Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי סאב דראגסטר 10 אינץ

http://www.dragsteraudioart.com/woofers.html

נקנה בינואר השנה לאחר חודשיים בלבד הוא נדם הלכתי לחנות הוא החליף לי אותו באחד חדש (הוא לא אמר מה היתה הבעיה) היום גם השני באמצע נגינה הפסיק לנגן חזר שוב הפסיק חזר והפסיק לגמרי.

השאלה שלי היא מה יכולה להיות הבעיה שגרמה לשני סאבים חדשים להפסיק לעבוד ?

הוא מחובר למגבר קנווד חלש שלא מגיע לשיא העוצמה של הסאב ואפילו לא קרוב, הרדיו דיסק הוא פיוניר 6750.

*דבר נוסף, על אותו מגבר מחוברים קומפוננט של מגנאט כמעט שנה ואיתם אין בעיות בכלל

תודה מראש לעוזרים

פורסם

תבדוק שהחיווט בתוך התיבה ובמגבר מחובר טוב קודם כל !

שאין נגיעות פלוס במינוס.

אחרי זה תבדוק כיוונים זה יכול מאוד להשפיע !

פורסם

אני לא נגעתי באף חיבור במגבר מאז ההתקנה והסאב מגיע עם תיבה ככה שאני לא חיברתי כלום

כמו כן התקנתי הכול בחנות מקצועית ממש

פורסם

אחלה תמונה קודם כל... זה ה"גולף" הכי יפה שיצא לי לראות - אין ספק!

בכל מקרה - בגלל שהמגבר חלש בהרבה מהסאב - סביר מאוד מאוד מאוד להניח שאתה היית צריך ממש להגביר אותו בכדי לקבל תוצאה שנשמעת נורמלית כשבתכלס אתה מכניס אחוז עיוות גבוה מידי לסאב שלך - במידה וגם הפעלת באס בוסט בכדי "למצוץ" קצת יותר "מיץ" מהסאב וגם הפעלת לאודנס בHU לצורך העניין - הרסת את הסאב.

בנוסף לכך תבדוק עם רב מודד שאין קצר בחיווט של הסאב לאורך כל הדרך מהRCA עצמו שיוצא מהHU ועד נעלי הכבל שבתוך התיבה של הסאב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לאודנס יכול להרוס? לא ידעתי בכל מקרה אני אמור לבדוק את זה מחר אני מקווה שהוא יחליף לי אותו יש לי יש לי עוד אחריות כמה חודשים

פורסם

לאודנס לא הורס. הוא עלול להרוס כשמכוונים את המערכת בצורה חובבנית - הבנת לא נכון.

מה שכן הבנת נכון הוא שצריך לבדוק ולכוון את הכל כמו שצריך.

כבר שמענו על חנויות "מקצועיות ממש" שממש, אבל ממש הרסו סטים ושרפו טוויטרים.....

לא יודע מאיפה אתה, אבל שני מקומות שהייתי ממליץ לאור פידבקים חיוביים וחלקם בהיכרות אישית הם אדי מערכות ודני זומרשטיין ממצת אור בחיפה.

שאר - אתה יכול להריץ חיפוש להמלצות על מתקינים.

כנראה שאתה לא כל כך מבין בעניין, אז באמת כדאי שתפנה לגורם מקצועי. לא בקטע של זילזול חלילה, אלה בקטע של עצה מעשית.

עשית בחכמה שלא נגעת בכיוונים. אם אתה לא מבין בזה, אתה עלול לגרום נזק. פנה לגורם מקצועי.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

לאודנס - נועד להגביר באס בווליום נמוך, ובהחלט לא מדובר בהמצאה של אנשי SQ.

כמו שכבר אמרו קודם, מגבר חלש מדי מסוכן לרמקול שלך בדר"כ יותר ממגבר חזק. במחיוחד מגבר חלש ולא מקצועי. כמו הרעש Distortion שהמגבר יפיק במקרה שלך יכול להזיק לסאב.

עדיין הייתי מריץ בדיקה גם עם רב מודד לוודא שאין קצר קטן איפשהו...

לאודנס יכול להרוס? לא ידעתי בכל מקרה אני אמור לבדוק את זה מחר אני מקווה שהוא יחליף לי אותו יש לי יש לי עוד אחריות כמה חודשים

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

אני מב"ש והחנות היא בומבאס מי שמכיר בכל מקרה הייתי אצלו ויש כנראה בעיה בסאב, מה שהיה זה כאשר לוחצים את הסאב פנימה הוא עובד ושעוזבים מפסיק לעבוד , אבל הוא היה סבבה שם, הוא לקח אותו כדי לשלוח לחברה ובנתיים שם לי סאב 12 אינץ של דראגסטר עד ששלי יחזור, למרות שעם ה12 אינץ שומעים הרבה יותר טוב מה10, לא יודע אם זה הגודל או העוצמה שלו אבל באמת יותר טוב.

פורסם

OK. אם אתה אומר שכאשר דוחפים את האלמנט פנימה הוא חוזר לעבוד! אז זאת הבעיה.

תיקון של לא יותר מ 150 שקל!!!

יש זוג חוטים דקים יחסית שהולכים מהקונקטורים של האלמנט.!

לתוך הסליל. של הסאב. החוטים האלה יושבים באוויר. והם זיזים עם התנועה של הסאב.

מה שקורה. זה שבגלל התנועה הם מתנתקים.

יש צורך בהלחמה מחודשת של החוט הזה.

יש לפעמים (נדיר שצריך להאריך אותו. ) כי הניתוק בפנים או חוט גמור.

על אלקטרוניקאי. עם מלחם. יכול לתקן את זה. (אבל חייבים העדינות ובלי הרבה בדיל.)

אלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

נראה לי יותר מדי קליפינג זה מה שהורס לך את הסאב.. אבל אם המצב הוא כמו שתואר, חוטים של הסליל התנתקו, אז אני ממליץ לך להתרחק מdragster.. מלא אם החוטים הדקים האלה היו מתנתקים בגלל יותר מדי כוח אבל אתה אומר שיש לך מגבר חלש.

כפיר

פורסם

טוב, אם הייתי יודע מה זה קיפלינג....

אני חושב כמה שהסאב הזה לא זול, הוא לא כל כך טוב אם ב7 חודשים כבר החליפו שניים אז מה יהיה אחרי שתיגמר האחריות?

פורסם

אגב. לחבר שלי היו 2 סאבים של 10" אינטש.

עבדו למעלה משנה מצויין. !! ונמכרו הלאה. ואחד עובד עדיין אצל חבר טוב. וזה למעלה משנתיים.

ואני חייב לציין שה 10" לא רע בכלל.

אני הייתי מחפש אשם אחר.. לא אלמנט. (וזה קורה גם באלמנטים של אלפיי שקלים.)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...