פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב אני כבר חודדשיים מנסה להשיג את המכשיר הזה פה באמריקה אבל המחירים הם גבוהיים 400$ 450$ אני מחפש להשיג אותו במחיר הטוב ביותר פה שיהיה אתר אינטרנט שיהיה חנות לא מעניין רק שאני לא יזרוק כסף לחינם... והאם שווה כבר ללכת על אקליפס באותם מחירים או קלריון אנא עזרו לי כי בקרוב אני חוזר לארץ ולא רוצה לקנות במחירים של הארץ הגבוהים
הודעה אחרונה מאת U.S.A, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 923 צפיות
אהלן. היום הצתרפתי לעדר קניתי מורל דוטק. כבר מהרגע הראשון ששמעתי אפשר להגיד שיש שיפור ניכר בין הסט של לייטינג לדוטק . המיד נשמע אמיתי וחיי ,הזמר פשוט שר ברור יותר. האוטו שהסט מותקן בו הוא פיז'ו 306 ,כרגע הסט מותקן על טבעת בשביל שלא יפגע בחלון. הבעיה היא הרמקול יושב מאוד נמוך,ממש לכיוון הרגלים . רציתי לקבל ממכם עצה,תמונות לבניה מעניינת ופשוטה שתוכל לשפר את המצב.
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
-
- 1 תגובות
- 703 צפיות
ברשותי מכשיר זה ומשום מה לא ייחסתי חשיבות לאופציה של ה MX. היום "גיליתי" אותה והיא שינתה לי משמעותית את הסאונד. השאלה שלי היא האם אופציה זו היא סוג של לאודנס? אם לא, מה היא אומרת בדיוק?
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אלה החלקים שאני רוצה כרגע ומתלבט בניהם כל עצה הערה ותגובה תעזור ...... HU : Clarion DXZ646MP או Pioneer DEHP6850 FRONT : Lightning Audio Strike 4" Componets (עליהם אין צורך בחוות דעת כי הם עוד מהרכב הקודם שלי) HERTZ 6" Mid-Bass AMP : JBL 75.4 - לקומפוננטים מקדימה Lightning Audio B2.250.1 לסאב SUB : KICKER CVR12 בגדול אם מישהו רוצה להמליץ לי על רכיבים אחרים שיקח בחשבון שלא בא לי להוציא יותר מ5000 שקל על כל המערכת ופה לקחתי בחשבון בנייה בדלתות מקדימה מפיבר שאני יעשה לבד בשביל המיד-באסים ובנייה מאחורה של MDF שכל החומרים צריכים לעלות לי בסביבות ה500-600 שקל וכמובן שיש לי פה עוד לפחות 500 שקל של חיווט תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת chaotik_angel, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כיום באופטרה שלי יש את הרכיבים האלה מגבר של מגאנט THE ROCK 600 שהוא שתי ערוצים בגישור נותן 200RMS הוא מחובר לסאב של מאגנט NEOFLEX שנותן 230RMS ומגבר 4 ערוצים של JBL CS50.1 נותן 40RMS לכל ערוץ . שתי ערוצים קידמיים מחוברים למאגנט BF שנותן 70RMS בגודל 6.5 אינץ' ושתי ערוצים אחוריים מחוברים למורל פולס שנותן 110RMS(אלק) בגודל 5.25 אינץ'. את המערכת הזאת אני רוצה להעביר לסיאט איביזה שצריכה להגיע כבר יום ראשון שני.. אבל אח שלי מתעקש להחליף את הקומפוננטים ברמקולים אחוריים 6X9 של אינפיניטי ולהשאיר את הסאב וזהו.. איך אני גורם לאח הטמבל לשנות את דעתו.. נמאס לי להתווכח איתו ולהסביר לו שקופוננט בתוספת סאב נותן איכות גבוהה יותר מאשר 6X9 וסאב ביחד. ואמרתי לו שחייב…
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ואיך רושמים אותה באנגלית?
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
רציתי להתייעץ בנוגע להוספת הרמקולים והאבזרים הנכונים למערכבת הנוכחית שלי ברכב בשביל שתהיה איכותית ביותר במקסימום 4000 שקל. הרכב שלי הוא ב.מ.וו 120 והמערכת שבו היא בעלת רדיו דיסק מובנה ו8 רמקולים. האיכות היא סטנדרטית לגמרי והשאלה שלי היא מה אני צריך לשים באוטו בשביל שהמערכת שלי תהיה ממש ממש ממש טובה בסכום שציינתי. תודה.
הודעה אחרונה מאת shoshani, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, פרסמתי בפורום טכני ולאור מיעוט התגובות אני מפרסם גם כאן : לפני כשבוע מת המצבר ז"ל (בן 4 שנים היה במותו, כלומר - קשיש במונחי מצברים). הרכב נגרר (כיוון שגם האימובילייזר שבק חיים) והותקן בו מצבר חדש. הבעיה היא כזאת - כשאני מפעיל את הרדיו כאשר המנוע כבוי, הרדיו נשמע עם הפרעות קשות, כאילו קיים זרם חלש מאוד שלא מספיק לו. כשהמנוע דולק, אין כל בעיה. זה לא היה כך לפני החלפת המצבר (לפני כן, הרדיו נשמע מצוין גם כאשר המנוע כבוי). מעבר לזה, לא זיהיתי בעית חשמל נוספת. מה הבעיה ומה פתרונה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
מדובר על קומפוננט מהסדרה הגבוהה ,מחירו 1000 שקל ?. מישהו שמע את הקומפוננט הזה,ויכול לספר איך הוא?
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
היי היום החלפתי את האינפיניטי קאפה 6.5 אינץ בסט 3 חלקים של אודיובאן הסט הובה מחול במחיר 200 דולר --------------------------------------------------- ביקורת שלי הסט הכי חזק ששמעתי אני משמיעה של רבע שעה וכיוון מסתובב כבר שעתיים עם צלצולים חזקים מבחינת איכות סט איכותי מאוד לא מעווט בעוצמות מטורפות שכבר לא נעימות ולא בריאות לאוזן האינפיניטי סט איכותי מאוד אבל לצערי עוצמה ממוצעת ולא מספיק לאזן באס של 3 סולובאריקים בקיצור סט שווה כל שקל תמונות בקוב מומלץ http://www.sonicelectronix.com/item_6779.html קישור למוצר
הודעה אחרונה מאת arik23, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 934 צפיות
רציתי לדעת אם יהיה אפשרי (ואפקטיבי כמובן)לעביר את הרמקולים הקדמיים לדלתות האחוריות לטובת קומפוננט (המגש האחורי אינו אופצייה כיוון שיש 6X9 ודרך אגב יש סאב באוטו
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 863 צפיות
יש לי במוו 318 97 יש לה מאחור רמקולים 5 ורבע אני מחפש הרבה באינטרנט ולא יודע מה לבחור אני רוצה משהו איכותי יש לי מגבר לנזר 1200 סאב 800 בבקשה את עזרתכם תקציב עד 500 ש"ח אני מעוניין ברמקול שכאשר אני יגביה ישמעו טוב ולא צורם בתודה מראש, אלירן צרפתי
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב,רציתי לדעת איזה מגברים יש בדיוטי פרי ומהיכן אני יכול לקבל מידע אם המגברים זמינים
הודעה אחרונה מאת assaf_honda, -
התלבטות בקשר למגבר לרכב
מאת Guest anakonda- 7 תגובות
- 944 צפיות
שלום לכולם וסוף שבוע טוב, אני מעוניין ביעוף של חברי הפורום בנוגע לרכישת מגבר לרכב אשר אמור בעקרון להגביר את הרכיבים: קומפוננט jbl 6506 70rms סאב קנווד w3009 ובעתיד רוקפורד p1 או p2 עכשיו יש לי שלוש למגברים אשמח באם תוכלו להמליץ לי על אחד מן המגברים הבאים הדבר החשוב לי ביותר ברכישה הוא שהמגבר אינו מתחמם ובעל מערכת קירור טובה...... שלושת הדגמים של המגברים שיש ברשותי לרכוש הם רופורד p4004 מאק אודיו z4200 הבנתי שהוא מומלף אך בתכלס לאף אחד אין ניסיון איתו! מגבר מהדיוטי אחד מהשניים הזהים בתכונותיהם אבל כאן תהיה בעיה כי אני ירכוש אותו בארץ בנוסף לבחירת מגבר יש לי עוד התלבטות בנוגע לסאב שמעתי את הסאב רוקפורד p1 בתיבה מקורית של רוקפורד השאלה שלי האם כל תיב…
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 4 תגובות
- 895 צפיות
שלום לכולם אני נוסע לקנדה עוד מספר ימים ואני מתכנן לקנות שם hu. האם המחירים שם מצדיקים קניה? או שעדיף כבר את המחירים של הארץ? ועוד דבר אני יוכל לקלוט פה רדיו עם hu משם? (אני מדבר על הפיונירים אם זה חשוב) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 2 תגובות
- 942 צפיות
שלום לכולם , ברשותי סיויק 2001 4 דלתות, יש לי זוג רמקולים 9"6" של קנווד (יותר נכון אפילו שני זוגות ) , חשבתי להרכיב אותם מאחור במגש האחורי , הרמקול המקורי הוא בגודל 6.5" ככה שנראה שצריך לחתוך את הפח , וכמובן שלפני צריך לפרק את המגש ( ממש מתיש המגש הזה). השאלה היא האם מישהו כבר הרכיב רמקולים אובלים בסיויק כזו , האם זה מסתדר עם המגש המקורי ומורכב טוב ,יש מתקין מקצועי שיודע לחתןך דבר כזה ולא סתם להרוג את הפח . ברכב מורכב דיסק של קנווד 7018 זוג קומפוננט של מ.ב.קוורטז מגבר של הרמן קארדון ( ייבוא מארה"ב) סאב ותיבה 12" של רוקפורד.
הודעה אחרונה מאת tfishler, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שדרגתי בזמן האחרון את כל המערכת שלי ושמעתי המון סאבים ודווקא מאוד אהבתי את הסאב של דאב (לקחתי אותו ) מה אם אומרים עליו.
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי כרגע ברכב מקום ל4 אינצ', והקומפ' מהאוטו הקודם הוא 6 וחצי, אבל זה קומפ' ממש מיוחד שלקח לי הרבה זמן להשיג אותו ואני לא מוכן לוותר עליו. אז אני מעוניין לבנות לו פוד מפיבר, השאלה שלי אם יש חשיבות לגודל ונפח הפוד מבחינה אקוסטית (כמו בסאב)
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
שלום לכולם ראשית אברך על הפורום המעניין אז ככה אני נוהג בגראנד צרוקי 97 עם מערכת מקורית של אינפיניטי גולד(מגבר מקורי) הוצאתי את הרדיו דיסק המקורי והכנסתי קלריון דגם פשוט שמעו מצוין לאחרונה קיבלתי אלפיין CDA9851 והרכבתי אותו במקום הקלריון הייתי בטוח שיהיה שיפור בסאונד ומשום מה האלפיין נשמע פחות טוב משמעותית מהקלריון אציין ששני המערכות עוברות דרך המגבר המקורי (לא יודע כמה הוא מוציא) השאלה אם אחבר את האלפיין ישירות לרמקולים יהיה שיפור בסאנד תודה עמוס
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם רדיו דיסק יש לי כבר - פיוניר 8600 אני שומע בעיקר האוס והיפ-הופ אני צריך קומפוננט לקדימה , מגבר ,רמקולים אחורים וכבלים טובים סאבוופר אני יוסיף בשלב מאוחר יותר שאני יוכל להרשות לעצמי משהו מכובד קבלתי המלצה על סט קומפוננט של mbquart ואני לא מכיר כל כך את היצרן מה דעתכם עליו? ובקשר לאטימה של הדלתות האם יש טעם בזה לאחד שהוא לא פריק של מוזיקה או שהאטימה המקורית מספיק טובה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 970 צפיות
לאחר שקניתי ו"תיגנתי" את המגבר של MTX "לא בכוונה" עם הפלוס והמינוס הרופפים ברכב... אני הולך לקנות קומפוננט סאב ומגבר חדשים טובים ולעשות קצת סדר ברכב.. עכשיו אני לא רוצה כלל וכלל מערכת שתעלה על ה300WRMS זה משהו לא בסדר איתכם 500WRMS זה מספיק כדי לשבור סלע... אז חשבתי על כמה אפשרויות קנייה.. סאב :אחד מהאפשרויות הבאות: 1. רוקפורד פאנץ P1(שניים כזה בתיבה כפולה כי הוא עם הספק חלש..) 2.C12 (שניים כזה בתיבה כפולה כי הוא עם הספק חלש..) 3.רוקפורד P2. 4.רוקפורד PUNCH XLC ישן וחזק.(קנייה ליד שנייה .) 5.שני סאבים של סרווין וגה ה125 WRMS בתיבה כפולה. עכשיו רציתי לדעת מה הייתם מעדיפים סאב ישן של רוקפורד הPUNCH XLC או את הP2 הם עם אותו הספק הם אחים אחד של…
הודעה אחרונה מאת aviii, -
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
אז ככה, יש לי כבר מערכת באוטו, אבל היא פשוט נשמעת חלש בשבילי והייתי רוצה להשתדרג אחרי שמצאתי ממצאים! למשל רדיו דיסק PIONEER MP7770 חדש ב-1200 ש"ח, מציאה מגבר לאנזר VIBERANT 436 2000 וואט ב- 1100 ש"ח http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402633 אני מתלבט מה לעשות, האם להשאיר את הקומפוננט מורל פולס שלי מקדימה, להוסיף עוד סט של מורל פולס בדלתות האחוריות שכוללות בניה להתאים אותם, ולהשאיר את הרמקולים 6X9 של פיוניר מאחורה, לחבר את שתיי הסטים של הקומפוננטים למגבר לאנזר 4 יציאות 600watt שמותקן אצלי כרגע, ולמגבר לאנזר החדש לחבר את הסאב שלי שהוא גם כן לאנזר 1000watt 500rms+ את הרמקולים האחוריים? בקיצור אני לא יודע מה הכי כדאי לעשות! יש לכם המלצות?
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם - למי שיודע ומכיר אותי, יש לי סט קומפוננט 6510 החדש מסדרת הרפרנס של אינפיניטי. היום החלפתי את הטוויטרים של הרפרנס בMT22 של מוראל עדיין לא בבי-אמפינג אלא בחיבור ישיר דרך הקרוס שלהם על המגבר אינפיניטי הטוב והישן שלי שהוא סה"כ 50 RMS לערוץ. קודם כל - שיפור ענננננננננננננננננק! הטוויטרים האלה מציירים במה בצורה מדהימה! יש להם מפרט יפה מאוד ועדין מאוד, הם בעלי חדות אבל הם ממש לא צורמים. 50 RMS לדעתי מספיקים להם בצורה יפה מאוד לדעתי. הבעיה היא שהאוזן שלי מאוד רגישה לצליל גבוה ואני מאבד מהמידבאסים בגלל זה - אני מתכוון לקנות מגבר בקרוב ולהגביר בבי-אמפינג התוצאה צריכה להיות טובה בכמה דרגות ממה שעכשיו - וכבר עכשיו אני אוהב את הצליל. יד…
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני רוצה עכשיו לקנות פיוניר, או 7750 או 6850, עכשיו יש לי בעיה עם שניהם, קודם כל בשביל לעשות ATT/MUTE/PAUSE צריך לבצע שילוב של כפתורים ותפריטים וזה ואין כפתור על הפנל שעושה את זה, ולאבא שלי לא יהיה כוח להתעסק עם השלט ככה שזה מאוד מעצבן. דבר נוסף ב6850 אין 6 כפתורים למטה עם התחנות רדיו השמורות שגם זה מעצבן תקנו אותי אם אני טועה או אם יש דרך להגדיר כפתור מסויים שישמש בדיוק למטרה הזאת של הנמכה דרסטית בלחיצת כפתור אחד. ועוד שאלה כללית, אני יודע שיש להם את האופציה של CELLULAR MUTE, האם צריך לקנות את המכשיר הזה בשביל שזה יעבוד? או שאפשר לחבר עם כבל פשוט לכל דיבורית? כמה עולה הכבל ואיפה משיגים אותו? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת freeloader, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
***קרא את כללי הפורום (במיוחד את הסעיף לגבי כותרות), קרא את הFAQ ולאחר מכן אם תזדקק תשתמש גם בחיפוש.
הודעה אחרונה מאת moto-x, -
היי! אני צריך להתקין סט של קומפוננט 6.5 בדלתות הקדמיות. אשמח מאד לדעת אם יש לכם המלצות על מתקינים איכותיים באזור המרכז. (כי הבנתי שהתקנה טובה מאד חשוב). (שמעתי על צ'יפר, איך הם בתור מתקינים)? תודה, ירון.
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עוד שבועיים וחצי אני טס לארה"ב. אני מקווה שעד אז אני יקנה כבר איסוזו רודיאו. מצאתי כבר את זו שאני רוצה צריך רק לקחת אותה לבדיקה שבוע הבא. כרגע יש באוטו head unit מעפן. הכל בסדר רק ה head unit מעפן. לכן רציתי לנצל את ההזדמנות ולקנות headunit שאני שם. הבעיה היא שאין לי מושג מה לקנות. אני לא מבין בזה כלום. אז אני יכתוב את הדרישות שלי ואולי אתם תמליצו לי על דגם. 1. אפשרות לחבר את ה Ipod באופן נקי ומסודר. 2. קורא צרובים.3 3. שיראה יפה ושיהיה בו איזה ג'ימיק מיוחד (מסך גדול שמנגן סרטונים כאלה (ראיתי פעם HD של pioneer שעושה את זה) או שאולי כל הפאנל הקדמי זז באופן חשמלי. לא יודע אבל שיהיה איזה משהו נחמד. אני מעדיף לקנות את זה מאיזה אתר כמו summit ושזה יהיה כבר …
הודעה אחרונה מאת TopOfTheGear, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
Kicker : KX650.4 http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=308 (לא אני לא מטורף, אני יודע ש-3000 שקל בשביל מגבר זה הרבה...פשוט אני יודע שבחו"ל זה עולה חצי מחיר..בדקתי מחיר בארה"ב זה עולה 1400 שקל...ובתאילנד בטח פחות..) Pioneer : DEHP6750MP http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=161 אני קצת לא הכי סגור בעולם על הפאנל...יש לכם משהו עם אותן תכונות בערך באותו טווח מחירים רק יותר יפה? אני הולך להביא אותם מחו"ל (יש מצב מתאילנד ואם לא אז מארה"ב) מה דעתכם אנשים ?
הודעה אחרונה מאת The_Drag0n, -
על מנת לשמור על רמה גבוהה בפורום, אתם מתבקשים לשמור על מספר כללים בסיסיים: אם יש לכם טענות כלפי ההנהלה (מחיקות, ניהול כללי ונעילות), רק בה"פ לאחד מהמנהלים. לא על גבי הפורום. שוב - אם אתם חושבים שמחקו לכם הודעה, שרשור או כל דבר אחר - אין לפרסם על כך בפורום עצמו, אבל ניתן כמובן לפנות אל מנהלי אותו פורום בה"פ. שימו לב שהודעות בד"כ לא נמחקות "סתם ככה" - קחו לעצמכם מספר רגעים לחשוב על תוכן ההודעה, כנראה שהיה בו משהו שהביא למחיקתה. לסיכום: "מי מחק לי את ההודעה למה איפה כיצד מתי אני רוצה את אמא" - רק בה"פ. אין מקום לגזענות בפורום, וזה לא משנה כלפי מי, או מה קרה באותו יום. זהו אתר רכב, ולמרות שקיים גם פורום אוף-טופיק, אנחנו מעוניינים להמנע מריבים פוליטיים ורעי…
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 956 צפיות
ראיתי בפומפה את הטוויטרים האלה מישהו מכיר תחברה הזאת? http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=AT20&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=178 או יש המלצה לזוג טוויטרים אחרים עד 600 ש"ח ואני אוהב איכות לא כאלה צורמים תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
מי מחובר 7 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,624 אורחים (הצג רשימה מלאה)