Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יגעתי ולא מצאתי את הדגם של הקומפוננט באתר של XTANT.

שמעתי אותם במפגש ואהבתי, מחפש דרך להזמין אותם מחו"ל.

תודה מראש

WUKA

Sheep Happens

פורסם

חיפוש בפורום יעזור לך יותר

תחפש morel xtant

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=89187&highlight=morel+xtant

זה יעזור לך

בבקשה.

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בבקשה:

http://www.xtant.com/html/products/XSC24_25_26.cfm

ישנם ת'רדים ארוכים כאורך הגלות בנוגע לעניין.

תבצע חיפוש.

אני אישית אוהב את הסט מאוד, מאוד, מאוד, מאוד.

אחרים אומרים שהסט נחות מהדוטק, ודוטק מכוון כמו שצריך יגיע לתוצאות טובות הרבה יותר.

קח לתשומת לבך.

בברכה, שי.

פורסם
בבקשה:

http://www.xtant.com/html/products/XSC24_25_26.cfm

ישנם ת'רדים ארוכים כאורך הגלות בנוגע לעניין.

תבצע חיפוש.

אני אישית אוהב את הסט מאוד, מאוד, מאוד, מאוד.

אחרים אומרים שהסט נחות מהדוטק, ודוטק מכוון כמו שצריך יגיע לתוצאות טובות הרבה יותר.

קח לתשומת לבך.

בברכה, שי.

אני רוצה לפגוש את מי שיגיד שהדוטק יגיע לתוצאה טובה יותר!

אני לצורך העיניין אתן לו לשמוע XTANT 6" מוגבר רק ב50RMS ע"י אוריון 4004 לא בבי אמפינג.

ואז נדבר.

אחת הבדיחות שכבר לא מצחיקה אותי...

חברי הפורום שנכחו במפגש האחרון ושמעו מוזמנים להגיב.

במידה ואתה מעוניין בסט,פנה אליי בפרטי.

תבלו.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

דודו.

אני חושב שאתה כבר שמעת אצל ניר....

הדוטק יכול להישמע מעולה אם מתקינים אותו כמו שצריך.

האמת אני לא חושב שיש בנייהם יותר מדי הבדל, מורל מייצרת את שניהם בכל מקרה.

אבל אני נוטה לחשוב שהמורל דוטק+ MT22 נשמע טוב יותר.

בכל מקרה לגבי השאלה של הבחור - למה לך להיתעסק עם הזמנות מחו"ל וכולי? חוץ מזה שני חושב שכבר לא מייצרים אותם, אבל אני ממש לא בטוח בזה. על כל פנים - תקנה מורל, יעלה לך יותר זול (וזה לא בגלל שהם פחות טובים, אלא בגלל העובדה שהם מיוצרים בארץ. אתה תהיה מאוד מופתע לראות בכמה סט כזה נמכר בחו"ל....) ותהיה לך אחריות ולא תצטרך להתעסק עם מכס ושמכס ולחכות שבועיים

רק בריאות

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

לגבי XTANT ומורל...

אני זה שאמר לWUKA ללכת ולשבת ברכב של ניר ואחר כך ללכת ולשבת ברכב של דודו

אני גם אמרתי לו שיש משהו שונה ומיוחד מאוד ברמקולים של XTANT

לדעתי שני הסטים לא נשמעים אותו הדבר -

הטענה היא שהאקסטנט הם רכיבים זהים למורל הייבריד או למורל דוטק - מבחינת צורה ועיצוב אין ספק שמדובר על אותה החיה אפילו הקרוס אובר באתר שלהם נראה כמו העתק מדויק של הMX22

אבל (ואני מתחיל להרגיש כאן כמו טדי צרפתי...) משהו בצע הקול שלהם שונה... זה לא זה... זה לא עושה לי את זה... סתם סתם...

יכול מאוד להיות שהסטים אכן זהים וכל ההבדל ששמעתי זה בכוונים ובנתונים האקוסטיים הספציפיים של סלוני הרכב שישבתי בהם - ולא אני לא מתכוון שלרכב אחד יש אקוסטיקה טובה יותר - אני מתכוון לזה שסלון של רכב אחד היה כנראה מושקע יותר!!! אני ממש לא רוצה להכנס לת'רד ההוא מחדש...

לדעתי - יש משהו שונה בין הסטים, יכול להיות שזה הרכיבים בקרוס של הXTANT שגורמים לטוויטרים שלהם להתנהג קצת אחרת מה MT22 ושם לדעתי מורגשים ההבדלים בין שני הסטים - משהו בטוויטרים של הXTANT פשוט גורם להם להשמע מדהים - אולי זה הטוויטר, אולי זה הקרוס אולי זאת נקודת חיתוך טיפה שונה אבל ללא ספק יש בסט הזה משהו שונה.

אני גם די בטוח שמורל ירצו לשמור את ה"חתימה" שלהם ייחודית רק להם ולכן הם עשו אבורם איזשהו שינוי - שלדעתי גרם לXTANT כנראה לנגוס להם קצת מנתח המכירות בשוק... - אם הם באמת הפסיקו לייצר את הסטים האלה, מה שלא נראה לי, זה בטח מהסיבות האלה.

בטעם האישי שלי - הייתי קונה דווקא XTANT - משהו ממש דיבר אליי בסט הזה (שוב טדי צרפתי)

אבל אני לא רואה מה הטעם ומה ההגיון לקנות סט של XTANT ב2K בזמן שאני יכול להביא טוויטרים מצויינים של מורל + מידבאסים של ויפה בקצת יותר ממחצית הסכום שהייתי משלם על הXTANT... (אני מגביר בי-אמפינג לכן הקרוס מיותר)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ראה,מספיק שברמקול אתה משנה את החומר ממנו עשוי הסליל או מוסיף עוד מס כריכות והרי לך רמקול שונה בעל צליל וגוון שונה שונה.

הידעת כי מורל יצרו בעבר אלמנטים לפיניקס גולד שמורל עצמם הודו שזה הרמקול הכי טוב שייצרו אי פעם???

הקרוס?שווה אחד לאחד לקרוס של מורל.

בכל הנוגע למיד,אין ולא יהיה מצב בו הדוטק יגיע לכאלו ביצועים או ההספק.כנ"ל הMT2.

2Kש"ח...? מי אמר?

נ.ב

קוואטרו,לאונפורס,שמעתם אצלי ברכב?

תזכיר לי מי זה ניר? לא חושב ששמעתי אצלו את הדוטק.

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

דודו - אם אני לא טועה - יש לך מיצובישי קולט סגולה עם שיפורי מנוע...

אהבתי אצלך את הסט הזה - כן ישבתי ושמעתי

אבל זה לא היה הרכב שממנו התלהבתי כ"כ מהסט הזה.

אני מדבר על הקורולה ראנאקס הכסופה - אני חושב שזה מישהו שאתה מכיר היטב

אצלו הסט היה מכוון ממש יפה ביחד עם סאב של קיקר.

דווקא המערכת שאני הכי אוהב את הצליל ואת הכוון שלה - זה המערכת של ניר ואצלו זה דוטק עם טוויטר משודרג ל22

אבל האקסטנט בקורולה היה מצויין ואני זוכר שיצא צליל מסויים מהטוויטרים שעד היום לא יצא לי לשמוע בשום מקום אחר וזה ממש היה נעים לשמיעה - בין אם זה שוני של הטוויטר עצמו מהמתחרה המקביל אליו או אם זה משהו בכוונים המערכת או משהו שנגרם כתוצאה מה"סביבה" שבה הסט מותקן

אני מניח שאני גם לעולם לא אדע...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש אצלי 3 סטים של אקסטנט ברכב.

כל המעוניין לשמוע - ולהבין אחת ולתמיד שהצליל שהסט הזה מוציא הוא ייחודי ומעולה! אני לא מוכן להחליף את הסט הזה בהרבה מאוד סטים ששמעתי ועולים פי 2 ו 3 יותר ממנו.

במכוון אני לא נכנס להשוואות כי הרי לצורת ההתקנה יש משמעות עצומה בסאונד של הרכב.

בכל מקרה - אלו ששמעו אצלי ברכב- נדהמו מהיכולות של הסט(ים).

(חוץ מניר שדווקא בזמן שהשמעתי לו - המערכת הייתה בחוסר פרופורציות רציני :))

SPL - 143.6DB

"

פורסם
דודו - אם אני לא טועה - יש לך מיצובישי קולט סגולה עם שיפורי מנוע...

אהבתי אצלך את הסט הזה - כן ישבתי ושמעתי

אבל זה לא היה הרכב שממנו התלהבתי כ"כ מהסט הזה.

אני מדבר על הקורולה ראנאקס הכסופה - אני חושב שזה מישהו שאתה מכיר היטב

אצלו הסט היה מכוון ממש יפה ביחד עם סאב של קיקר.

דווקא המערכת שאני הכי אוהב את הצליל ואת הכוון שלה - זה המערכת של ניר ואצלו זה דוטק עם טוויטר משודרג ל22

אבל האקסטנט בקורולה היה מצויין ואני זוכר שיצא צליל מסויים מהטוויטרים שעד היום לא יצא לי לשמוע בשום מקום אחר וזה ממש היה נעים לשמיעה - בין אם זה שוני של הטוויטר עצמו מהמתחרה המקביל אליו או אם זה משהו בכוונים המערכת או משהו שנגרם כתוצאה מה"סביבה" שבה הסט מותקן

אני מניח שאני גם לעולם לא אדע...

סיאט איביזה טורבו כסופה

מי שלא קונה תות חמתו תמות .........

• תוכן חדש...