פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם,לי חש מאחור 9*6 של Kenwood 280w וסאב Kenwood 600w , ושומעים חמוד,ראיתי בחנות רמקולים של Kenwood 7*10 500w עוצמתיים 5 way(לא זוכר את המספר דגם) והמחיר שהציעו לי אחרי הנחה הוא 700 ש"ח ,אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הרמקולים האלה כי חיפשתי מידע ולא מצאתי בשום מקום ,אני אודה לו מאוד. תודה מראש ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 1 תגובות
- 782 צפיות
ככל הנראה הבאה היא בחיבורים.. כאשר אני לוחץ על הפנאל.. במקום שאין כפתור..בזמן שהמערכת מחוברת.. האורות נכבים ונדלקים כאילו הוא עושה ריסט אבל המערכת ממשיכה לנגן.. ככל הנראה בעיה בחיבורים.. אם מישהו יכול לעזור להגיד מה לעשות או כמה עולה תיקון? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה ישלי את הREF 1250W ואני בפירוש לא מרוצה ממנו! דרך אגב אם אפשר את המחירים שלו בשוק תודה.. ישלי קומפוננט ששומעים ממנו פגז אבל ממש ממש טוב! והסאב פשוט הורס! אני מחפש סאב שנותן תדפיקה שלו בזמן [עם דגש על הזמן] כמו כן שלא ימרך ויהיה נקי..... ניסיתי את SoundStream הוא דפק פצצה אבל הצליל של הסאב שלהם שונה לגמרי מהקומפוננט וזה נשמע נוראי כמו כן הקיקר נותן לי תחושה שכאילו אני סוחט לו תמיץ והוא הולך להשרף כשהוא ברבע שלו מין צליל כזה שאני לא יודע איך להסביר... הספק? בסיבות ה300RMS כדי שיתאים למגבר... אם אתם אומרים שאצטרך מגבר חדש בשבילו אבל אם ממש ממש מוכרחים תודיעו תקציב? 900 שקל בינתיים ואני מוכן להשקיע אפילו עוד בתמורה למחיר בקשר לכיוונים..…
האם כבלים יותר עבים משפרים את הצליל במערכת ללא מגבר???
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למה צריך חומרי איטום לדלת?? איך עושים זאת??
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למי שמכיר מה דעתו על שני דגמי רמקולים 4 אינטש 1) MAGNAT BP1200 סדרה בול פאוור 2) BLAUPUNKT BGX402 תודה
הודעה אחרונה מאת boaz007, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם... מצאתי באתר פומפה שני קומפוננטים שנראים לי זהים.. רציתי לדעת מה ההבדל בינהים.. לשתיהים יש אותו RMS.. ועוד כמה דברים.. אחד זה זה..(HYBRID6) http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=HYBRID6&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=171 והשני הוא..(DotechMKII6) http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=DotechMKII65&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290 ואיזה מהם יותר עדיף אם לוקחים אחד מהם.. בתודה טל.
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קניתי מגבר MAGNAT COMBAT 6000 מפלצתי 6 ערוצים יורד ל 1 אוהם 160X6rms מגבר ענק..... מי שרוצה מגבר מפלצתי באמת שיקח כזה מגבר...... הוספתי תמונה...
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רכשתי לאחרונה רדיו דיסק פיוניר מדגם deh-6800mp עכשיו ראיתי באמת התצוגות שלהם שיש מדיד של טעינה במצבר רציתי לדעת האם הוא אמין ומדויק? וגם לדעת מהם הטעינות הנורמליות? במצב עמידה כשהאוטו מונע במצב נסיעה רגילה או נסיעה בעומס(אורות מזגן וכו') תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת H.C.B, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נמצאת ברשותי מערכת ביתית בעלת 2 רמקולים 3way שמחוברת למחשב מכיוון שהמערכת טיפה ישנה חשבתי לשדרג אותה,חשבתי להוציא את הרמקולים שמחוברים אליה עכשיו ולחבר במקומם קומפוננט יותר איכותי וחזק עכשיו השאלה שלי,האם המערכת תחזיק קומפוננט מסויים שהוא לא הרמקול המקורי? ניסיתי לחפש כמה RMS היא מספקת אבל לא רשום לא על המערכת ולא בחיפוש בגוגל רשום על המערכת 350w PMPO אם זה עוזר תודה מראש
הודעה אחרונה מאת H.C.B, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי לכולם אז לבסוף שידרגתי את המערכת, אני מזיל דמעה שאני שומע בה היום ...!! לא יאומן ! מה הרכבתי: HeadUnit: ========= Pioneer Premier DEH-860MP Bass: ===== Kicker KX600.1 600W Mono-Block 2 x Kicker 12" CompVR Dual 2 Ohm coils Sealed Double Open box Front: ====== 6.5 " Infinity Reference 6510cs Rear: ===== Infinity Reference 9613i Front and rear Amp: =================== Infinity Reference 7541A 111W RMS X 4 בבקשה ח"ד, הייתי רוצה להדגיש שהלכתי על רפרנס ולא קפה או קפה פרפקט כי הדלת של הקורולה לא מתאימה לגדלים האלה והעדפתי ללא בניה. אז אני חותך את הקדמיים. והקיקרים בתיבה כפולה, אדיו סנטו ולהקתו!!!!!! בקשר למפגש, היי…
הודעה אחרונה מאת RazorJunior, -
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
למישהו במקרה יש תיבה כפולה מתאימה לזוג cvr12 אינצ' שהוא לא משתמש בה או מעוניין למכור תמורת סכום סימלי אני רוצה לנצל את הסאבים שלי קצת יותר מאשר לתת להם 28 ליטר לכל אחד... אז תודה מראש אם למישהו יש ובבקשה להודיע לי
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי סאב וופר Audio God, החברה מוכרת לכם?
הודעה אחרונה מאת oMri S, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני חושב שזה 4 אינש אבל לא כל כך בטוח, בשביל זה אני צריך לפרק את הדלת בכל מיקרה אם כבר את יודעים אז איזה רמקולים אתם ממליצים לי עד 300 ש"ח?
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם קראתי את החוברת שימוש של המגבר MAC AUDIO Z4200 ושם נאמר שעבור סאב יש צורך להוסיף מגבר נוסף - כלומר ה Z4200 אינו יכול לתמוך בסאב אלא רק ב קומפוננט ו6*9 בו זמנית בלבד? האם ניתן בהמשך במקום ה 6*9 לחבר ליציאות אילו סאב ואת ה6*9 לחבר ישירות לרדיו דיסק או בכלל לא ?? ואם לא אז איזה מגבר בתקציב של עד 1200 ש"ח כן יכול ? אודה למהירי התשובה כי אני המכירת מבצע שלו מסתיימת מחר !!! בתודה מראש SKI FARM
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מחפש רמקולים עם בס נקי ועמוק עדיפות 6*9 וצליל עשיר,הציעו לי רוקפורד 1694 ב700 שקלים ואין לי מושג איך הם [אני טירון באודיו לרכב] איני מעוניין בסאב. אם זה רלוונטי אז יש ברשותי לנטיס 323 lx ומורכב מאחור פיוניר 25w , והצליל שלהם גרוע מאד. הייתי מעוניין לקבל הצעות מכם לגבי רמקולים אחוריים בלבד שיתאימו לכל רדיו דיסק חדיש איני מתכוון להוסיף בעתיד מגברים סאבים וכו'. תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת mazda f2, -
כיוונים במגבר.
מאת yoniko- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום.. יש לי מגבר של אלפיין mrv f-504.. הוא מוציא פחות או יותר 70 ליציאה.. עכשיו מחוברים אליו פולס מקדימה וסאב jbl 250rms.. עכשיו שמתי לב שהכיוונים של ה- frequency של הסאב הם מ-40hz עד 150hz.. על כמה לכוון אותם?? זה הכיוון של התדר אם אני לא טועה נכון? כמה שיותר נמוך אז הוא נותן יותר באס ?? ועכשיו יש לי אותה שאלה לגבי הקומפוננט.. על כמה מומלץ לכוון אותם?? רק ששם זה מ-80hz עד ל-1.2khz... הקומפוננט מכוון על 80. אני מעלה תמונות וסימנתי לכם על איפה מכוון כל דבר.. זה הסאב: http://img481.imageshack.us/my.php?image=xtc8wk.jpg וזה הקומפוננט: http://img465.imageshack.us/my.php?image=componennt1pp.jpg אשמח לקבל עזרה.. תודה =)
הודעה אחרונה מאת yoniko, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם.. אני רוצה חוות דעת על המגבר הנ"ל.. זה שיש בדיוטי פרי.. כל המפרט נמצא פה.. http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=358&C ategoryID=161&Page=1 בתודה טל..
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם ותודה למי שקורא ועוזר... ההייתי רוצה לשפר את השמיעה אם אוכל עם הרכיבים הקיימים שיש לי כרגע (בעתיד אני יחפש יותר איכות)אבל כרגע זה מה יש ואם זה נסתדר אז השאלה שלי היא כזו איך אני יכול לחתוך במגבר שלי (הקונקוד600 וואט) את הרמקולים האחוריים שהם פיוניר שמספקים 80 או 70 אר אמ אס שייתנו צליל נקי לא באס כי יש לי את הסאב שמשלים לי את זה, דרך אגב הדגם שברותי הוא 262OGT שניי ערוצים לא כזה חדש אני חייב לציין אבל אני רוצה להפיק ממנו את המירב, ועוד שאלה... האם כדאי לי לשנות את סדר ההספק שהם מקבלים ממגבר מסויים כלומר האם כדאי לשנות מאיפה הם מקבלים את העוצמה...? עכשיו הסדר הוא קומפוננט וסאב על הלאנזר והקונקוד על האחוריים... בתודה רבה רבה לכול העוזרים(אם י…
הודעה אחרונה מאת roki, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני כבר כמה ימים מחפש DVD לרכב , יחידה אחת , זאת אומרת שהמסך נשלף מתוך המכשיר . אין לי העדפה מסויימת לגבי מותג , אבל חשוב לי שיהיה מכשיר טוב , עם כיוונים שאפשר להגיע לרמה טובה של סאונד , שיקרא צרובים . התקציב שלי הוא בסביבות 4,000 למכשיר יד שנייה . האופציות הם : קנווד 725 , פיוניר 6500 , קלריון . או משהו אחר שנכנס בתקציב . הכי חשוב זה שהמכשיר יהיה תומך DTS, PRO LOGIC, DOLBY DIGITAL הבנתי שבדגם של פיוניר 5700 היחידה הזאת של DTS, PRO LOGIC, DOLBY DIGITAL היא אפשרות לקנות בנפרד ובדגם של ה6500 היא נמכרת איתו ביחד , זה נכון ? על איזה מכשיר אתם ממליצים לי ? מה החסרונות אם אני יקנה תמכשיר מאיביי ? והכי חשוב , אם תראו משהו למכירה תעדכנו אותי , אני …
הודעה אחרונה מאת elior1111, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי סאב אין לי תמונה שלו אבל כתוב עליו vccs ולמטה voise coil cooling system אין לי מושג של מה הוא נדמה לי שהוא 10 אינצ' (יותר קטן מהקיקרים שברשותי) והיא בתיבה אטומה ממש ממש קטנה (לא יותר מ-20 ליטר לדעתי) מישהו מוכן לעזור לי של מה הסאב וקצת נתונים?
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לחבר שלי את הרכב פולקסווגן פולו שנת 01. מישהו יכול לעזור לנו בקשר לגודל הרמקולים הקדמיים ובנוסף גם של האחוריים... שמתי לב שבפולו ה"מגש" מאחורה הוא מפלסטיק בגלל זה נראה לי קצת מוזר העסק ושבטח אי אפשר לשים 6על9 תודה אורפז
הודעה אחרונה מאת mr. turbo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן. הורדתי דיסק בדיקה של SPL. רציתי לדעת איך אני יכול לדעת איתה תדר מפעיל כל "שיר". תודה.
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בירצוני ליקנות מגבר מונובלוק עד 2000 שקל , אבל שהייה איכותי וחזק. על מה אתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
- 0 תגובות
- 840 צפיות
שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוש מגבר... לא חשוב מה ירים כרגע.. אבל אני חושב על 2 מגברים.. אחד של מאגנט THE ROCK 800 והשני הוא GTO 75.4 מה יותר מולמץ? מה יותר טוב? מה יותר עדיף? ואם בחרתם באחד מהם אז סיבה למה דווקא הוא.. בתודה טל..
הודעה אחרונה מאת BRAVO_SX, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם קודם כל אומנם זו הודעה ראשונה שלי אבל אני כבר הרבה זמן מסתובב פה בפורום ורציתי להגיד שיש פה אנשים ממש רציניים שכותבים בצורה עניינית ובעברית נכונה, ממש כיף להכנס לכאן. דבר שני - קניתי סאב של JBL 125W RMS ואני עומד לקנות מגבר של JBL מהדיוטי פרי GTO 75.4 השאלה היא: א. האם כדאי לקנות את המגבר ב 900 ש"ח? ב. האם אני יכול בינתיים לחבר את הסאב ישירות למערכת -פיוניר פרימייר DEH-P740MP במערכת ניתן להגדיר רמקולים אחוריים כסאב ולחבר את הסאב כרמקול אחורי ואז היא נותנת רק באסים ובעוצמה נחמדה אבל אמרו לי שאני עלול לשרוף את המערכת, האם זה נכון? תודה מראש לכולם עמית
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 778 צפיות
יש לי במורל פולס שלי 2 קבלים שהגיעו עם הטוויטרים מישהו יודע לאן זה מתחבר ולשם מה זה???
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
איך ה-DVD הזה?
מאת S1406- 1 תגובות
- 774 צפיות
איך? סיני פשוט? שווה את המחיר? זה באמת לאנזר מארה"ב או סתם מדבקה לאנזר? http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2905319&refid=6
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 1 תגובות
- 937 צפיות
שלום אני מחפש מישו שיש לו תדגם הנל ויודע להשתמש איתו ומגיע למפגש יום שבת כדי שיוכל לתת לי כמה טיפים =] סליחה אם זה בניגוד לחוקים אם כן תנעלו ומי שמבין בה אני בעל אימפרזה 97 כחול תורכיז ואשמח לפגוש מישו במפגש...
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 890 צפיות
שלום לכולם ...יש לי שאלה נגיד ויש לי רדיו דיסק ואליו מחובר דרך 4 יציאות 4 רמקולים....יום אחד אני בא ומוריד רמקול ומחליף רמקול יותר עוצמתי בקצת מהשלישי במרכז הבמה האם אני יקבל יותר עוצמה עי כך שיתפרס וככה כל שלושת הרמקולים יקבלו במקצת יותר עוצמה ....האם מה שהבנתי הוא נכון תודה על העזרה אחלה פורום ...
הודעה אחרונה מאת Soundman,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.