Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מחליט כן לגשת לבניה של קרוס פאסיבי אני ממליץ לך על כמה מהדברים הבאים:

א. לקנות ספר על מבוא לחשמל וללמוד קצת על רכיבי חשמל בסיסיים, עקרונות חשמל, קריאת סכימות של מעגלים חשמליים (גם אני לא יודע לקרוא הרבה מעבר לפשוטים - הדבר הכי מסובך שאני יודע לקרוא ובקושי לפרש זה גשר דיודות)

ב. להתעניין קצת בקבלים ובסלילים ובנגדים - לדעת ערכים שלהם, תכונות שלהם ואיך מחברים אותם למעגל חשמלי.

הקבלים שמשתמשים בהם לתחום הרכב הם בדרך כלל קבלים בי-פולאריים - כלומר הפלוס והמינוס לא משנה איך תחבר אותם. הבעיה היא שקשה להשיג אותם בחנויות אלקטרוניקה רגילות ולעיתים גם אצל חנויות של אנשים שמתקנים או מתעסקים ברמקולים וציוד הגברה.

ניתן להוריד מהרשת תוכנות לבניית סלילים.

בתור התחלה לדעתי הכי כדאי זה לחפש קיט לבניית קרוס אובר ולשדרג חלקים תוך כדי הבניה.

ג. אתה צריך ציוד ואתה צריך לדעת איך להשתמש בו - מלחם(צריך לדעת באיזה בדיל להשתמש, באיזה ראש, באיזה טמפ' - איך לא עושים הלחמה קרה...), רב-מודד פשוט שעולה 50 שקלים, מגלה בידוד או קאטר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...