וגם את מניעת הישרפותו של הטויטר נ.ב אני גר במרכז, בתודה אבי
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ממה יכולה להתקלקל יציאה במגבר? וכמה עולה תיקון של כזה דבר?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 684 צפיות
מישהו מכיר את החברה הזאת? Hertz קישור לאתר: http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm איך הקומפוננט שלהם?
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://www.adireaudio.com/Files/TechPapers/WooferSpeed.pdf על פי המאמר ניתן להבין כי לא גודל הסאב הוא שקובע מהירות כי אם סליל האודיו עצמו - כותב המאמר מעלה דיאגרמות וניסויים המוכיחים את טענתו - הבאתי את הדברים החשובים לפניכם : a voice coil IS an inductor! In fact, an inductor stores its energy in the magnetic field, inductors don't like to have the current flowing through them change. They like to hold the current constant. They will allow you to change the current flowing in them, but the bigger the inductor (or, the higher the measured inductance) the longer it will hold the current before it starts to change, The higher the inductance of the driver…
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
יש לי Hu: Pioneer 7700 , ויש שם אפשרות לשנות את הסאב וופר ואת הרמקולים. אז יש שם 3 אופציות של תדרים: 80 הרץ, 50 , 125. השאלה: מה ההבדל? אני סתם ככה בתור שמיעה הבנתי ש 125 זה יותר מרוח, 80 פחות מרוח, יותר מדוייק , 50 מדוייק ורק באסים קצרים.. אני צודק? יש תשובה יותר מקצועים? נ.ב יש לי Kicker Comp C12 , 300 watt 150 RMS והוא מוגבר על 160 RMS מוצהרים, של פיוניר ישנים.
הודעה אחרונה מאת barak5915, -
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
http://www.sonicelectronix.com/item_6779.html זה המוצר אני מתכנן לקנות אותו בחול מישהו שמע מכיר ?
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ככה,בגדול השידרוג בא לא בגלל תקלות ברכב עצמו או משהו אלא בגלל בעיות עם המערכת סטריאו אשר דורשת יותר חשמל ממה שהוא מסוגל לספק ,מה שמתבטא בשריקות מהרמקולים כאשר אני נותן גז,ועוד כל מיני חירחורי ברמקולים מידי פעם ,קול שנעלם לשניה וחוזר...קיצר...בעיה.. החיווט של המערכת סטריאו הוא ב 4 ג'יי ככה שהבעיה היא לא בחיווט , כרגע מותקן האלטרנטור המקורי של הרכב (שרייד 92 מנוע 1 ליטר ידנית!) . השאלה היא לאיזה אלטרנטור אני יכול לשדרג בכדי שיספק את כמות החשמל הדרושה למערכת כ 400W RMS. האם אלטרנטור של דיהטסו אפלאוז יתאים לי? כמה אלטרנטור כזה יכול לעלות ואיפה אפשר לבצע את השידרוג באזור המרכז(פ"ת/ראשל"צ הוד השרון כפ"ס,נס ציונה)... בתודה מראש על התשובות
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
-
עומס חשמלי
מאת zolol- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לכולם יש לי בעייה קטנה ורציתי להיתייעץ הרכבתי עכשיו באוטו 2 מגברים חדשים בימקום אחד ומין הסתם נוצא עומס על כל מערכת החשמל ואני צריך קבל. את הקבל עוד לא הרכבתי. אז השאלה שלי היא כזאת יש מצב כלשהו שנישרפה לי העזעקה ביגלל עומס חשמלי או שזה לא שור אחד לשני??
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
מגבר מפסיק לעבוד 1 2
מאת GORGE-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
המגבר שלי לאחר קצת מאמץ נכבה לשניה וחוזר לעבוד ושוב כול פעם שהוא קצת מתאמץ הוא נופל לשניה וחוזר השאלה האם יכול להיות שזה בעיית התחממות כי לפי מה שהבנתי אם זאת היית בעיה שהמגבר נכנס לפרוטקשן הוא לא היה מפסיק לשניה בלבד אלא לקצת יותר זמן. חברה תשובות לעניין בבקשה המגבר מגביר דוטק וקומפ סי בגישור
הודעה אחרונה מאת GORGE, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם וואי שנים לא הייתי פה טוב ללחזור!!!! ברשותי נגן dvd + מסך תקרתי עכשיו בגלל שהנגן די פשוט רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר אלי במקביל עוד רדיו דיסק, שלו יש הרבה יותר כיווני סאונד למשל( פיונייר 7750) כי בנגן שלי אין בכלל אופציות לכיוון.... וככה יהיה לי 2 נגנים: dvd וקליפים אני אשים במערכת של ה dvd ו mp3 ושירים אני אשים ברדיו דיסק הרגיל.. מה אתם אומרים? כמובן המערכות לא יפעלו באותו זמן עקב עומס!!! אם כן אז איך אני מחבר ..? נ.ב יש לי מגבר 4 יציאות וסאב שמחוברים עכשיו ל לdvd המגבר מגביר רק רמקולים קדמיים וסאב כמובן.. תודה אמיר
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרצתי חיפוש ולא מצאתי משהו בעניין אז החלטתי לשאול אותכם אני מתכוון לקנות דיוידי לרכב (יד שניה) עד 4000 ש"ח יש דגמים שאני מתלבט לגביהם , והם : קנווד KVT725 Kenwood פיוניר AVHP6500DVD Pioneer מה יותר מומלץ מהדגמים האלה ? תודה !! נ.ב הבנתי שהמסך של הקנווד בעיתי מבחינת ראיה באור יום , זה נכון ?
הודעה אחרונה מאת solit, -
- 2 תגובות
- 905 צפיות
האם matrix זאת פירמה מוכרת ואיכותית או שזה סתם איזה חברה סינית? תודה, גל
הודעה אחרונה מאת gal3333, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני עתיד לקבל אלפיןן 9853.. מעבר לכל מה שקראתי עליו וזה שהוא אחד הרדיו דיסקים המתקדמים לשנת 2006.. אני כרגע לא מחזיק מגברים ברכב... שיהיה כסף אני יברר על הגברה ראויה.. אבל רציתי לדעת אם שפרי לבצע בי-אמפינג ללא הגברה חיצונית ורק על ההגברה של הרדיו דיסק? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב, יש לי נאון כחול בתוך המחשב ואני רוצה להעביר אותו לבאגז' של האוטו כדי שהבניה תקבל קצת צורה.. איך אני מחבר אותו אם זה אפשרי? (הסבר מפורט בבקשה). תודה.
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו שמע את המגבר הנ"ל? הבנתי ש Eclipse ידועה כחברה איכותית.... היא ידוע כ OVERRATED\UNDERRATED? אתם חושבים שהמגבר ינצל טוב Infinity Kappa Perfect 12.1? תודה עריכה: לא רשמתי- המגבר מוצהר כ 480RMS@4OHM, 320RMS@2OHM. http://www.eclipse-web.com/amp/xa1000.html
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 987 צפיות
ערב טוב....יש לי שברולט מונטה קרלו,ויש לי ברכב טייפ מקוראי (אמרקאי)מהחברה +צינג'ר,ואני רוצה להוסיף מגבר+רמקולים 6+9 מאחורה,ואני רוצה להשאיר את המערכת המקוראית ופשוט רק להוסיף מגבר,אם זה ניתן? וכמה עולה עבודה כזאת?! ואים ניתן לחבר את המגבר ישירות לצנג'יר בלי ללכת לטייפ המקורי כי איזה בחור אמר לי שיש טפים מקוראים שאין להם יציאה למגבר(RCL) ואז צריך לקנות חיבור, והחיבור יקר! יש אמת בדבריו? בתודה אליקו ..!
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, היום כיצאתי מהבית לכוון האירוע, באתי להדליק את המערכת והיא פשוט לא עבדה ! הרדיו דיסק מנגן, הסאב עובד אבל הרמקולים לא עובדים .. אמרתי נו טוב נבדוק את זה בבית .. באמצע הדרך מרוב דאגות החלטתי לפרק את הדלת ולבדוק אם זה מה שאני חושב שזה ... הקרוס, ולעצרי ! זה כן .. כאשר אני מנתק את הקרוס השמאלי המערכת עובדת יופי, אני מחבר את ה + לקרוס, עובר למינוס "ואופ" באותו רגע המערכת משתתקת ושני הזוגות רמקולים לא עובדים .. שחיברתי רק + המוזיקה עבדה ואמרתי לעצמי טוב נשאיר את זה ככה ונחכה שנגיע הבייתה וחיברתי חזרה ונסעתי כאשר רק ה + מחובר ( בלי מינוס מהמגבר!!! וכן זה עבד..) אחרי שמיעה של בערך 25 שנ' המערכת השתתקה וכיבתי אותה ולא טרחתי לנסות ולהדליק שוב .. בעיה מוזרה אני חייב …
הודעה אחרונה מאת unix, -
בניית פודים
מאת 98civic-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום,רציתי לדעת כמה יעלה לי בערך לבנות\להכין 2 פודים לקומפוננט קדמי 6.5" אצל מתקין.ועל מי היתם ממליצים באזור ראשל"צ . תודה
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
איך הקומפוננט morel puls 6.5 ?
הודעה אחרונה מאת solit, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
השאלה שלי אולי בסיסית אבל בבקשה הסבר ברור עם אפשר אני לקחתי רדיו פיוניר ממכונית אחת ואני רוצה לעביר אותה למכונית אחרת איך עושים את זה שלכל מכונית יש את הצבעים שלה ואני לא מבין גדול בחוטים(כלכך הרבה צבעים למה כלכך הרבה חוטים ? למה הם משמשים) אבל עם הסבר טוב אני רוצה לנסות להרכיב לבד.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
השאלה בכותרת תודה.
-
- 1 תגובות
- 848 צפיות
כשאני מנסה להקליט שיר בMusic Catcher זה רושם No Recordable Disc משהו כזה אני לא זוכר בדיוק.. יכול להיות שהמכשיר שלי הגיע ללא הרד דיסק וזאת הבעיה?
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 6 תגובות
- 819 צפיות
שלום! אז ככה, יש לי באוטו קומפוננט מורל פולס 6.5 בדלתות הקדמיות מאחורה 5.25 עגולים הבאתי את המגבר JBL GTO 75.4 מהדיוטי אבל אולי עדיף לי למכור אותו, להוסיף עוד איזו אלפייה ולקנות את ה-היי פוניקס ZX6400 סאב בזמן הקרוב כנראה שלא יהיה תודה!
נתונים של מגבר
מאת eladbe- 7 תגובות
- 929 צפיות
שלום לכולם אני מחפש תנתונים של המגבר לייטנינג אודיו מסוג FF250.1 עשיתי חיפוש כאן וגם בגוגל לא מצאתי כלום מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה לעוזרים !
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
המגבר יהיה מחובר לHifonics Atlas 12" 600RMS אלה הם המגברים המועמדים: 1) http://cgi.ebay.com/KENWOOD-EXCELON-KAC-X812D-1600-WATT-MONO-AMPLIFIER-2006_W0QQitemZ9744792377QQihZ008QQcategoryZ79830QQrdZ1QQcmdZViewItem 2) http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-DIRECTED-1500D-CLASS-D-MONO-AMPLIFIER-NR_W0QQitemZ9744486636QQihZ008QQcategoryZ18797QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting 3) http://cgi.ebay.com/Lanzar-VIBE-1200D-Class-D-Mono-Amplifier-NEW-06-1200W_W0QQitemZ9741124896QQihZ008QQcategoryZ18797QQrdZ1QQcmdZViewItem יש לקחת בחשבון כי טווח המחיר הוא עד 190$.
שאלהההה...
מאת דביר יהודה- 3 תגובות
- 656 צפיות
מה זה 2 אום או 4 אום?
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 1 תגובות
- 818 צפיות
איך המגבר של Planet Audio מדגם zr 200.4 ?
הודעה אחרונה מאת mormaish, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך עזרה בחיבור נגן לרדיו דיסק ברכב יש לי נגן של AV420 ARCHOS ג"ב 20 ואני מעונין לחבר אותו למערכת ברכב יש לי מערכת של AUDIOTECHE או SOUNDTECH בלי יציאות מקדימה ועם יש דרך לחבר אותו בלי משדר FM תודה....
הודעה אחרונה מאת roko, -
אני וליאור מכננים לאטום את הדלתות הקדמיות,וחשבנו שאם כבר אוטמים אז כמו שצריך-מצד שני לא להשתגע,בקיצור,איטום שיספק את הצרכים ולא מעבר. קודם כל,מה מומלץ לאטום בעזרת קיט אחד של אקסטרים (אצלי הרמקולים יושבים בפודים ולא ישר על הפח) א.את הדופן שהרמקול יושב עליה ב.את הדופן הפנימית ג.יריעה אחת לכל דופן (שלפי דעתי לא תספיק בכלל) אופצייה נוספת היא (צריך לשאול אותו קודם) לרכוש קיט נוסף של אקסטרים ולאטום בצורה מוחלטת (עד כמה שאפשר כמובן) את הדופן שהרמקול יושב עליה,ובעזרת עוד יריעה אחת לאטום את האיזור שמאחורי הרמקול,השאלה אם זה יהיה מספיק יעיל ?
הודעה אחרונה מאת avi-b,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.