פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ככה האופציות: 1.סט מידים וקרוס של זטק סידרת "צירקט".+טויטרים של מורל [דוטק] MT11.[עלות 650 שח יד שניה] 2.סט מידים וקרוסים של דוטק MKII וטוויטרים MT22[היבריד].[עלות של 1100 שח חדש] אני מחפש במה קידמית המורכבת ממיד עם נוכחות וגוון הדוק[לא מרוח והמום]וטויטר מפורט רך ועוטף,לא צורם וסכין. המוזיקה שאני בעיקר שומע מתרכזת ב:אלקטרוני/פסיכאדלי/האוס/וקצת שחורה.ההגברה תהיה כ70RMS לכל צד. בהתחשב בנתונים הללו, מה הייתם מייעצים לי?[כמובן בעלי הניסיון בשטח מבניכם!] בתודה מראש. [כרגע הבאס מאחור מורכב מ2 CVR03 שאולי יוחלפו בIMAGE DYNAMICS ID10 V3 DVC4OHM ]
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו יכול לשפוך קצת אור על ההבדלים בין המכשירים? לפי מה שהבנתי ה 701 יכול לעבוד גם ללא הפאנל עם שליטה כמעט מלאה דרך ה IVA-D310 האם זה אותו הדבר גם לגבי ה700? או שהוא חייב את היחידת ראש שלו? יש עוד הבדלים בין שני המכשירים חוץ מהנ"ל?
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי! בחיפושי אחר קומפוננט קדמי, נתקלתי בחברה בשם Zapco: www.zapco.com. אני, אישית, פעם ראשונה שמע על החברה הזו. מישהו שמע על החברה ויכול להגיד לי אם הם טובים/מה אופי הצליל שלהם וכו'.... תודה.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שבת שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש את אחת מן המערכות הללו של פיינור ויש לי מספר שאלות. 1) קודם כל רציתי לדעת מה ההבדל בין השנים 2) התברר לי שמכשירים של פיינור עם סימות 50 הם מכשירים אסיתיים ללא RDS אך ניתן להשתמש בהם בארץ ללא כל בעיה. אז הבנתי שDEH-P5850MP ו DEH-P5800MP זה אותו מכשיר רק הראשון הוא אסיתיי והשני אירופאי, אז למה בכל זאת יש הבדל במחיר בין השנים באתר ההשוואות zap? 3) איזה מהם יותר כדאי לקנות (בהסתמך מהתשובות שלכם)? תודה מראש, יובל *לפני כתיבת הודעה זה עשיתי חיפוש ולא מצאתי את המידע שאני מחפש. לידיעתכם.
הודעה אחרונה מאת Yuval.k, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איך הסאב הזה מבחינת sq http://www.phoenixgold.com/2004/xenonspeakers.html וכמה עולה חדש? ואם תוכלו להציע לי עוד כמה סאבים איכותיים עד 1500 ש"ח תודה רבה..
הודעה אחרונה מאת בן-זוהר, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 961 צפיות
בהמשך לשאלה שהעליתי אז האם יש סיבה להעדיף את הדגם 745 על ה645? המחיר שלהם מאוד אטרקטיבי [סביב ה-150$] מבחינתי, והיכולת להתאים את צבע התצוגה כך שיתאים לי לרכב מאוד קוסמת בעיני. האם יש טעם להוסיף כסף ולקחת את ה745? האם יש מכשירים עם תצוגה אדומה \ כתומה סביב המחיר הזה שהינם יריבים ראויים? רון.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
מפגש שונה מהמפגשים הרגילים היה ולא רע בכלל. אני רוצה להודות לכל מי שהגיע והגיעו הרבה מהרגיל,גם מהמרכז. כמובן גם תודה ע-נ-קי-ת לג'ניה מ-ART OF SOUND שהעמיד לרשותנו את המקום ופשוט דאג להכל, גם מעבר למה שצריך,ישר כח. אתם מוזמנים להגיב ולפרסם תמונות,למי שצילם. שבת שלום מתן
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום ! לפני מס' ימים ההורים שלי רכשו סוזוקי בלאנו 2002. אני מעוניין להרכיב מערכת פשוטה על האוטו, (כרגע מורכבים רמקולים חלשים, ורדיו טייפ פשוט) אך אין לי מושג מה לקנות. התקציב הוא עד 1300 ש"ח. אני לא חושב שאני צריך מגבר, תספיק לי מערכת עם זוג 6' מקדימה, זוג 6X9 מאחורה, זוג טוויטרים ורדיו דיסק. מישהו יכול לכוון אותי מה לקנות ?
הודעה אחרונה מאת bolt_18, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יגעתי ולא מצאתי את הדגם של הקומפוננט באתר של XTANT. שמעתי אותם במפגש ואהבתי, מחפש דרך להזמין אותם מחו"ל. תודה מראש WUKA
הודעה אחרונה מאת בן G, -
-
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
תיאור המוצר: מגבר moseft בהספק אדיר של 1600W בעל 4 יציאות, וקרוסובר לשליטה בצלילים המגבר בעל קרוסובר מיוחד המאפשר שליטה על כל יציאה, דבר המקנה איזון בין הצלילים המגבר בעל צלעות קירור מיוחדות המונעות התחממות יתר, כמו כן קיימת נורת ביקורת כאשר המכשיר התחמם מעבר לחום 324 ¤ שווה לקנות??
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי סאב דראגסטר 10 אינץ http://www.dragsteraudioart.com/woofers.html נקנה בינואר השנה לאחר חודשיים בלבד הוא נדם הלכתי לחנות הוא החליף לי אותו באחד חדש (הוא לא אמר מה היתה הבעיה) היום גם השני באמצע נגינה הפסיק לנגן חזר שוב הפסיק חזר והפסיק לגמרי. השאלה שלי היא מה יכולה להיות הבעיה שגרמה לשני סאבים חדשים להפסיק לעבוד ? הוא מחובר למגבר קנווד חלש שלא מגיע לשיא העוצמה של הסאב ואפילו לא קרוב, הרדיו דיסק הוא פיוניר 6750. *דבר נוסף, על אותו מגבר מחוברים קומפוננט של מגנאט כמעט שנה ואיתם אין בעיות בכלל תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש תוכנה שעורכת קבצי MP3 שיכולה להקטין / להגדיל קובץ MP3 עפ"י האיכויות(ככול שהגודל גדול יותר האיכות שיר גבוהה יותר) וכו...
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום שלום פורום היקר ! אז ככה ברצוני לשפר את החשמל באוטו , מה שכולל : החלפת קיט התקנה ל-0 גיי'ג , שיפוץ אלטרנטור + החלפת מצבר לחזקת יותר . מה הייתם ממליצים לעשות כדי להשיג תוצאה מקסימלית ?
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
-
- 1 תגובות
- 913 צפיות
האם אפשרי הדבר מבחית מיקום הרדיו , והאם יש משהו אחר שיהיה בעייתי?
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 1 תגובות
- 987 צפיות
שמעו חברה אני בנתיים מחפש רדיו דיסק סביר במחיר סביר!! ולא תמיד יש לי זמן להכנס לחנות לקנות! אז לבנתיים עד שאני ימצא את מה שאני מחפש אני יודע שיש אפשרות לחבר את הדיסקמן לרדיו טייפ וכך אני יוכל להאזין לדיסקים! אם מישהו יכול לעזור בזה.תודה מראש
הודעה אחרונה מאת korenz1213, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאיפה מחברים טוויטרים? יש לי רדיו דיסק פיוניר 6850 אתם יכולים לעזור לי בבקשה?
הודעה אחרונה מאת RAN2006, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם.. ברצוני לרכוש מערכת לרכב שתכלול: רדיודיסק קומפוננט סאב מגבר 1 או 2 העיקר שיספיק למערכת התקציב הוא 2000 ש"ח אבל אני רוצה להזמין מ www.amazon.com לשלוח את זה לדודים שלי שישלחו לארץ... בקיצור המחירים שם ממש זולים. הייתי רוצה שכל אחד ימליץ לי על המערכת שתהיה הכי חזקה ואיכותית בתקציב הנ"ל תודה מראש, Class
הודעה אחרונה מאת Borka, -
-
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברה חבר של אבא שלי טס לחול וחשבתי להביא מהדיוטי את המגבר של אינפיניטי לא רוצה גיביאל מישהו יודע אם יש במלאי את האינפיניטי? או מכיר איזו שהיא דרך לברר? כי באתר שלהם היו כתוב באותיות אדומות גדולות אין להתקשר ולברר זמינות מלאי איך אפשר לברר? תודה מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 1 תגובות
- 795 צפיות
ההודעה נכתבת בשביל חבר,המערכת שלו אחרי העברת קבלים בכל האוטו התבאסנו לגלות שהיציאת RCA של הרדיו לא תקינה (חוברה ע"י מישהו אחרי שנותקה) עכשיו אני מבקש את עזרתכם לרכוש רדיו בתקציב של 1000 ש"ח שתי יצאות RCA MP3 כמובן וסאב , יש העדפה ל-8 אינץ' רוקפורד מכיוון שזה ניכנס ביונדאי גטס ואין שמה הרבה מקום בבאגג' אם יש לכם הצעות אחרות שישאר בגדר ה-8 אינץ תודה.
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
MAGMA vs S12L7
מאת eladbe- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 893 צפיות
שלום לכולם כרגע ברשותי יש תמגמה של חברת Earthquake הוא מפרק לי תרכב עכשיו לשאלה איזה סאב עדיף מבחינת העוצמה והדיוק המגמה או הS12L7 של קיקר? חשוב המונו שלי זה Earthquake PH2000WD : http://www.earthquakesound.com/powerhouse_amplifiers.htm תודה לעוזרים!
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכל המומחים, לאחרונה נמאס לי לשמוע ב-30RMS והחלטתי ללכת לכיוון מערכת. רציתי חוות דעת על המוצרים הבאים: 1. מגבר LANZAR VIBE421. מחיר 990 ש"ח. 2. מחליף דיסקים MP3 של סוני CDX565 (כולל MP3). עלות 200$ - סביבות 900 ש"ח. 3. רמקולים אחוריים של LANZAR VX694. עלות 444 ש"ח. 4. בזוקה MAC AUDIO MP TUBE 30. עלות 500 ש"ח. 5. קיט חיווט 170 ש"ח. סה"כ (בערך): 3000 ש"ח. לא כולל הרכבה. אני רוצה לשמוע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ורוק אבל לא בפול ווליום כל הזמן, לרוב אני שומע רגיל, גם לא יוצא לי לנסוע הרבה ברכב. חשוב לי עקרונית האיכות של המגבר (כולל התחממות) וכל מה שקשור לחשמל באוטו בגלל זה אני לא מתכוון להתפשר על מגברים שיכולים לגרום לצרות ברכב. אם יש כא…
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום יש לי מגבר של פלטינום אאודיו V12 4 ערוצים ואתמול הוא נכנס לפרוטקשיין עד כמה שהבנתי. מחוברים עליו סאב בגישור (JVC 10 אינץ' לא כל כך חזק) ורמקולים של פיוניר 350W 80 RMS למה דבר כזה יכול לקרות ומה צריך כדי לתקן את המצב? בנוסף דולקת עליו מנורה אדומה מהבהבת והירוקה כבויה תודה נ.ב בחיפוש לא מצאתי בדיוק את מה שרציתי
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אבשלי קנה לאוטו שלו רמקולים אחוריים חדשים וHU חדש, והחלטתי ששווה לקחת את האחוריים המעפנים הקודמים שלו ולכסות איתם את החורים שלי כי זה עדיף על חורים במגש בלי כלום, אפילו שלדעתי זה אמר לגנבים תעזבו תאוטו הזה מסכן הבנאדם כבר דפקו לו פעם אחת רמקולים.. בקיצר נחזור לעניינו.. שמתי תאחוריים, מקדימה יש לי מורל פולס 6.5, בקיצר יש דרך שבה אני יכול דרך הHU (פיוניר 7650) לגרום לאחוריים לעבוד יותר על מיד ולמטה ולקדמיים מיד וגבוהים בלי לקנות רכיבים חדשים כי זה לא שווה לי את זה.. כרגע בHU שלי הHPF מכוון ל125HZ כי אמרו לי שלא רצוי לחתוך יותר נמוך לפני שאני אביא מגבר ואחתוך שמה כמו שצריך כי 80HZ מניסיון יכול לשרוף תרמקול (מניסיון שלו לא שלי.. אם אני לא טועה לבנאדם קוראים בוריס והוא…
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, לאחרונה שמתי לב שיש 2 דגמים למגבר הזה האחד כנראה הישן והשני מצויין בדגם jbl 75.4 (כנראה סדרה חדשה?) מה ההבדל בין 2 הדגמים?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני חדש פה באתר אבל במאצעות יריאה הבנה וניסויים יש לי משו ברא אומנם לא כמו איזה מיישו שחזק בזה... בתאכלס רציתי לראות מה התגובות לגבי מה שנאי הולך לשים באוטו.... קדמים לא משו אין חברה אבל סבבה שומעים אחוריים 6X9 או קנווד 220 או שפיוניר 350 3WAY מערכת עצמה של האוטו תאכלס יענו מרוצה לא קופצת לא כלום סאונד טק ככה קוראים לה ד"א יש למערכת הזאת חיקויים של אלפיין! אממ..מגבר 1000W 4 ערוצים גישור לסאב מותאם סבבה וסאב שאני רוצה קיקר 300 W בגלל שהמגבר לא כל כך חזק מה אתם אומרים?? ועכשיו שיש את הקנווד או תפיוניר שומעים מצוין נקי פיקס לדעתי אבל בכל זאת אני רוצה לשפר אז רק לגבי הסאב והמגבר.... ושאלה כללית שהתשובה עלייה ארוכה איך מתקינים!? מאיפה לאיפה מי למי דברו אלי…
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
- 1 תגובות
- 931 צפיות
שלום רציתי לדעת עם יהיה לי הבדל בשמיעה ככה המערכת שלי עכשיו.. רדיו דיסק: פיוניר 580 קומפוננט קדימה: דוטק עם טוויטרים MT23 רמקולים אחורה:פיוניר 300 סידרה לבנה סאב: קיקר L7 מגבר: 4 ערוצים של לאנזר 1000 וואט VIBE מונובלוק: קיקר 600.1 יש לי גם רמקול .. אינטגרה אובישן של מורל בבית רציתי לדעת עם אני ישים את הרמקול במגש אחורה (אחורה יש חורים 6/9) הוא ישמע יותר יפה מהרמקולים הרגילים? האינטגרה 160 RMS ו6 וחצי אינץ
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
הכל היה מצויין עובד ותקין והכל מחובר! אני בדקתי שום חוט לא נותק מחובר למגבר. בשמיעת CD הכל עובד מעולה שומעים והכל תקין אבל הרדיו פשוט הפסיק לעבוד! כל תחנה שאני שם הוא עושה רעשי רקע כמו בטלויזיה כששמים תחנה שלא מכוונת. חברים מזה יכול להיות? חבר שלי אמר שהרדיו התקלקל הכיול משהו כזה וזה דורש תיקון אחריות אני חושב שיש.... מה אתם חושבים שזה ?
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 0 תגובות
- 817 צפיות
היי אני קראתי את כל המדריכים אבל עדיין מעדיף קצת עזרה עם יש מישהו מהאזור של כפר סבא והסביבה שיודע לחבר עוד מגבר בנוסף למגבר שיש לי, ויכול לעזור לי פיזית בחיבור המגבר יכול ליצור איתי קשר בפרטי תודה לעוזרים! נ.ב אני מצטער עם זה לא קשור לכאן
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
שאלה על מתח!
מאת eladbe-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 964 צפיות
אולי זאת שאלה דפוקה בטרוף אבל זה משהו שמשגע אותי ! לפי הנתונים שלי אני צריך מתח של 17.0V DC כדי המגבר שלי יתן את כל התפוקה שלו איך אני מקבל מתח כזה?
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
- 1 תגובות
- 949 צפיות
אפשר לקבל חוות דעת על rockford rfx9120 ? תודה.
הודעה אחרונה מאת QUATRO,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.